Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
ahojte, tiez sa pridavam, nas to caka koncom marca 🙂
prosim vas co znamena ta sukromna? 😕
Ahojte..ktorá z vás má termín okolo 27.marca 2013 a rodí v Nitre ?
Ahojte baby aj ja by som sa chcela k vam pridat, tiez cakame drobca v Marci, presnejsi termin 7.3. a mal by to byt chlapcek a rodit by som chcela v Saci :D
Ahojte, aj my máme termín v marci 13, dá sa ešte pridať?
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala 🙂
Termín máme 22.3.2013 a pravdepodobne to bude Hanka 😀
ahojík kočeny, nečekáte některá malou slečnu, neměly byste zájem o oblečko, mám po dcerce vše nafocené díky
Ahojte dievčatá, možem sa k vám pridať? my tiež čakáme babatko v marci a chcela by som sa s vami podeliť a svoje pocity a tak....dakujem...Inak mám synčeka Samka, má 2roky3mesiace a podla UVZ by k nemu ma 9.marca pribudnúť braček Adamko, resp. zatial to tak vyzerá🙂Budem rada ak ma medzi seba príjmete...Ala
ahojte baby neviem ci sa to tu uz preberalo.Vedela by mi niektora poradit mam dost velke bolesti v pravo dole neviem ci su to vajecniky alebo co je to normalne alebo by som mala vyhladat lekara dakujem!!!
ahojte...TP: 24.3.2013 🙂 @romanka2607 aj ja som mala taketo bolesti, aj okolo pupka a ked som to dokimu spomenula, tak ze ak je to na jednom mieste a nie celoplosne a ked to nie je bolest, ktora sa neda vydrzat, tak to sa natahuju vazy, ktore su napojene na maternicu...ak by vsak bolelo podbrusko alebo cele brucho, urcite je to dovod na dokladne vysetrenie a ak by to trvalo dlhsie, tak tiez...mna to chvilu pichalo, potom na dlhsi cas prestalo a zasa sa zopakovalo..niekolko krat, ale teraz uz mam pokoj... preventivne mi predpisali aj magnezko...ale to nie kvoli tomu pichaniu 😕 , ale asi pomoholo aj na toto....
ahojte,ja som sa tu dávno neukázala,TP sa nám zmenil na 24.3.2013,čakáme Terezku a rodiť budem v Trnave 😀 Zatiaľ je všetko o.k.,pribrala som cca 3kg,energie mám na rozdávanie,teraz som trošku chudokrvnejšia tak mi pridaju čistu kyselinu listovu 2krát denne a pyridoxin.Dnes som sa dočítala,že Roibos čaj je pre tehuľky veľmi dobrý,tak ho začnem píjavať. 😵
@bique dakujem pekne za informaciu hned som pokojnejsia ta bolest pretrvava ale nie stala sem tam na nevydrzanie a niekedy vobec nic necitim
@annamary27 ahoooj...jeeeej, tak to mame uplne ze rovnaky termin 😀 zatial 😀 ja mam morfologicky buduci tyzden, tak mozno ho este upravia, uvidime 🙂
@romanka2607 no, ale ak sa ti nieco nezda, radsej chod k lekarovi zbytocne, hlavne, aby si bola kludna, lebo stres nerobi dobre tebe ani babatku 😉
@bique ja mám morfo až 16.11. 😉
@annamary27 no ja mam volat 5.11. a dozviem sa presny datum, ale vacsinou ma objedna o 2-3 dni 🙂
Ahojte babenky, tak už sa aj ja môžem k Vám veselo pridať, dnes mi oznámil lekár, že budeme mať marcové dieťatko, takže sa teším a taktiež sa teším na to, že budem môcť s niekym prežívať tehu a odovzdávať i prijímať rady, snáď aj vy prijmete mňa medzi Vás 🙂 budem rada a prajem Vám všetkým veľa radosti a tešakujte sa, lebo ja sa teším veľmi veľmi 😀
ahojte, mozte aj mna pridat.? Termin mam 09.03.2013 a rodit budem v Saci a mam uz doma jednu trojrocnu certicu.

baby ostali mi este tehu rifle 40tka ak by ste chceli 12eur