Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@grejci1 joooj, este pockaj, ake balony budeme posledne tyzdne 😀 patri to k tomu, kasli na to, zbytocne sa tym stresujes...ja som sa zo zaciatku tiez, ale teraz uz kaslem na to, uzivam si pohyby babatka a tesim sa, ze je v poriadku 😉 potom to okolo nich vybehame...ja sa citim skor ako velryba, uz ani na posteli sa neviem normalne otocit 😕 😝 😅
Ahojte! som tak rada ze som Vas tu nasla.. Ja som v 25. tt a pribrala som cca 7 kg. Citim sa super, az na tu malickost ze som v piatom rocniku na VS a cakaju ma same skusky, diplomovka a statnice... Z toho mam vacsie obavy ako z porodu =/
@bique Ja som si dala zafarbiť vlasy u kaderníčky asi dva dni pred svadbou. To som bola tuším v 22tt. Profi farby nie su take agresívne ako tie ktoré sa dajú bežne dostať v obchodoch. Skús sa preto poradiť radšej v kaderníckom salóne.
@marekovadianka dakujem za odpoved, farba je uz na vlasoch 😀 nazory su rozne, ...farbila som pri otvorenom okne, takze vypary som nedychala...hadam som nic nepokazila 😉 ale myslim, ze nie 😅
baby ja som uz druhu noc nespala 😒 ....neviem si najsť polohu,iba sa točím,raz ma bolia klby,raz malý kope o dušu...dufam,že to ešte prejde,a žeto nepotiahnem uz do konca,lebo som riadne unavena,vymletá ☹ ☹
@marekovadianka jeej to máš super,aj ja som prve mimčo čakala v piatom ročniku na VS,ale zial,nedopadlo to dobre,ale pre diplom na promocie som si už išla s týmto drobčekom v brušku 🙂bola som asi v 5tt.ked bude na svete,tak mu to raz porozpravam aj to,aky bol statocny,lebo vtedy bolo okolo 40 stupnov tak ja som mala problem to zvladnut,nie to este on.musis to brat tak,ze ked nejde o zivot,nejde o nic,bábo je na 1 mieste a popri nom sa to ostatne premelie 🙂
@jaja102 ahoj...ja mam tehotensky vankus, to ti je super vec 😀 drahy sa uz zomna smeje, ze som ho vymenila za svoj vankusik 😀 😀 vylozim nanho nozku, podopriem brusko alebo chrbat...ja mam taky dlhy 190 cm s polystyrenovou naplnou, takze sa da tvarovat podla potreby 😉 a potom aj pri malickom na polohovanie pouzivat....ak ho este nemas, oplati sa investovat 🙂
@jaja102 no, ja som si tento sila sama, lebo taky velky som nezohnala...kamoska kupila polystyrenove gulicky cez internet priamo na toto urcene a vankuse s oblieckami pre nu aj pre mna som usila ja 😀 najvacsi som nasla 140cm zda sa mi...aj zipsik na nom mam, ze ho viem aj doplnit ak by sa nahodou casom velmi ulezal 😀
@grejci1 ja som dnes 23tt+0 a pribrala som doteraz 5kíl.
@jaja102 no ved toto..ale mna aj cez den fajne kope...teda hlavne skoro rano a potom od toho poobedia zhruba taha s prestavkami do rana... 😝 aj pred chvilou ma tak kopala ze mam pocit ze oboma nozickami,ze ma prave trening... 😖 ale hlavne je ze je zdravucka tak ako aj tvoje babetko a ostatne ide bokom... 🙂
@jaja102 no inak to iste aj ja tak mam myslim s tou rukou...ked uz velmi kope tak si prilozim ruku n to miesto a zacnem jej dohovarat ze mamicku to boli tak uz by s tym mohla prestat..nech aj ona tolko netrenuje...sportovkina moja krasna malinka.. 🙂 a by si mala vidiet aka je spokojna ked jej lasku vyznavam.. 😀 vtedy je taka pokojna ze by clovek neveril... 😀 no a drahy este neciti ziadne kopance... 😒 tak som zvedava kedy to pociti aj on..asi az ked sa nasa laska narodi a poriadne ho dokopa a ogrcka.. 😀 😀 😀
@jaja102
@bique ahojte
Dnes kontrola dopadla o.k.,malinká nám ukázala na 3D ako si poradí s pupočníkovou šnúrou okolo krku.Manžel sa zľakol,ked videl,že ju tam má,tak nás dokina kukla ešte raz a vtedy ju mala už cez uši a ručičkami si ju pekne dávala dole.Šikovnica naša malá 🙂 Dostala som ešte číslo na diabetologičku,takže sa pomaly objednám aj na test cukrovky.
@annamary27 tak to budete mat sikovnicu velku 😀 t suuuuper sa tesim s vami, ze je vsetko ok 😉
@bique a konečne to začína byť o.k. aj u mna tam dole 😀 😀 😀 😀 /klop-klop/,vraj to bola masívna mykoza.
@annamary27 prave som ti napisala postu 😀 tak uz si mi odpovedala 😀
@annamary27 jeeej to je super,teším sa s vami veľmi.tak to uz mas na 100%potvrdené,ze bude princeznička 🙂 .uz sa teším,ked tu postupne budeme dávať ich fotečky 🙂 .myslim po porode.
@jaja102 ja viem o princezničke od 16tt,lebo nám to zistili z dna na amniocentéze 😀 😀 😀 a budem rodiť cisárskym,takže pôrod sa mi posunie asi o 2týždne skôr.
je tu niekto komu sa zacal skracovat krčok? ja som v 25tt a lekar ma fakt vyplasil. Sice mi dal kludovy rezim a nemam to prehanat zatial len ako prevencia.. Ma niekto info co vlastne to sposobuje? aby som vedela kde som spravila chybu 😒 😒 😒 citim sa po dnesnej poradni strasne... uz som si aj poplakala
@jaja102 tak verím, že všetko dobre dopadne... nič iné mi ani nezostáva 🙂

@grejci1 nastresuj 🙂 ..ja som cele,ale fakt cele prve 4mesiace prezvracala,celeee dni,vsetko...takze za ten cas som nepribrala nic...tak len posledne dva mesiace priberam.