icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
anitu
16. sep 2018

@miky132 ja som aj v prvom tehu mala zakázané, skončilo to MA. A teraz sme v 1.trimestri nechceli, aj som mala trošičku špinenie a keď už by sme sa dali, som jednorazovo zakrvala. Potom aj teraz dr zakázala. Minule som si vkladal 6 dní tabletky, a opäť malička zrazenina. Tak sa toho styku bojím 🙄👍

miky132
16. sep 2018

@anitu pozri moje prve tehotenstvo bolo ze som sice pracovala do 6 mesiaca aj nočné grciala ale kazde pichnutie bolest som prežívala to je normalne jednoducho to telo sa prispôsobuje ale niektore veci sa môžu riesit pohybom cvičením atd len vyhýbať sa uplne bežným veciam je hlúposť...ja mam teraz 19 mesačne dieta ktore dost dvíhať a neda sa inak fungujem a jasne ze vecer sem tam mam strach aby som si neublížila ale verim ze príroda je mocná a kedze som okrem chrbtice zdrava zena zvládnem aj záťaž...je bohuzial pravda ze kedysi zeny zvládali fyzickú prácu viac hlavne si pekne v klude uzi dovolenku a užívaj prve tehotenstvo ver mi ďalšie si uz tak uzivat nebudes aj ked aj tie su krasne samozrjemw😂😂

anitu
16. sep 2018

@miky132 no ja mam hlavne driek dosť krivý, tým pádom aj panvu, tak tie bolesti možno cítim aj viac. Napr. švagriná čaká tiež prvé, je v 19.tyzdni a úplne od začiatku nič necíti. Naozaj len vety keď jej ms meskal.fungujem normálne, aj si to užívam, však po 6.rokoch sa podarilo. Veľmi sa tešíme. Len tie bolesti ešte stále.. Zajtra volám pre výsledky z krvi. To je normálne ze stresujem teraz 🙂😐verím ze budu v poriadku 🙏🙏

anitu
16. sep 2018

Zaujímavé že ja beriem 2x denne magnézium co zvykne potláčať bolesti v podbrušku, a ja to cítim aj takto. 2dni mam opäť troska menštruačné bolesti. Teraz babo rýchlejšie rastie, aj maternica, tak asi preto. Ci? 🤔

qirfa
autor
16. sep 2018

@anitu myslim, že je to ozaj len tým ako sa rozťahuje maternica. Ja magnezko užívam veľmi sporadicky, ale je pravda, že som doma, nevyčerpávam sa tak, takže asi aj preto mi je príjemne.

anitu
16. sep 2018

@qirfa aj ja som doma. Nechodím do prace. A bolesti som nemala asi 2 týždne. Ale inak každý deň. Ale teraz mam bolesti aj keď ležím už niekoľko hodín. Zajtra to spomeniem keď zavolám pre výsledky..

qirfa
autor
16. sep 2018

@anitu také neznesiteľné? Či nebudeš mať vaginálne kŕčové žily.. nič podozrivé?

anitu
16. sep 2018

@qirfa neboli to veľmi, ale je to iné ako doteraz.

qirfa
autor
16. sep 2018

@anitu spomeň to zajtra lekárne a uvidíš. Pichnutie je bežné, ale bolesti sprevádzané kŕčami určite nie.

lovelili
17. sep 2018

Ahojte. Rada by som sa k vám pridala. Otázka, čaká tu niekto dvojičky? 😊

bona69
17. sep 2018

Ahojte dievčatá,tak som po sone, všetko vraj vyzerá v poriadku,o týždeň budem mať výsledky z krvi. Bobček kopal ako divý 😁 prvý krát som počula biť srdiečko,bolo to krásne 🤗 neviem sa dočkať kedy ho budem mať pri sebe❤️ termín mi upravila o 2dni,teda na 22.3.2018

misa1308
17. sep 2018

@lovelili jaaaaa ❤❤

lovelili
17. sep 2018

@misa1308 tak supeeer nie som sama 😊😘😘

misa1308
17. sep 2018

@lovelili teším sa 🤗 su to prvé detičky?

