Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Dievčatá ako vam vysli tie testy zo sódy bikarbóny? Tie čo ste si robili? Sedí vám to s tým čo povedal doktor? 😀
Ahijte dievcata, termin mam na prelome marec, april...tak sama neviem kde patrim 🙂 len ma zaujima jedna otazocka... ako vam vysli testy na DS? Mne 1:190... posielaju ma rychlo este na NT vysetrenie... ste niekto na tom podobne? Dost sa bojim..
@pipinulkaa mne to nesedelo. Vychadzalo dievča, na utz jasný chlapec 😉 asi bola sóda stará 😁
@ettie tak mne ukázala aj v 3d,dala aj fotku,síce je taká všelijaka, ale všetko pomerala,prietok krvi do srdiečka,pozrela žalúdok aj moč.mechur, aj mne priechodnosť ciev k bábätku, ako presne to mali prebiehať a čo všetko mi mali rešpektovať.nemalu dať neviem,ale bola som a som šťastná že je všetko v poriadku. Jedine čo mi vadilo bola hrozne nesympaticka sestrička,odmerala,ale kašlem na ňu. Tento týždeň mám ešte volať o výsledky z krvi,tak dúfam že budú tiež ok.
@bona69 vdaka ;) ja mam tiez volat vo stvrtok tak uvidime. Snad bude vsetko ok a uz si budeme tehu len uzivat ;)
Ja som normalne sklamana... v ten den mi to fakt nenapadlo, som rada ze je drobcek ok, ale pride mi to, ze som tolko zaplatila a vsetko bolo v 2D... pytala som sa aj sesterky co.bola so mnou tiez vravela, ze neprepla do ziadneho ineho rezimu... tak neviem, ci to riesit, alebo nechat tak.. len o princip mi ide... clovek tam necha tolko penazi... i ked Bohu vdaka za to, ze vsetko co sledovala bolo vporiadku ale zamrzi to no...
@vikuss07 mne ešte nepovedal doktor ale sycalo mi to 😀
Ahojte baby, prosim vas, som 14ty tt a posledne dva, tri dni ma zase sem tam chvilkamimpobolieva brusko a krize ako pred ms. Uz ma to tak vobec nebolelo. Moze to suvisiet s tym, ze sa stale roztahuje maternica? Mali/mate to tak aj vy?
@anitu ahoj aj ja idem až v 20tt na prenatalny skrining. Pokial nie si riziková, nemáš dôvod prečo ísť tak skoro ☺️.ja už brusko mám som v 16 tt a dnes som sa prvý krát vyblinkala 😀😀to tehotenstvo je fakt zvláštne
@vivinka105 heh. Mne okrem bolesti v brušku nič nebolo. A pred dvoma týždňami ma tak niesli do domu, lebo som skoro odpadla😃ale ze to teraz môže byť.. Už ani prsia ma nebolia 🤔Brucho mam, lebo nie som chudá, ale občas kontrolujem keď som na chrbte, či nie je nafúknuté, tak by sa to dalo lepšie všimnúť. Ale nič.
@ivka2112 my sme v 15tt a kríze ma bolia stále hlavne večer. Mňa v brušku sem tam pichne zabolí..
Baby neviete koľko paralenu môže tehu.? Mega ma boli hlava
@pipinulkaa ahoj ja som si to robila ale neviem co správne nasypala som do moču lyžičku sódy a nič sa nedialo keď to syci je to vraj chlapec, neviem doktor mu ešte nepovedal pohlavie tak neviem zatiaľ

@pauluska4692 to isté sa mi včera stalo. Presne.. Skočil a labkou troska udrel do bruška ale troska vyššie ako kde dr robí usg. Babo je dosť chránené. Dúfam že nič to nie je no..