Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@leelu tiež si myslím že je ešte čas a dievčence ak nechcú papať troška výživy a u nás to platí
@bobricek1979 na zaciatok skusim pstruha alebo zubaca, vacsinu veci parim, tak aj rybu uparim a navrch trosku masla a drvenu rascu ... alebo upeciem - uvidim, co bude mat vacsi uspech
Mam o 2 ulice dalej vyborne rybarstvo s rybnikmi, tak o kvalitu ryby sa nemusim bat 👍
@leelu paráda no neviem co ja vyberiem v obchode
Dievčence moja lozi no moc sa jej nechce stavia sa hneď a drží sa sama za rucky krásne chodí ako to máte vy? Vie sa zdvihnúť na nozky zdola ruckami sama bez pomoci 12.12 ma 9mm
Tak baby my už skúšame chodiť púšťa sa sám máme 9,5mes. ale zúbok ani jeden
My sa staviame... Ale sama este nejde ani popri nabytku.. Ale zato uz 5 zubok sa prerezava.. 19steho mame 9 mesiacov.
Baby nášmu bobakovy museli dnes vytrhnúť horný zúbok, chúďatko pred niekoľkými dňami zakusol do stola, zúbok sa ma vykrivyl do hora né kyval sa ani nič len dnes mu začal krvácať a kyvat tak sme šli k zubarovy a vytiahol 😓
@chovanova43 to mi je lúto chudatko ale tak zasa na druhú stranu asi lepšie takto ako keby mal mať neskôr problémy
Krásne sviatky dámy 🎄🥂🎁
Dievčatá...prespia vam uz drobci celu noc? My sme hore okolo 12, o 5 a potom okol pol 8-8... A mate skusenoszi s precikavanim? Mala sa casto precika a ma mokre body a niekedy aj plachtu... Asi zmenim plienky xixix
@micinka999 malý zaspáva oko 20:00 teraz vstávame po 8 hodine ráno, ale medzi tým kojím od 4x do 10 x 😮😮😮😮😮
@micinka999 nas bobok pekne spinkal v noci .... no teraz sa strasne prehadzuje ...... ja pouzivam lupilu plienky z lidlu a chvala bohu sa neprecika hoci ma plienku (ked strazi dedko) aj 12 hodin
myslela som tak ze v noci ju ma 12 hodin lebo pekne pospi, aby ste si nemysleli ze ho neprebalujeme :D
@micinka999 nie, zatial nespi celu noc - zaspava okolo 20.00 a zobudi sa medzi 2.00-4.00 na jedno dojcenie .. potom vstane okolo 6.00-7.30, to mu dam opat mlieko, ale to uz vstava definitivne.
Mne to velmi vyhovuje, lebo inak mlieko uz pit velmi nechce, okrem noci pije uz len okolo 16.00 pred poobednym spankom a nieco malo pred spanim.
Plienky drzia super, od zaciatku pouzivam Babylove z DM
No ja mam tiez lupilu ale skusim dady uvidime snad budu lepsie ak nie budem skusat ďalej. Ona sa zobudi vypije mliecko a hned spi takze toto je super len uz si myslim ze na svoj vek by mohla vydrtat dlhsie bez mlieka... Skusala som aj kase aj krupicu namiesto mlieka ale nejak nejaka ectra zmena nebola
Babule čistite už zúbky drobcom? Ake kefky pouzivate...nemamietaju deti?
@micinka999 ano cistim od prveho zubku... mala som tu silikonovu na prst kefku, ta akorak ok, ale zubarka vravela ze to je iba na prerezavajuce zubky, nech kupim jednostetinkovu kefku curaprox.. mam ju a aj curakid kefku a teda je to boj... ta jednostetinkova to je nerealne, on vobec tolko nevydrzi, tak umyvam s tou detskou curakid ale pisti a brani sa... akurat riesim co budem robit, nechcem mu vyrobit fobiu z toho... asi sa vratim k tej na prst... aspon nieco umyjem...
pytala som sa zubarky a ze treba cistit od prveho zubku, inak ze jej chodia mamicky s 1,5r detmi a prvym kazom
@zuba1987 no ja som aj rada, ze toto zatial nemusim riesit, zatial (nastastie) ani naznak 1.zubku .. lebo ten boj si neviem predstavit, nakolko najnovsie je ho problem vobec okupat, ani za svet lezat alebo sediet vo vanicke, za 2 sekundy stoji .. nepomahaju hracky, vedierko, lodicka, skratka nic 🤷♀️
Baby poraďte malý mi hnackuje co zaberá u 10m dieťaťa? Nemyslím ze je to vyroza nakoľko je čulý papa skôr si myslím ze mu idú zuby ďakujem za každú radu
@chovanova43 aj moj takto hnackoval pred mesiacom, inak bol vesely, hravy, bez teploty - tiez som to zvalila na zub, ale ziadny sa neukazal 🤷♀️
Dietny rezim - ryzovy, mrkvovy odvar, okrem dojcenia ziadne mliecne vyrobky, smecta, kulisek, pribiotika, pitny rezim - po tyzdni bol fit

@leelu akú rybku mu dáš a ako to dáš