Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@leelu ďakujem
@chovanova43 posunulo na skor ci neskor?... o kolko?
@zuba1987 posunulo sa skôr o cca pár týždňov to nieje až také hrozné
@chovanova43 keď som mu povedala ze pri dcére som prvý prikrm dávala krupicu na vode tak nechápal co to za doktora samozrejme zmenila som ho nielen kvôli tomu ale celkovo bol divný
@bobricek1979 180ml kelimok to je, spapa vacsinou polovicu alebo dve tretiny, ked velmi chuti, tak zje aj cely (robim tak 1-2cm od vrchu)
Philips Avent 2v1 SCF870/22
Pre mna top vec, uparim vsetko naraz a hned mixnem a hotovo.
@zuba1987 ono hlavne ide o to zoznamenie sa s potravinou, rozhodne to nema byt nahrada mlieka (ci materskeho alebo umeleho)!!!
Pocet dojceni ma optimalne zostat rovnaky, nahradza sa mlieko az po dosiahnuti objemu aspon 150ml, co trva vacsinou dost vela tyzdnov.
Podla mna sa okolo toho robi privelke halo, tabulka sem, tabulka tam 🙄 kazdy si pozna vlastne dieta, ci je pripravene a ci je spravny cas a sedliacky rozum to vyriesi najlepsie
@leelu paráda dík kúpim aj ja ďakujem ešte raz
a uz ked sme pri tych kasickach a mixeroch skusali ste miomat pridapne mate ho ?
ahojte... otazka pomimo... este treba novorod.vlozku vo vajicku (autosedacke)?.. asi uz nie, ci? vcera sme na to s muzom pozerali ze to sme uz asi mali vybrat... ci az ked sedi? lebo ono je to celkom hlboke bez toho
Ahojte dievcata, ako sa mate? Ako prckovia? Pozeram, ze ste riesili prikrmy, ja som so svojou este nezacala, ma teraz 4,5 mesiaca. Kubkovi a Nelke som zacala davat prikrmy az ked mali 6. mesiacov, teraz sa hovori o tom imunologickom okne, tak ja uz neviem. Rozmyslam, ze pockam este take dva tyzdne, kym bude mat 5 mesiacov a zacnem 2 tyzdne davat zeleninku, potom 2 tyzdne aj s maskom a lepok zavediem ked bude mat 6 mesiacov.
Najnovsie chce byt Emka nonstop na brusku a snazi sa pohnut dopredu, zatial sa jej to ale nedari, ked ju mam na rukach, taha sa do sedu a ked ju opriem o seba tak sa jeduje. Je fakt super, takmer vobec neplace, pekne spinka, no dieta za odmenu. Starsi dvaja teraz prazdninuju, stale niekam behaju s dedom a babkou, doma spali od zaciatku prazdnin mozno 2x.
Tu je prcka.
@tinka1003 jéj tá je rozkošná a koľko už má vláskov
@silvia610 maminky, ake máte vajíčka s tými vložkami môžte dať foto?, ďakujem
@bobricek1979 to som kupila spolu s kočíkom mám 3-kombináciu a toto je už bez vložky
@silvia610 aha oki vďaka 😊 💕
@bobricek1979 nieje za čo
@tinka1003 my máme za 2 dní 5 mesiacov a plne kojim. Podľa tabuliek by som mohla do ukončeného 6m ale od 4 m dávam zeleninku, kašičku co je od 4m,vyzivu co je od 4m,a popri tom zo všetkého trosku skúšame co môže. Zosrotujeme vserko. Keď vidí, že niekto je amen.. Až ho trasie. Tiež vôbec neplačeme, ani vnoci len sa puci a viem, že ideme kojiť. Toro je naše 4 dieťatko a všetci boli taky.
A k prikrmom NIČ NEMIXUJEM, len pucim a krásne papame a to za 2 dní mame len 5 m. S papame úplne vsesetko, čo teda môžeme a plne kojime jedna radosť.
@teja26 nádhera a ako kaka?
@teja26 wau a ja čakám do puateho mesiaca aby papala už aj príkrmy a to je už aj na umelom mliečku no oediatricka zatial nic 12 mame 5mesuacov tak už začneme mám strach 😱
ahojte.. ked robite dietatu cajik, tu vodu varite v hrnceku aby 5 min bublala? alebo normalne v rychlovarnej konvici? staci v konvici podla vas? lebo ja doteraz tak robim ved to zovrie a pozabija bakterie... a muz dnes na mna kuka ze to tam nema 100stupnov (este to aj meral teplomerom na maso a ozaj iba 85st to malo a uz to vyplo), ze to musi bublat v hrnci.

@leelu ahoj môžeš mi ten avent kelimok odfotiť a popísať a máš ten avent mixer čo parí zároveň mixuje, či ako paríš?