Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@annamary27
@bique ahojte babenky,tak dalsia tema,kde sa stretavame 😉 .dufam,ze tuto uz nezavru....baby kam idete na morfologicky?my sme boli v MT,dr Grochal,bol fakt dobry...drzim obom palce a dajte vediet.pa
@jaja102 ja idem do Blavy k dr.Holáňovi.
Ahojte baby mi mame termin 27.3.
mam taku mozno priblblu otazku...kolko ste pribrali zatial...ja mam cca 11kg hore a este to asi porastie, obavam sa, ze moja dr. nebude velmi nadsena...viem, ze ste vacsina v sukromke, ale robim si prieskum :D diik
ahojte baby,všetky ste v súkromnej?tak sa môžem aj ja pridať? 🙂
tak uz pridajte aj mna 😉 😀
@ivet_ivetka halooo Ivetka si v poriadku,čo je s tebou žiadne novinky o tebe..rychlo piš už vieš čo čakate?🙂ako ti jeeeee?
@bique 14 idem na poradnu tak sa ho spytam ze ci je to ok a nemam doma vahu tak mozno som aj daco uz pribrala 🙂 my sme mysleli ze bude dievcatko a to sme mali vybrane Elisku ale moj lekar mi povedal ze na 99% je to chlapcek a potom na 3d mi dalsi lekar povedal ze to je na milion % chlapcek 🙂 tak sme dlho hladali vhodne meno a az Kubko sa nam strasne zapacil 🙂 Charlottka je nadherne meno krasne znie tak prijemne a dolezito 🙂 wau uplne sa mi paci 🙂
ahojteeeeeee, aj ja som na marcovej čakacej listine 🙂 Nakupovanie máte už v plnom prúde? 🙂

ahojte baby,pridavam sa,termin 8.3.-MDŽ 🙂