icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

jaja102
22. jan 2013

@bique jeej tak aj ty mas valibuka 🙂 🙂 🙂 .no nevadi,budes mat co držať.tí naši beťári sa asi dohodli,že budú naopak otočení,ale tak všetko je tak,ako má byť.... 😉

mamulienka000
22. jan 2013

Ahojte , som tu nová marcovka, pridala som sa na koníka až teraz, ja si stále neviem vybrať kočík :(( poraďte ! Určite je to aj tým, že nie som zavalená neobmedzeným množstvom prachov, samozrejme si chcem múdro vybrať 🙂) ale nechcem vyhodiť peniaze zbytočne za nepraktický kočík.

lussy83
22. jan 2013

@mamulienka000 no kocka zalezi od toho ake mas poziadavky a podla toho treba vyberat.. 🙂

mirka365
22. jan 2013

@bique my máme termím 14-teho, zajtra ideme ku dr, tak som zvedavá, čo nového sa dozvieme... skúšam teraz cvičenia, ktoré by mali dieťatku pomôcť sa pretočiť, tak som zvedavá, či to bude mať nejaký efekt, zatiaľ má stále hlávku pod rebrami...

mirka365
22. jan 2013

@jaja102 fíha, tak to predpokladám riskovať nechceš - niet sa čomu čudovať... v KE je stav taký, že je málo doktorov ochotných odrodiť ženu keď je malé panvovým koncom a u prvorodičiek to asi neprichádza do úvahy vôbec... tiež sa na také niečo necítim, tak verím, že sa predsa možno ešte pretočí a keď nie, tak to bude plne v moci doktorov 😒

mirka365
22. jan 2013

@annamary27 tak to sú dobré správy, držte sa aj naďalej... my sme teraz v 32+5 a stále sa jej nechce...

mamulienka000
22. jan 2013

@lussy83
Požiadavky ? Nízka cena, skvelý dizajn a najsuperúžasnejšie všetky možne dostupné funkcie, všetko v jednom 🙂) Som z r. domu, z dediny ale máme rovinu všade okolo, kočík nebudem prenášať iba ak niekedy ojedinele do auta, takže takmer žiadne obmedzenia. Jedine ma ešte napadlo, že mám 163 cm, takže pri robusnom kočíku by som vyzerala smiešne.

mamulienka000
22. jan 2013

@mirka365
Aj ja som cvičila mačací chrbát a pod. mne doktorka poradila aj babský recept svietiť si svetlom na spodok brucha, lampou - hocičím, ževraj dieťatko reaguje na svetlo, je zvedavé a otočí sa, je to psycho , ale ja som to tiež skúšala a otočilo sa 🙂)

lussy83
22. jan 2013

@mamulienka000 no ja som skor mala na mysli to ze ci chces trojkolku,alebo normalny 4 kolesovy kocik,ci chces kombinaciu alebo len samosatny hlboky a samostatny sporovy..prose skor nieco na tento sposob..skus pozrie stranky ako su www.svetkocikov.sk alebo www.andrealand.sk ja mam odial vyrobky a az na jeden detail som s nimi spokojna..ale aj baby tu odtialto ti poradia zase napriklad stranky odkial maju oni a su spokojne s tym.. 🙂 a aby som nezabudla ja som tie taka nizka ako ty a mam robustny kocik..teda hrubsi,vecsi kvalitnejsi za relativn e dobru cenu a je mi jedno ako budem pri nom vyzerat hlavne ze je prakticky a ma o co som chcela..

bique
22. jan 2013

@annamary27 mne by sa pacil datum 23.3.2013, ale co sa mne paci, to je vedlajsie 😀 vsak uvidime...ono ani tie merania nie su az tak uplne presne, takze v 36tt nemusi byt az tak velky 😀

bique
22. jan 2013

@jaja102 mne povedal, ze v porodnici, kde budem rodit ja, nikto teda ani nahodou nebude riskovat porod koncom panvovym...a pri takej vahe uz vobec nie 😀

bique
22. jan 2013

@mirka365 jaj, ty cakas dievcatko 🙂 a ake su to cvicenia? no a ja tiez rodim v KE a jednoznacne mi povedali, ze koncom panvovym prirodzeny porod neprichadza do uvahy....a kde rodis? ja budem v Saci...

