icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
silvia610
13. jún 2019

@bobricek1979 my sme boli akurát včera hexa+prevenar zatial v pohode len zvýšená teplota 37,1 a trošku mrzutý... rotavirus som nedávala

bobricek1979
13. jún 2019

@leelu och vieš čo bojím sa stále premýšľam

bobricek1979
13. jún 2019

@silvia610 tiež premýšľam či dať aj rotavirusy jecto zásah chcem to co najdlhsie natiahnuť nch sa s tým telíčko ľahšie popasuje

bobricek1979
13. jún 2019

@leelu ako základné určite len by som nechceka vsetko naraz vieš taký zásah do malého dieťaťa už sme boli aj my a poviem ti že každá matka si to rozdelila a múdro pretože prečo to malej neulahcit

tinka1003
13. jún 2019

@bobricek1979 Mojej akurát včera pichali Hexu a zvláda to zatiaľ v pohode, dokonca ani zvýšenú teplotu nemala. Nad rámec povinných očkovaní som dala rotavírusy, prvú dávku už máme za sebou. V pondelok ideme po Prevenar.

tinka1003
13. jún 2019

Inak včera na poradni mala moja Emuša už 6280g 😲 (má tri mesiace a tri dni). Kubko toľko nemal ani v štyroch mesiacoch, Nelka v piatich. Riadna buchtoška je 👶😅

kathhii
13. jún 2019

Ako ste na tom s pasením koníkov?
Mojej sa to príliš nepáči, chvíľku vydrži, ale potom mi začne plakať... Ani hračky nepomáhajú, jedine štekajúci pes ju zaujme natoľko aby bola na brušku a kukala a neplakala... Som s nej neštastná, nosím ju aj na klokanka, aj na tigríka, tam si hlavićku drži dlho a pekne ale na tom bruśku sa jej nepáči...

tinka1003
13. jún 2019

@kathhii Ani mojej sa to nepáčí. Chvíľku vydrží, ale skôr ožužláva plachtu alebo hraciu deku, vystrkuje riťku a snaží sa podkladať nohy pod seba. Aktuálne sa veľmi snaží pretočiť z chrbta na bruško, stále je na boku a mocuje sa. Predvčerom sa jej to aj podarilo, ale trošku jej pomohlo, že bola pri strede postele, kde sa stretávajú matrace, teda nebola na úplne rovnom. Musí ešte prísť na to ako spod seba vytiahnuť rúčku.

silvia610
13. jún 2019

@kathhii nášmu drobcovi sa na brušku velmi páči skor ho hneval ked ho dám na chrbátik ale aspoň sa snažil pretočiť už mu to tak na trištvrte ide len prísť na to kam má dať ručičku a bude to

bobricek1979
13. jún 2019

@tinka1003 jasan no moja ma zvýšenú 37,7uvidime do večera

chovanova43
16. jún 2019

Baby aj vy ešte mate na bruchu tu zvyslu čiaru? Nie každá to síce má ale ja som tri mesiace po pôrode ešte stále ju mam ani ne bledne

chovanova43
16. jún 2019

Baby dávate deti očkovať proti rotavirusu?

sungirl777
16. jún 2019

@chovanova43 ja ju tiež stále mám

sungirl777
16. jún 2019

@chovanova43 my sa davame ockovat. Aj starsia bola ockovana na rotavirus

leelu
16. jún 2019

@chovanova43 nas uz dostal prvu davku, o 2 tyzdne opat, uplne bez reakcie, ziadne hnacky ani crevny dyskomfort

leelu
16. jún 2019

@silvia610 moj sa uz vie pretocit, ale len cez pravy bok. Odkedy objavil polohu na bruchu, uz nechce byt inak, aj ked uz nevladze a kyve ho ako listok vo vetre 😁 nam ale velmi pomohla Vojtovka, velky skok urobil maly

maruska.s
16. jún 2019

@chovanova43 ja ju tiez stale mam a tiez nebledne

bobricek1979
16. jún 2019

@maruska.s taky tak stále ju mám a som pi sekcii a bruško strašne lomsly klesá resp je také mlandrave a ani pupok nechcw ísť na svoje miesto

silvia610
17. jún 2019

@leelu my našťastie nemusíme cvičiť vojtovku a zatial ide všetko samo tak ako má.. tiež miluje polohu na brušku má na všetko dobrý výhlad už len tú ruku doladit a vude to super

ivka2112
17. jún 2019

@chovanova43 ja presne tak isto. Akurat som sa zamyslala nad tym, ze dufam ze to zmizne, lebo je to dost viditelne.. 24teho su tri mesiac od porodu a dokonca aj brucho mam stale velke aj vsetko...
Nervozna som zo seba - ale ten drobcekov usmev a smiech za to stoji🙂

ivka2112
17. jún 2019

@bobricek1979 u mna tak isto je to

kathhii
17. jún 2019

@chovanova43
Takisto mám tmavú ćiaru, už by mohla zmiznut, moc sa mi nepaci...:D

Aj brucho by mohlo zmiznúť, radśej by sa mohli objaviť kocky...:D

kathhii
17. jún 2019

@silvia610
Nie je to ešte skoro na pretáčanie?

silvia610
17. jún 2019

@kathhii 1.7 budeme mat 4 mesiace takže si myslím že to je v norme a ani lekár nič nepovedal na poradni že by mal byť nejaký problém

maruska.s
17. jún 2019

@bobricek1979 presne, som na tom tak isto, uz je to s pupkom trosku lepsie, ale este stale nie je tam, kde by mal byt a neviem, ci este niekedy bude 😕

bobricek1979
17. jún 2019

@maruska.s no tiež sa toho bojím a brucho strašne mlandrave bez citu strpnute

tinka1003
17. jún 2019

Baby, celkom ma upokojilo, ze nie som jedina ktorej ostalo po porode brusko. Akurat, ze moje je este vacsie ako po porode a celkovo som riadne pribrata 🙄. Tohto roku sa asi na kupko neodvazim.
@kathhii to pretacanie je strasne indivindi...niektore deticky to uz vedia v troch, styroch mesiacoch, moj synator sa rozhybal az v osmych. Uz som bola nespokojna, diskutovala som v ramci podobnej skupinky ako tato, akurat nas tam bolo podstatne viec a moj bol asi posledny v tomto, ale potom to uz islo rychlejsie. Dcerka zas uz v siedmych mesiacoch stala na nohach.

chovanova43
17. jún 2019

Baby Aky máte názor na monitor dychu? Je to dobre? Ale zbytočne?

bobricek1979
17. jún 2019

@chovanova43 pre mňa super vuac kľud keď spinka no už teraz cestuje po postieľke tak uvidíme ale zatiaľ oki

sungirl777
18. jún 2019

Dievcata aj vase deti blinkaju? My niekedy skoro nic a inokedy je take obdobie kedy viac. Neviem ci to mám riesit.