icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
vivinka105
9. sep 2018

Ja sa normálne kupem vo vani 😀😀😀😀

jetfemme
9. sep 2018

Zienky, skúšali ste niektoré si robit test pohlavia z krvi, testu, či zo sódy bikarbóny???

anitu
9. sep 2018

@miky132 kúpať sa v horúcej vode je zakázané. Som písala to. Druhá vec, slaninu, klobásu mám tiež zakázané, kvôli listerioze. Áno podarilo sa nám po 6.rokoch. Ja napríklad chodím na gélové nechty, farbila som si vlasy, umyla okná, všetko ako doteraz robím, pritom už ani troska väčšiu tašku nemôžem dvíhať. Ja robím také veci, co možno iná tehotná by nerobila.

zuzanicenka
9. sep 2018

@jetfemme ja som skúšala zo sody bikarbóny a vysiel mi chlapcek 😊

pipinulkaa
9. sep 2018

@zuzanicenka v kolkom si tt? Aj ja skúsim z tej sódy bikarbony

anitu
9. sep 2018

Ja som kukla čínsky hôr. pohlavia a vyskúšala aj s prsteňom. Ale tu sódu nechám tak, aj tak tomu nebudem 100%verit,takisto ani týmto. Tešiť sa budem keď to dr povie.

zuzanicenka
9. sep 2018

@pipinulkaa začala som 16 tt 😊 a ty? 😉Skús a daj vedieť 😃

vikuss07
9. sep 2018

Dievča som uprostred 16 TT tak ste ma inšpirovali tým testom so sódou. A čuduj sa svete, že dievčatko!! 😝 Som neverila. Celý čas som mala pocit z chlapca. No zvedavá som. 😊

bona69
9. sep 2018

No aj ja som urobila test a sumelo ako divé 😀😁 takže chlapec? Sedelo by to aj preto že tutumutu presne na ovulku,no veď uvidíme,ale je mi to jedno 🤗

vikuss07
9. sep 2018

@bona69 ti vravím že som aj ja mala pocit z chlapca, lebo sme boli spolu na ovulku... 😁 Môj muž to ani nechce vedieť!!! Chce mať prekvapko. A mňa sa už všetci pýtajú čo to bude 😁

bona69
9. sep 2018

@vikuss07 ja práveže chcem vedieť čo to bude ale počkám ešte 4tydne do poradne a snáď už bude vidieť drobca😁 môj mm sa bojí aby bolo všetko ok, lebo ma dr poslala ešte na genetiku pre istotu kvôli veku, ale ja verím že bude,🤗

anitu
9. sep 2018

Ja som sa už psychicky pripravila že mám zajtra poradňu, a pozerám ze vo štvrtok 🙄oh no.v piatok budem 17tt,dudam aj ja ze už bude niečo vidieť, a keď nie, tak na morfologickom usg v 20.tt už určite 🙂

bona69
9. sep 2018

@anitu tak ty si už ďaleko 😀ja zajtra začínam 13tt

ivka2112
10. sep 2018

Baby, dnes po mesiaci PN prvy den v praci - drzte palce!🙄🙂

ivka2112
10. sep 2018

Inak baby, myslite ze jw normalnw ze som v 12tyzdnia a boli ma chrbat? Nie cele dni, ale pobolieva, ale skor nad kriznami, nie krize...

anitu
10. sep 2018

@ivka2112 mňa zvyknú kríze bolieť. Ako zacvrknuty nerv. Niekedy ani chodiť neviem.

fidela86
10. sep 2018

@ivka2112 Ale hej, je to mozne, hlavne ak uz mas brusko. Tazisko sa presuva a tak moze boliet. Ja to vdaka cviceniu takmer neregistrujem (som 16tt), ale mna sa vcera a dnes zase po case ozvalo brusko, tak ale to k tomu tiez zrejme patri 🙂

fidela86
10. sep 2018

Ahojte baby.
Co by ste povedali na skupinku urcenu pre nas Marcovky, kde by sme si mohli kecat aj o inych veciach, nez nutne tehotenskych? Ale kde by sa samozrejme tehotenstvo bralo do kontextu - inspiracie na varenie, pohybove aktivity, zivotny styl...? Proste take kazdodenne radosti a starosti marcovych tehuliek...Podobne sme to robili s babami snazilkami a vytrvalo nam to nejaku dobu...Pri rovnakom mesiaci porodu je to este lepsie, lebo by sme potom mohli plynulo prejst aj do potehulkovskeho obdobia a diskusii...Co by ste povedali?

