Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

my mame 3 tyzdne. spime tak, ze nevieme zaspat od 21-23- potom ked zistme v com bol problem spime aj do 4-5 rano bez jedenia.potom sa napapame a spime este 2-3 hodinky.doobeda spime, poobede placeme a nechceme spat. v kociku sa nam velmi paci na prechadzke.
A ešte som chceka že večerný ritual neustály plač kým sa nenosí
Baby neviete niečo na hemoroidy keď dojcite? Neviem ci môžem detralex
@kathhii úplne mam to iste
@chovanova43 myslím že môžeš užíva sa bežne aj v tehu
@chovanova43 ale poraď sa s dr pre istotu
@zuzulik8883 @sungirl777 ako sa mate zienky?
Ja tiez beriem detralex,aj v tehu som brala, v lekarni mi povedala ze pri kojeni 3x denne jedna tabletka, inak sa to uziva az 8 tbl denne pri akutnych stavoch
@maruska.s my to mame konecne za sebou. Narodili sme sa 4.4. A mame chlapca mateja.
@sungirl777 gratulujem
@sungirl777 srdečne gratulujem💕👶
@sungirl777 super, gratulujem 😘 budte zdravi
@chovanova43 odporucam este hemostop masticku a vlhceny toaletny papier s dubovou korou (dostat v coop jednote), mne osobne pomohlo viac ako detralex
@chovanova43 mne veľmi pomáha tento gél https://www.pilulka.sk/dm-dubova-kora-gel-75ml
ahojte zienky, chcem sa opytat tie ktore mate 3 tyzdnove deticky ako casto ich krmite a asi kolko tak vypiju mliecka? Moj drobec papa 7 krat na den po cca 80 ml a to ho musim na krmenie budit :(
@12jarka13 možno si niečo spaoala, alebo je jej málo ja odsavam tak viem presne koľko spapa a je jej málo musím dokrmovat večer už nestíham toľko mliečka každý deň každé tri hodky vypije 100ml
@12jarka13 cumel u nás je výhra má ho na ukludnenie potom uz vypluva
@bobricek1979 aj ja som hned na to myslela ze som zjedla nieco...a potom ma napadlo ze dost vela sladkeho..
Dnes som nejedla a lepsie bolo..ale ci koli tomu nvm..cumlik sme mali aj na rukach bola ved cely caas ako plakala..estr aj na prsniku sa rozculovala
@12jarka13 tak ju asi bolelo bruško, stáva sa to že nevieme čo takému malému je
@bobricek1979 asi ano..to je najhorsie ze nevieme co.im moze byt a nvme im pomoct
@12jarka13 no musíme vydržať naša má v utorok mesiac som zvedavá bude ďalej bojím sa tých kolik babetka sa menia zo dňa na deň aj režim
Baby už ste boli vybavovať príspevok na dieťa? Treba aj rodný list? A musí to byť presne na 28 deň? Malý ma už 5 týždňov a estezsom nebola
@chovanova43 ja som bola keď mal mesiac už len kvoli tomu aby som to mala z krku

Každé tri hodiny cez deň a keď je v kočíku aj viac vonku