Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Marcovky nemarcovky ja už chcem mať babo pri sebe 😊😊
@anitu napíš júj ty si už doma, paráda opatrujte sa💕tak už si ma vylakala och co ma caka keď mi budú musieť vyvolávať pôrod a inak ako zvládaš doma s malou? U nás máme ešte psíka labrafira takže to bude pestré
Dievčence takže dnes ozvy plus ultrazvuk zatiaľ oki aj keď už placenta ptezrieva tak ak do nedele neporodim idem do nemocnice a teda adi sa bude vyvolávať och bojím sa😢
Maminky a koľko tie bolesti trvali
@bobricek1979 ja ak dnes neporodim tak už zajtra nastupujem, mám s toho zmiešané pocity malý bol sice tiež cez vyvolávačku a je to druhý porod ale aj tak mám s toho obavy
@bobricek1979 tak dobre veľa mi spinka. Aj papať ju tak budím. Naozaj za tie dva dni som už dom upratala. Neboj, nestresuj dopredu, možno bude ten tvoj pôrod naozaj veľmi ľahký. ❤️
@anitu dik moja tak ako aký bude tak bude len už nech ho mám za sebou a maličká je v poriadku radšej si nechcem tu bolesť nejako ani predstavovať aj keď musela byť hrozná len n3ch to prejde bez komplikácií bolesť hádam vydržím aj ja dúfam
@anitu a teda super že spinká a ako sa ti kojilí?
@silvia610 a predošlý pôrod ťa bolel veľmi na vyvolavacku? A zajtra už ti budú vyvolávať? Koľko si?
@bobricek1979 spontanne vsetko, uplne cely priebeh
@chovanova43 no ja neviem ako robil usg, ze to videl, kedze to kontroloval.
Po cely cas mi rozpraval, ze bude malinky nakoniec mal 3 420g, takze podla mna malinky nebol.
@bobricek1979 na to že to bol prvy porod som ostala až prekvapená ako rýchlo a aj znesitelne to išlo ( bola som bez epiduralky)..myslím že zajtra ešte nie len ma príjmu na oddelenie a uvidia čo a ako pri malom mi davali vyvolavačku na druhý deň ráno po vizite... prvý termín som mala 21.2 tak preto na príjem inak podla obvodného dr(ultrazvuku) mam druhý termín 1.3
@blbovina wau veď to je úžasná váha
@silvia610 no ja idem v pondelok ak neporodim a tiež asi porodnik si ma prijme a tak až to budu riešiť ja mám zajtra prvý termín a ďalší 6.3
@silvia610 no super na prvorodicku si mala a uz aj vies do coho ides horsie so mnou
@blbovina od prasknutie vody som porodila do 1 hodiny
@bobricek1979 popravde ani neviem či je to výhoda ked viem do čoho idem príde si že mám vačšie obavy ako pri prvom
@bobricek1979 od pondelka rána do utorka rána
@lillien123 to fakt ci pištoľ
@silvia610 bude to oki povedz si keď si jedno dala dáš aj druhé
@bobricek1979 jasné že to dáme... naveky tam bývat nemožu 😃 hlavne aby sme boli všetci v poriadku..
@lillien123 ale ti ju prepichli, vsak? To preto. Mne praskla a odtiekla samovolne, cvicila som na lopte a hned uz aj s vodou padla hlavicka medzi nohy. Len kym som sa v tych bolestiach a este k tomu zvracajuc dotrepala na porodny stol a do 10minut bol maly na svete.
@blbovina wau
@silvia610 presne tak dbes mi statočne tvrdne brucho ale bolesť zatiaľ žiadna okrem krížov čo ma ťaží
@lillien123 @anitu @blbovina @leelu dievcata, zo ❤ blahozelam k drobcekom, super, ze to uz mate za sebou, uzivajte si svoje vonave klbocka. Citam, ze porody ste mali zatial vsetky tazke a bolestive 😒, tak nech su skoro zabudnute a rychle zotavenie prajem.
Zaroven silno drzim prsteky nam ostatnym, co nas to este len caka 🤰
Ja som mala poslednu poradnu vcera, robili ctg, je vraj vsetko ok. Odspodu ma nepozerali, takze ani neviem, ci su tam nejake zmeny. Termin mam presne o dva tyzde, tak som velmi zvedava, kedy to pride. Decka som rodila obe 3 dni pred terminom a v nedelu. Teraz by to tiez tak mohlo vyjst (10.3. je nedela) 🙂
Prvý termín dnea a zatiaľ nič

@blbovina co ti vravel stou váhou? Co bol priduseny? A to na usg nevideli?