Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
mamicky s terminom marec 2013 nechcete ist do sukromnej temy s rovnomennym nazvom??
@lenu_lienka ano ano🙂)
vitam vsetky nove tehulky 😉
@karmelka77 je to pravda,ze zalezi od toho co zjes... ale byt na nemocnicnej strave ( myslim varit si ju doma) to si neviem predstavit. Hadam to skoro pominie a bude dobre. Ja mam casto zaludok na vode a to je dost neprijemne... nevadi, hlavne,ze to nejde von
@marryjane Neboj coskoro bude 27 😉 A ta unava je normalna, aj ja som hrozne unavena, to je iba prvy trimester potom to prejde 😉 Ak mas moznost, tak treba vela oddychovat a spinkat. Ja by som spala stale, ale nie vzdy sa mi to da, kedze mam doma 21 mesacnu dcerku.
Dnes mi je zase blbo, rano som bola na krv a nemala som poriadne ranajky, tak mi zostalo divne na zaludku a nejako sa neviem najest doplna ☹ Chcela som si s malou cez obed lahnut, no susedia pod nami vrtaju tak mam smolu, aspon,ze drobcek spinka, nech si malinko oddychnem... ty pracujes?
Ahojte....mozte pridat do sukromnej aj mna? vyzera to tak ze budem patrit k vam 🙂
@emily327 no ved prave že pracujem. Predavam v obuve, v takej kde sa moc ludi nepreženie, takže sa tu vačšinu času nudim a tym padom ked som unavena, nemá ma čo vzpružiť 🙂 dnes som dostala uplny zachvat hladu, objednala som si jedlo a už som myslela že mi to nestihnu ani doniesť kym neodpadnem 🙂 Tak ty si ešte na materskej vlastne? My budeme mať prve babo, tak ja som uplny novačik, dokonca včera som prvykrat držala take naozajstne kamaratkine 5mesačne babo na rukach.
@tasha tiež som mala tento problem, ale napisala som na nastenku, začala som kecať s jednou tehulkou čo ma privitala a už mi je jedno v ktorej som miestnosti 🙂 ešte by som chcela najst niekoho kto čaka prve babatko a neviem ako ale nahodou niekoho kto je z PD alebo okolia. A to tiež neviem ako sa mi podari 🙂
@lea1333 pridaj prosim ta karmelka77
@cukruska1920 super ;)
@lenu_lienka ak pisete prevazne do sukromnej temy, tak by som sa rada pridala. Dakujem 😉
@lea1333 pridas prosim aj tasha do sukromnej...
@tasha uz som pisala zakladatelke temy 🙂
@lenu_lienka dakujem. A ako sa tam potom dostanem? Ako viem, ze uz som pridana? Som v tomto trosku vedla 🙂
@cukruska1920 gratulujeeeem 😵 😵 😵
baby a tu je aj sukromna tema alebo ako?? radsej by som isla tam nech debatu necita cely konik 😉
@lenu_lienka áno chceme 🙂))
@lea1333 pridaš prosím ešte kristina79
Ďakujem.... :-*
@emily327 ahojj..tak tak, polrocnu dievku mame doma, takze objavujeme svet a zacina sa pomaly stavat na nozky. Uz teraz riesim, ako to vymyslim s kocikom, ked sa druhe babo narodi, kedze mala bude mat len 15 mesiacov..asi daky surodenecky musim pokukat🙂))
pozeram ze ty mas trosku starsiu dcerku ako ja 🙂) odkial si? ja momentalne zo Zvolena
@cukruska1920 je sukromna, ale zakladatelka sa neozyva tak bude asi chvilku trvat kym popridava nove baby
@lubika39 jejo zdravim 😀
@lubika39 to budete mat doma riadne veselo 🙂
@lenu_lienka chceme 🙂!

Ahojte tak aj my sem patríme 🙂 termín 8.3 podla PM ale podla sona uvidíme až 25.7. pred týždňom bol na sone iba vak vidieť a mal 5 mm bábo zatiaľ nie...tak snáď je všetko ako má byť a v stredu drobca uvidíme 🙂