icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
maruska.s
15. júl 2019

@silvia610 Dakujem, vyskusam

maruska.s
15. júl 2019

@bobricek1979 Dakujem, skusim, snad pomoze. Ja som sa vcera nalievala rascovym. 😁 nechutny bol, ale ak zaberie, prezijem. 😉

ktochytavzite
15. júl 2019

@maruska.s espumisan alebo pod kvapky nedavas?

maruska.s
15. júl 2019

@ktochytavzite davam, len sa mi to zda vela davat pred kazdym papanim... Ci?

ktochytavzite
15. júl 2019

@maruska.s preco vela?Asi to tak je nadavkovane aby to nikomu neublizilo

bobricek1979
15. júl 2019

@maruska.s ja dávam sab simplex len večer a v noci

bobricek1979
15. júl 2019

@maruska.s určite všetko kôli detičkám👍♥️

maruska.s
15. júl 2019

@bobricek1979 a pomaha? Ja mam espumisan. Sab simplex som este neskusala.

bobricek1979
15. júl 2019

@maruska.s áno celkom aj hej zatiaľ

ktochytavzite
15. júl 2019

@maruska.s ale tvoje ma uz kolko,4m? To by uz bruska mali odzniet a neboliet,nie??

maruska.s
16. júl 2019

@ktochytavzite 3,5 ma teraz. Vsak toto mi je divne, ze do teraz problem nemal, ale zacal po 3.mesiaci 😕

bobricek1979
16. júl 2019

@maruska.s nezmenila si niečo?

leydy
16. júl 2019

@maruska.s nepapas viacej mliečnych výrobkov? Skús na chvíľu nejesť mliečne výrobky 🙂

leydy
16. júl 2019

@maruska.s nemusíš sa báť espumisanu ja som tiež malému dávala 25 kvapiek pred každým papanim a všetko bolo ok a tiež má 3,5 mesiaca 🙂 možno do ukončeneho 4 mesiaca to odoznie. 😉 držím päste

mamky2277
18. júl 2019

zienky ake mate skusenosti so satkou na nosenie vasich detureniec?

ktochytavzite
18. júl 2019

@mamky2277 no zalezi od toho ci sa tam dieta rado nosi.Ak nie rak mozes robit cokolvek a nedonutis hobtam.Moje deti su antisatkove.Ale idem kupovat ergonosic pre dvojicky,tie sa budu nosit bokom,tak snad sa im bude pacit,este detibuz nechcu cumiet na hrudnik,skor opacne sa nosit chcu

mamky2277
18. júl 2019

@ktochytavzite no ja som chcela tu satku preto ze v nosici ma stale mokry chrbatik .... a chcem ho nosit v satke tak aby sa mohol obzerat ... ale nemam ziadne info o tom co a ako ......

leelu
18. júl 2019

@mamky2277 no podla mna je takto v lete teplo aj v nosici aj satke (ja mam Rischino, potime sa obaja, ked idem niekam, kam sa s kocarom nedostanem a uz obzera straky vrany a moc tam teda nechce byt ... ale to mi nechce byt uz ani v hlbokej vanicke, ale so sportakom chcem este mesiac pockat, kym nebude mat pol roka a lepsie drzat hlavicku)

chovanova43
18. júl 2019

@mamky2277 myslím ze v satke sa ani nedá nosiť obrátený opačne

bobricek1979
18. júl 2019

V nosiči satke je to teraz ťažko

12jarka13
19. júl 2019

@mamky2277
Ahoj
Ja som tiez kupovala satku YARO LA VITA od jednej pani..kedze ma nahovarali ze bude lepsia ako nosic pre take male babo.Tak sme to par krat skusili bol to boj..no nakoniec tam par krat aj zaspala..aj ked som bola nestastna z toho lebo som chcela velmi kocikat.ale v kociku vydrzi tak max 5-10 min. A aj to ma zlozenu striesku aby videla..do sportoveho ju este velmi nechcem dat teraz bude mat len 4 mesiace, nechcem to nahlit.
A tiez sa velmi potime obidve v satke.Ja by som skor chcela vyskusat este nosic len su dost drahe 🤔aspon pre mna.

ktochytavzite
19. júl 2019

@chovanova43 to ani v nisici,ak aj ano nie je ti este zdrave

ktochytavzite
19. júl 2019

@12jarka13 no nvm,ak nechce kocik,pochybujem ze bude chciet aj sportiak,moja starsia dcera sa bikdy nenaucila na kocik,v sportiakuvtiez ledva cydrzala 2o’ a ti musela mat daco v ruke alebo jest.

12jarka13
19. júl 2019

@ktochytavzite ooj to ani zo srandy nehovor 🤦‍♀️🙎‍♀️😔🙍‍♀️zblaznim sa .tak som.sa tesila na kocikovanie 😔😯😭

ktochytavzite
20. júl 2019

@12jarka13 no tak u nas to tak bolo a dost deti je antikocikovych veruze,moja napr nechcela byr ani v tom nakupnon kosiku,ked sme sli nakupovat,len ruky.

12jarka13
22. júl 2019

@ktochytavzite ooch boze to bude trapenie z nakupovanim potom😭😭😔🤦‍♀️

leydy
23. júl 2019

@12jarka13 neboj dieta sa stále mení, bude to dobre 🙂 nás drobec tiež nerád je v hlbokej vanicke tak keď idem na prechádzku tak nakliknem vajíčko a ideme, popozerá sa a zaspí Chvíľku.

kathhii
23. júl 2019

šatka by mala byť lepšia ako nosič. Alebo radšej baby vak. Mám aj nosič pre dieťa ale tie sú vhodné najskor od 9. mesiaca, keď už sú svaly dosť pevné...
Vo vajici sa našej tiež viac paci ako v kociku, ale spí radsej v kociari.Ale nie je to dobre na dlho, len na chvilku a aby si nezvykla... V aute mi rýchle zaspi a ked idem cosi vybaviť tak si ju potom z auta nakliknem na kocik a ona sa mi vtedy nezobudi a tak si viem aj nakupit aj do banky zajst, ked ju prekladam do kocika tak sa zobudi...

maruska.s
23. júl 2019

Ahojte, kto z Vas uz prikrmuje? Cim a odkedy? Dakujem

leelu
24. júl 2019

@maruska.s
Od ukonceneho 4.mesiaca zeleninu (mrkva, zemiak, batat, cuketa, patizon, petrzlen, maslova tekvica), po 2 tyzdnoch som pridala morcacie a kuracie masko + zltok. Uz spapa plny ten mensi Avent kelimok, veeeeelmi mu chuti ☺️☺️
Dnes som skusila 1x jablko a teda to mu vobec neslo, po kazdej lyzicke ho naplo a po 5tej sa povracal 🙄 tak s jablckom este pockam, skusim banan