lovelili
17. sep 2018

@misa1308 anooo bude to určite veselé 😁😍😍 aj tvoje?

sonyyka
17. sep 2018

Pridavam sa k Vam s terminom 14.3.2019. Je to nase druhe tehotenstvo. Uz mame skoro 18m dievcatko. Veeelmi priberam 😅. Telo vie, ze je tehotne, no hlava rano len na seba pozera, ze co som zas zjedla a posiela ma cvicit. Podobne pocity? Hm?

anitu
17. sep 2018

Ahojte. Tak ja mam krv z 16.tyzdna úplne v poriadku. Ale.. Bola som tam že ma včera dosť a aj dnes boli bruško. Krčok, babo sú v poriadku, ale chcela ma poslať do nemocky na infuzky. Tak som sa jej spýtala co keby som kúpila silnejšie magnézium. Tak vyskúšame toto. Mam ležať. Pobolieva ma aj takto. A teraz kebyže niečo, nemám ani auto, lebo ako som zaparkovala pred domom, mi pan čo kosil trávu, vybil okno vedľa mňa. Ešte dobre ze som sa nedorezala. Ten stres mi nechýbal. Inak dr vravela, že vyzerá to tak ze budeme mat dievčatko ❤️❤️❤️

vikuss07
17. sep 2018

@sonyyka som prirodzene baculata, lepí sa na mňa všetko, a teraz špeciálne... Keď si skúšam v obchode len pozerám ako puk. Čaká ma riadna makačka... Nie si sama, sme v tom spolu 😁

lenuskap
17. sep 2018

@sonyyka ahoooj. Gratulujem...ja mam termin 16.3 a tiez je to moje 2 tehu. 7.10 bude mat mala 3 roky a tiez sa to uz na mna velmi rychlo lepi 😁

qirfa
autor
17. sep 2018

@sonyyka vôbec nie, keď si aj dám viac, nie je to veľký rozdiel oproti bežnému stavu, viem, že si to berie bejby a na váhe sa to ukazuje primerane

misa1308
17. sep 2018

@lovelili áno aj moje 🙈 bude to ťažké, ale o to krajšie 🤗❤

lazuzi
18. sep 2018

@lenuskap ahoj...moja mala ma 10.10 tri toky a teraz cca 20.3.druhe 😉..tak mame podobne
..aj sa to na mna rychlo lepi 😂

12jarka13
18. sep 2018

@lenuskap ja mam termin 18.3. Dva dni rozdiel 😁

pauluska4692
18. sep 2018

Ahojte kocky pridavam sa k Vam 🙂 termin podla sona 3.3 🙂)

pipinulkaa
18. sep 2018

Ahojte dievčatá, tak my zajtra ideme na kontrolu a poviem Vám bojím sa veľmi. Naposledy som krpca videla pred 4tt na USG. Vtedy mi brali aj milión skumaviek krvi no za výsledky mi nekazal ani volať ani prísť tak hádam všetko bude dobré ☹ však keby bolo niečo zle určite by mi volal nemyslieť? Zajtra tam zase pôjdem s vyklepanymi nohami ako keď sme sa šli prvýkrát na sone zoznámiť. Po prežití MA sa veľmi bojím o drobca a ešte ako čítam že koľko bábätiek odumrelo a neviem čo do 12tt tak je to ešte horšie. ☹

qirfa
autor
18. sep 2018

@pauluska4692 ja takisto 3.3.2019 😃 aaa dnes pekne cítim pravý vaječník..

pauluska4692
19. sep 2018

Hej citala som 🙂) to je super 🙂 ...no viesco ja tiez kolkokrat ale lavy 🙂 je na lavo uložený 🙂 ja skor idem na krize umret a to neviem co.bude pred porodom 😯😂

pipinulkaa
19. sep 2018

:-* :-* :-* nás drobec sa odmietol vyšetriť. Taky problém mal doktor ho zmerať 😀 vrtel sa ruckami nožičkami kopal krásne to bolo..

chovanova43
19. sep 2018

@sonyyka ahoj tebe už tak skoro povedali ze co to bude? Super gratulujem

chovanova43
19. sep 2018

@12jarka13 aj ja mam 18.03. Termin