Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
ja zasa naopak, postielku a kočík už mám ale oblečko kupujem opatrne, lebo ešte nemám 100% istotu 🙂
no ja tie základné veci, lebo mám 18 mesačnú sestru a šeeeeculinko si zoberiem od mamy 🙂 krásne nové vecičky, bola by škoda nevyužiť to 🙂 Oblečenie už nejaké mám kúpené ale istotu, či to bude dievčatko budem mať až o týždeň, tak ružové veci kupujem veľmi opatrne 🙂
Ahojte, tak sa pridavame aj my :D a ked pozeram, co vsetko mate.....my nic zatial. Neratam to, co ma nakupene uz moja mamina :D Mate uz za sebou morfo usg?
@bique No aj my si myslime, ze to bude chlapcek, na usg v 16 tt sa tak ukazal, ale ze je to este skoro. Obaja to tak citime od zaciatku, o to viac sme sa tesili, ci nam to morfo potvrdi, al. nie. Takze uvidime az na 3D/4D, na ten ideme do Martina o mesiac. Daj po usg vediet, ci ste prekvapeny, al. sa potvrdil chlapcek 🙂
@vincp my sme boli na morfol.tiez v Martine,u dr.Grochala,mm nechcel vediet,co to bude,ale nemal sancu,to bolo hned prve,co nam povedal,ked prilozil na bruško sondu 😉 .potom nam ukazal ul vsetko,aj gulky 😀 .lebo mal tam aj 3/4D sono,tak to prepinal raz tak,raz tak,krasny zazitok...
@vincp velmi velmi sme boli spokojni.bol velmi milý a absolutne perfektne vysetrenie všetkého,od mozgu,všetkých jeho štruktúr,komôr,cez srdiecko,vsetky tepny a zily,co z neho idú,este aj pritomnost defektov na nom vyšetroval,cez tráviaci trakt,mechúr,chrbticu,končatiny.....všetko.ja som zdravotník,tak som v tom bola "doma".u nás (v LC)ma jeden gyndoš 3/4D sono,ale proti tomuto je to len lepšia mikrovlnka 🙂 .neľutujem ani cestu,ani tych 50eur,
ahojte 😀
čo sa nakupovania týka,cítim sa sem-tam nejaká vadná,že ma to k nijakému nákupu neláka,čakáme na Vianoce,darčeky a vianočné výpredaje,plus čo nám známy posunú/vaničku,monitor dychu,nejaké oblečko pre našu slečnu/.Nejaký ten kočík či nábytok mám vyhliadnutý.Doma máme akurát malé ponožtičky/to už pár rokov/,pár body a albumček Naše dievčatko 😉
@vincp ahoj,my ideme na morfo 16.11.,to budem 21tt+6 do BA k dr.Holáňovi.Pohlavie vieme už od 16tt z amniocentézy.
Teraz tu straším o takomto čase,lebo mám tak upchatý nos,že neviem spať,ani ten sprej s morskou soľou a infralampa nezaberajú v tomto momente. 😖
Pár dní už mám chuť na palacinky,tak si idem kuknúť nejaký recept a na obed spravím..Robila som raz v živote a skončilo to v koši,tak držte palce,aby som sa z tých dnešných aj najedla 😀 😀 😀
Dobré ráno všetkým! Tak z našej Mišky sa zrazu vyklubal Jakub 😀 Stále nám hovorili, že to bude dievča a včera sa to zmenilo 😀
@annamary27 aj ja ešte s tými nákupmi opatrne...aj ked je pravda,že všetko na oblečko už doma mám,ostatné podedím dovtedy,vážne mi treba kúpiť len kočík,čo som rada...takže nie si vadná 😀 .to je v pohode,máme čas...nevieš,aké sú skúsenosti s kúpou kočíka cez net?ja to budem riešit asi takto,niekedy v januari...
@jaja102 tak to neviem,mne sa zaľúbil tu na jednom fotoblogu kočík s mustang koníkom ,keby ho nemali v obchodoch,možno ho tiež poriešim cez net. 😉
@vincp my sme boli na 3D ked som bola v 21tt vsetky vysetrenia dopadli dobre 🙂 idem ale mojmu lekarovi 14.11. bude mi znova robit vysetrenie na toxoplazmozu-mame doma kocurika a macicku su ockovany von nechodia tak aj lekar povedal ze sa nemam coho bat, raz mi robil uz a dopadlo to dobre ale ze pre istotu nam este raz urobi. Pristroj na pocuvanie babatka je uzasny my sme mali ten isty len som ho uz predala kedze kopanceky su silnejsie a som kludnejsia ked ho citim 😀 my sme ho pouzivali od 12tt do tusim 20tt alebo tak nejak.Dnes mi ma prist balik z paplonikom,plachtov navleckami a maxi hniezdom sa nenormalne tesim 🙂
@annamary27 ahoj nie si vadna 🙂 zalezi len na tom ako to kazda buduca mamninka citi 🙂
caute baby...mam taku otazocku, ci aj vy citite od spodu taky slaby tlak, akoby svaly panvoveho dna alebo co...nie je to vo vnutri, ale tie svaly akoby okolo vchodu do posvy 😕 moze to byt roztahovanim alebo cim? v utorok idem ku dokimu, tak neviem, ci mu volat skor alebo uz vydrzat 😝 nie je to taka ze bolest, len take neprijemne, pohyby citim, nic okrem toho ma neboli...dik za odpovede 🙂

@grejci1 ahoj 😉 ja zahajim take vacsie nakupy, ako postielka, kociar a tak az po 30tt 🙂 ale nejake to obliecko uz mam, este uvidime, ci budeme kupovat v modrom alebo ruzovom 😉 😀