Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
noze dajte este nejake tipy na mena..
ahojte 🙂 pridavam sa k vam, termin nam vychadza zaciatko marca, este cakam na prvy ultrazvuk ( typujem do 2 tyzdnov) na potvrdenie terminu.... zijem v UK, tu to trva trosku dlhsie. ja sa citim celkom ok, ale posledny tyzden mam zaludok cely den ako na vode 😖 . da sa to zniest vacsinou, ale mam uz 5 rokov problemy s kyselinou a teraz sa to zhorsilo... prsia sa nalievaju a bolia, inak nic... a veeeeelmi sa tesime, podarilo sa nam na druhy krat...
nuz predstavila som sa dost detailne 😀 tak verim, ze si tu pekne s vami 'pokecam'
idem hodit sprchu a konecne vylozit nohy, tehulkujte si 😉
neviem, co je so zakladatelkou zo sukromnej diskusie, ale nedopoveda, dufam, ze je v poriadku - co ostatne z tejto sukromnej, neviete viac? ako sa k vam dostaneme?
@soni1 ahoj soni, aj ja pocitujem caste bolesti v podbrusku... dufam, ze je to ok... baby mi vraveli, ze je to 1.trimester normalne (zvacsuje sa maternica)... držím pršetky pri tehulkovaní a užívaj 😵
DIEVCATA AJ JA MAM V MARCI TERMIN..AKO SA K VAM PRIDAM? 🙂
ako ste sa mali marcovky cez vikend? za chvilku uz budeme mat vsetky tehu knizky a budeme oficialne tehotne 😀
V Lidl je akcia na tehu veci, ak by ste chceli.... ja som si bola dnes kupit teplaky a tricko.... su super .
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-0D313CA8-FB...
popridavala som tie co mi poslali IP 😉
@lenu_lienka Ďakujem za info, takže by to malo byť OK. Inak ja sa cítim v pohode, nemám žiadne nevoľnosti, ani prsia nebolia, akurát len to podbruško. A u teba? Aj tebe prajem všetko dobré 🙂
Ahojte...baby sukromna tema sa aj vyuziva alebo sa pise sem?
@cukruska1920 keďže má už 131 strán ako som dnes zistila, keď som tam prvý krát prišla, využíva 🙂 ale píše sa aj tu, hoc nie tak husto🙂
@noname26 ale ved posledny prispevok je tam 30 juna
@cukruska1920 a ktorú máš na mysli - bo aktívna je táto: Marcovčata-marcovky 2013 - nase zazitky z drobcami v bruskach
@noname26 jezis ja som blondina... ja som si to nechala na tej stranke co mi vyhodilo a nevsimla som si kolko stran je zapisanych...tam idem tam... idem po info
caute, aj by som vam nieco napisala, ale este nemam co. K dr. az 14.8. a priznaky rovnake 🙂 tak len pekny vecer
@cukruska1920 hej vyuziva sa 😉 Je tam velmi vela tehuliek, tak sa tam toho viac 😉 Ale aj tu si piseme, kto chce.
Caute tehulky, ja dostanem knizku buduci tyzden v stredu🙂) tak mi povedala dr. uz som sa musela objednat aj na ekg a endokrinologicke, kedze pri prvom sa mi po porode prejavil problem so stitnou zlazou, tak uvidim co teraz...ale zacina sa mi nejak plnit nos, akoby som mala nejaky typ nadchy, sem tam kychnem ale mam pocit plneho nosu hlavne vecer a je to dost otravne...mal to niekto?? Nieco som raz zachytila ze existuje nieco ako tehotenstva nadcha cele tehotenstvo, len dufam ze to nebude ono...lebo uz som raz bola zavisla na spreji do nosa...:((

ja by som kazdopadne s kazdym hoci len trosku hnedym vytokom bezala k dr., takto sa totiz zacalo ukoncovat moje uplne 1.tehotenstvo a ja som myslela, ze je to ok, tak som to nechala tak. Ale nechcem strasit, vraj ked sa vajicko uhniezduje v maternici, moze nejaka cievka prasknut a javi sa to ako hnedasty vytok. Ja by som uz ale fakt neriskovala..