Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@chovanova43 ja sa teraz každý deň zobudzam s bolesťou hlavy. Ale nie je to strašne. Potom prejde. Ale keď veľmi bolí, si dám polku paralent. To mi pomôže. Zatiaľ som si dala len 2x.ale už sa môže kľudne celá tabl.
@chovanova43 3 za deň som si dala, okolo 12 týždňa ma potrápila tri dni taká migréna, že len tma, ticho, spánok
@qirfa jeho jaka si štíhla ja mam brucho jak keby som bola v 6 mesiaci
@kolubica okey diik s tým spánkom je to horšie keďže pracujem ale uvažujem nad PN som mega unavená
@candies taky tak
@ivka2112 už vieš aj pohlavie?
@chovanova43 už vieš aj pohlavie?
@vikuss07 ahoj,máš krásne bruško 🙂 ja tiez uvazujem ísť na ultrazvuk do MT dr Grochalovi, vedela by si mi viac povedať čo všetko bude na tom sone pozerať keď je to kompletne 3D,preto sa pýtam lebo ja mám zabrzdeneho gynekológa vôbec ma nikam neposiela , myslím tým podrobnejší ultrazvuk.
Baby v MT odporucam aj docenta Stanislava Tomasa. TOM-GYN. Skveky pristup a odbornik
@janickalili ahoj, pozri si ich stránku Femicare! Perfektne tam majú všetko vysvetlené, pofotene príklady utz, čo vyšetrujú, čo všetko dokážu vidieť.
@qirfa jablká aj mne strašne a kapusta na akýkoľvek spôsob
@sonyyka bozinku tak ja som už ako v 7dmom inak paráda nebude treba zhadzovať
👏👍
@vikuss07 oki 😉ďakujem

@chovanova43 paralen mozes a po nejakych 6 hodinách druhy, no vypi vela vody a skus lahnut spat....