Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@kristina79 neboj hlavne vela oddychuj, lez a nerob nejaku aktivitu.... ak by to neprechadzalo tak mu zavolaj v pondelok.... aj ja mam niekedy ked sa postavim ale po chvilke to prejde.... drz sa
@emily327 dakujem za povzbudenie, dnes je to o trochu lepšie...už nech je streda a po vyšetrení ten čas sa tak vlečie
@kristina79 neboj za chvilku je streda, tesim sa na info 😉
ako vikendujete? Ja dufam,ze dnes mi zaludok da pokoj a v pokoji prezijem nedelu, od rana mam neskutocne tocaky, som ako na kolotoci fakt nechapem... takto sa mi hlava nikdy netocila ☹
dievčatá, výtok v tehu je OK, či nie?
@emily327 no podla poslednej menštr. mi to vyrátalo na 6tt, ešte som u dr ani nebola, mala som ísť až 30.7. ale kvôli tomu výtoku idem radšej už zajtra. Dnes som poslala dcerku k babke a dedovi a celý deň vylihujem a oddychujem. Výtok som už nemala a je mi aj lepšie, žiadne krče ani nevoľnosti, tak uvidime zajtra.

@soni1 ahoj.. no nevolnosti zrovna nie, ale taky zaludok ako na vode, hlavne ked citim hlad. Ale aj ja som z tych stastnejsich, niektore zeny si to doslova "vyzeru" s tymi nevolnostami..