luba_buba
10. sep 2018

Žienky, dajte prosím tipy na tehotenské oblečenie za prijateľné ceny, hlavne predlžené tričká a tuniky ma zaujímajú. H&M, C&A a Bonprix som prešmejdila, nič ma veľmi nezaujalo.

fidela86
10. sep 2018

@luba_buba to by zaujimalo aj mna. Zatial nastastie ziadne tehu oblecenie nepotrebujem, ale kedze som v 16tt, tak uz to zrejme pomaly pride...Ja som si pozerala asos, ale neviem, ci zasielaju aj na Slovensko...Tam sa toho da kopec navyberat, aj v roznych cenovych kategoriach...Inak pyzamka, domace veci planujem kupoat proste vacsie cisla, ziadne speci.

jetfemme
10. sep 2018

No mne pri prvom tehu až 24 tt povedali čo to bude. Čiže nevydržala som. Aj podľa Jonáša to sedelo i sedí. Taktiež som si kúpila test pohlavia vtedy a sedelo i soda. Pri sode je to viac iste ako keď povie lekár. Skutočne. Kamarátka takto že čakajú chlapčeka a soda jej vravela dievcatko a v nemocnici keď isla na prvú kontrolu tak že čaká dievča. Ja tomu verim a tesime sa budeme mat párik. V podstate mi je jedno len nech je zdravucke. Ale tá zvedavosť xixix

ivka2112
10. sep 2018

@fidela86 super napad, ja som urcite za ☺️👏🏻👍🏻

fidela86
10. sep 2018

@ivka2112 Super, tak pockam este tak do vecera na dievcence a potom poslem pozvanku (alebo ako sa to robi...) Moze byt?

anitu
10. sep 2018

Ahojte. No ja či som doteraz videla tehotenské nohavice, no vôbec sa mi nepáčia. Budem hľadať. Tak, predsa som šla na poradňu. Volala mi doki. Babo ma 9,5cm.pre krv volám o týždeň. Dostala som ďalší balíček happy baby 🙂👍

luba_buba
10. sep 2018

@fidela86 hlavne zimná bunda bude treba, plus rifle, to sa dá v pohodke napr. v H&M. Len tie tuniky k rifliam zháňam 🙂 Ja čakám už druhé bábo, vtedy vraj vyskakuje bruško skôr a veru to už na oblečení cítim. Tak mi to už aj ponáhľa.

fidela86
10. sep 2018

@luba_buba no jo, bundu urcite. Po tej sa tiez coskoro zacnem obhliadat. Celkovo co som videla veci zatial bolo len v CA a HM a teda nic moc, najma tie nohavice su riadne otrasne...Ja si zatial s mojimi volenjsimi satami, ktore su vsetky s vysokym pasom a po resp. pod kolena, tak tam to este tak do polky oktobra snad skryjem, ale november uz bude horsi 🙂

ivka2112
10. sep 2018

Inak baby, ja som v dvanastom tyzdni, ale mate/mali ste v tomto odbobi tahanie a pichanie v brusku (ja na pravej strane vacsinou ale aj pri zaludku niekedy)? Ja som uz nemala, ale zase sa to vratilo. Je to podla vas roztahovanie maternice?

vivinka105
10. sep 2018

@ivka2112 áno aj ja som to mala take hnusne pichnutie ☺️

luba_buba
10. sep 2018

@fidela86 krasne saty, odkial? 🙂)

danicabbb
10. sep 2018

Ahojte dievčence absolvovali ste niektorá nejaké speci testy skrz bábätka?