bique
22. jan 2013

@mamulienka000 ahoj, ja mam tento...
http://najkocik.sk/sk/kombinovane-kociky-3v1/11...
... a som s nim max spokojna, splna vsetko, co som chcela...ja mam 167cm a nezda sa mi mohutny 😀 su tam aj ine variacie farieb a vzorov ako ten, co som ti poslala...podla mna je suprova cena a ma vsetko co ma mat a velmi lahko sa ovlada 😉

lussy83
22. jan 2013

@mamulienka000 ja mam tento http://www.svetkocikov.sk/kociky-babyactive/452... farieb je tam tiez dost vela na vyber..som s nim velmi spokojna,je presne tak ako som chcela,takze.. 🙂

mamulienka000
22. jan 2013

@bique
ďakujem za tip, už som ho obzerala

lussy83
22. jan 2013

@bique pod rodit na terasu budeme tam spolu... 😀

mamulienka000
22. jan 2013

@lussy83
Vďaka za tip, mne sa pozdáva Jet neo, rozmýšľala som kúpiť si len hlboký, a neskôr vybrať športový, svet kočíkov študujem každý deň, možno mi už z toho aj prepne 😅

lussy83
22. jan 2013

@mamulienka000 nemas samozrejme za co..to je len na tebe aky kocik ty chces a co pozadujes tu ti mozeme len ukazat co mame my.. 🙂 no aj mne uz prepinalo s toho co som hladala presne taky kocik ako som chcela.. 🙂

annamary27
22. jan 2013

@mamulienka000 mne sa už parilo z kečky,ked som hodiny trávila na nete a hladala kočík a nevybrala som si ani v obchode.Až som sa opýtala na koníku a sadla som si poriadne nad to a porovnávala.Vybrali sme Camarelo Q12 Evolution z bambino stránky,foto mám v albume.

bique
22. jan 2013

@lussy83 hehe...v Saci sa mi zda lepsie a mam tam lekara, co k nemu chodim od zaciatku aj do rizikovej...takze...pod ty do Sacee 😀 😀

sojana
22. jan 2013

ahojte,ja som bola min.tyžden na usg a maly bol otočený zadočkom dolu,ale 6 dní dopredu na poradni bol dolu hlavičkou,takže uvidím ako bude buduci týžden,lebo sa chystam za porodničkou.inak mi posunuli tp o týzden,že je trochu menší ma 1800g,ale prietoky, placenta,voda ukážkové. 🙂

lussy83
22. jan 2013

@bique no ja zas s tou nemocnicou nemam vobec ziadne skysenosti zatial co v novej na terase hej..:-P nie som odtialto,ale zo str.slovenska a bola mi odporucana prave tato nemocnica viac krat som tam.bola u roznych doktorov tak aj preto.. :-P

mirka365
22. jan 2013

@mamulienka000 tiež som sa o tom dopočula, ale ešte som to neskúšala - začnem ešte dnes 🙂

mirka365
22. jan 2013

@bique no ja sa chystám na pôrod v novej a cvičenia - na štyroch a uvoľňovať panvu rôznymi krúživými pohybmi, alebo ako tu už odznelo mačací chrbát a idem vyskúšať aj to svietenie dieťatku baterkou - vraj by sa mohlo otočiť za svetlom - síce to neznie veľmi vedecky, ale nemám čo stratiť 🙂

annamary27
23. jan 2013

Dnes poradňa dopadla dobre,mám sa ,ale začať šetriť,že žiadne odhrabávanie snehu,hi hi,pani doktorka zasrandovala.Krčok mám 3,4cm,som 31tt+1 a plus 6,7kg,tlak o.k,malinká búchala počas utz jak na hodine boxu 🙂 Materská asi od 13.2. a poriešime ešte či mi v práci preplatia dovolenku alebo si ju vyčerpám ešte pred materskou.

adulikh
24. jan 2013

dievčatá sestra predá femibilon 400+DHA je 28+28 tabliet /z balenia chýbajú 4 tablety/ cena 17 eur+pošt., alebo osobný odber v MI

mamulienka000
24. jan 2013

Kočky ktoré ste v poisťovni Union - dávam radu zadarmo 🙂)) Monitor dychu požičiavajú na 6 mesiacov zadara, ako benefit, podmienka je , že musia byť obidvaja rodičia ich poistencami.

bique
24. jan 2013

@mamulienka000 dik 😀 ja viem, uz mam zajednane, manzel ked pojde maleho prihlasit, hned da aj poziadavku na monitor 😉 docitala som sa o tom na ich stranke.... jedna super poistovna 🙂

sonulikus
26. jan 2013

@bique Tento kocik co si dala link je nadherny ale neni tazky..? Aj mne sa paci ale ten moj mi stale vravi ze kocik musi bytg v prvom rade lahky lebo sa s tazkym vlacit do bytu nie je ziadna slast.. 😒 Posielam tip na ultralahky a cenovo dostupny kocik.. 🙂 http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/9...

bique
26. jan 2013

@sonulikus mne sa nezda tazky...lahko sa rozobera, takze do auta ho nalozim v pohode...no a co som porovnala, tak je tazsi od toho, co si mi poslala link o 2kg v kazdom prevedeni...tazsia je ta konstrukcia...tak co ja viem? ja som s nim spokojna, lebo sa aj velmi lahko ovlada...ale to je zasa asi kazdeho subjektivny nazor, co sa mu zda tazke a co nie 🙂