icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

tasha
21. júl 2012

@soni1 ahoj.. no nevolnosti zrovna nie, ale taky zaludok ako na vode, hlavne ked citim hlad. Ale aj ja som z tych stastnejsich, niektore zeny si to doslova "vyzeru" s tymi nevolnostami..

emily327
autor
21. júl 2012

@sapfo04 aky bol ten vytok? Ja by som pre istotu sla v pondelok k Dr. nech ta pozrie. A bol hnedy alebo cerveny? Ak by to pokracovalo skoc na pohotovost.... dufam,ze to bolo len 1 razove :-*

emily327
autor
21. júl 2012

@kristina79 neboj hlavne vela oddychuj, lez a nerob nejaku aktivitu.... ak by to neprechadzalo tak mu zavolaj v pondelok.... aj ja mam niekedy ked sa postavim ale po chvilke to prejde.... drz sa

sapfo04
21. júl 2012

@emily327 bolo to len dneska raz a bol taký hnedý. som si poležala a dala som si magnesium a už mi je oveľa lepšie. ale v pondelok určite idem k dr.

emily327
autor
21. júl 2012

@sapfo04 tak velmi drzim palce, nech je vsetko v poriadku... a v ktorom si tt? Zajdi ved za to nic nedas, nech ta skontroluje 😉

emily327
autor
21. júl 2012

@soni1 a v ktorom si tt?

soni1
22. júl 2012

@emily327 som v 6tt

soni1
22. júl 2012

@tasha a prsia ťa tiež nebolia, ani ich nemáš naliate?

tasha
22. júl 2012

@soni1 mam v podstate vsetky priznaky, ale vsetky su len take mierne, ze cez den si to tehotenstvo vlastne ani neuvedomujem. Az na ten zaludok (ked sa dobre stravujem, tak je ok) a nohavice su mi v pase uz podstatne tesnejsie 😖 co to este bude do konca.. 😀

soni1
22. júl 2012

@tasha u lekára si už bola? Ja som bola, len mi potvrdila tehu a objednala ma na 15.8., dovtedy sa asi zbláznim. Povedala, že skôr to význam nemá.

tasha
22. júl 2012

@soni1 he, mna rovno objednali az na 14.8. Ani sa tam skor nehrabem, radsej si usetrim UTZ, ked uz tam daco bude vidiet. Gestacny vacok vidiet nemusim 😀 Mate vybrate mena? My sme nasej malej dali podla nas to najkrajsie a pre druhe nas uz nic nenapada 😀

soni1
22. júl 2012

@tasha tak to mi budeš referovať, čo všetko ti robili 🙂 Mená? Tak mne sa strašne páči pre chlapca meno Adam a manželovi sa zas páči dievčenské meno Karolína, aj keď ja by som radšej dala meno Soňa po mamine 🙂

tasha
22. júl 2012

@soni1 Ty brdo, ja hucim do manzela, ze chcem Sonu, ale nejako mu kruti tvarou vtedy 😀 a Richarda mi nechce velmi povolit 😝

tasha
22. júl 2012

@soni1 ja Ti to zreferujem aj teraz: vyleziem si na kozu, poprezera, povie zaver a objedna ma na UTZ v 12.tyzdni, na krvne testy a ze si mam doniest moc 🙂 Samozrejme, ak bude vsetko v poriadku...

soni1
22. júl 2012

@tasha Ďakujem 🙂 to bola teda rýchlovka 😉

tasha
22. júl 2012

@soni1 no a pri kazdej poradni vaha a tlak sa skontroluje.. Ak sa teda nic nezmenilo za posledne 2 roky 🙂

kristina79
22. júl 2012

@emily327 dakujem za povzbudenie, dnes je to o trochu lepšie...už nech je streda a po vyšetrení ten čas sa tak vlečie

soni1
22. júl 2012

@tasha medzitým aj odbieham, lebo varím a nejako nestíham. Budeme jesť o 13-tej. Knedle sa dlho paria 😅

emily327
autor
22. júl 2012

@tasha ja mam doma Sonicku 😉 Je to krasne meno a hlavne ich nie je vela 😉

emily327
autor
22. júl 2012

@kristina79 neboj za chvilku je streda, tesim sa na info 😉

emily327
autor
22. júl 2012

ako vikendujete? Ja dufam,ze dnes mi zaludok da pokoj a v pokoji prezijem nedelu, od rana mam neskutocne tocaky, som ako na kolotoci fakt nechapem... takto sa mi hlava nikdy netocila ☹

soni1
22. júl 2012

dievčatá, výtok v tehu je OK, či nie?

sapfo04
22. júl 2012

@emily327 no podla poslednej menštr. mi to vyrátalo na 6tt, ešte som u dr ani nebola, mala som ísť až 30.7. ale kvôli tomu výtoku idem radšej už zajtra. Dnes som poslala dcerku k babke a dedovi a celý deň vylihujem a oddychujem. Výtok som už nemala a je mi aj lepšie, žiadne krče ani nevoľnosti, tak uvidime zajtra.

soni1
22. júl 2012

@sapfo04 aký výtok si mala?

sapfo04
22. júl 2012

@soni1 tak to je zaujimave akourat som čítala ake mena sa ti pačia a nám uplne rovnake, tiež zvažujeme pre chlapca Adam a pre dievča Karolínu 😀

sapfo04
22. júl 2012

@soni1 ja som mala taký bledohnedý a ty?

soni1
22. júl 2012

@sapfo04 biely, ale len dnes, je to OK?

sapfo04
22. júl 2012

@soni1 šak iný ani nemá byť. Mne baby povedali že hnedý a červený je príznak potratu, tak preto radšej uteakám zajtra k dr. ale snad to bude dobre ked už som ho dnes nemala a včera len raz doobeda a poobede už nie.

soni1
22. júl 2012

@sapfo04 držím palčeky, neboj bude to OK!

sapfo04
22. júl 2012

@soni1 dakujem, aj ja dufam