Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@qirfa mňam vyzerá to dobre pošleš recept? Dik
@pauluska4692 super, teším sa do toho Martina, dúfam že všetko ok. Tak isto čakám na výsledky Triple testu. Dva týždne nie je dlho? 🙄
Ja tiež idem v 20tt ku doktorovi Grochalovi a už sa tešíme zatiaľ nevieme tiež pohlavie ale tam nám snáď už povedia.
Včera som volala ohlásim výsledkov z triple testov a všetko je v najlepšom poriadku.
Tak sme veľmi radi ❤️
@bobricek1979 uz som dala +4.5kg 😁. Niekto este nic, kamoska este ma -1kg 😅
@sonyyka no ja na váhe stojím no celkovo na pohľad chudnem len do brucha priberám
@bobricek1979 možno neskôr vyraší 😉
Neviem ako vy baby, ale dosť cítim prsia, ako sa to tam všetko búri a pripravuje 😀 No a pomaly už začínam cítiť viac a viac pohyby ☺️❤️ Dnes začíname 18.týždeň. Bruško vykukuje z týždňa na týždeň a vlasy padajúúú 💇🏽💆🏽
@sonyyka kokos dobre ja som také nemala ani keď som tehotná nebola
Prsia citim aj ja take pichanie v nich :/ tiez dneska 18tt aaa 4 kg hore a @vikuss07 hovori mi.volaco o cakani tiez som na nervy kazde rano v strese ci mi nezazvoni telefon a sestricke furt pisem ci este nic :D na prve som aj zabudla ze.maju prist a do tyzdna boli vysledky ale teraz na to myslim furt
Mňa bolí brucho ako na krámy som 17+1tta panva máte taký problém
@bobricek1979 ahoj áno mňa to aj pri jednom tehotenstve aj pri druhom aj dnes má boli... Mne nato doktorka dala magnézium
@majusska202 ahoj ďakujem za odpoveď ono nie vždy len mám pocit že v čase mm a ovu. Aj ja mám magnezko
@majusska202 veruu, magnezko je super, mňa dnes v noci taký kŕč do lýtka chytil 👌
Tak ja som nejaká divná. Bruško ešte stále neviem ci mam. Pohyby necítim, prsia vôbec nezmenené. Na začiatku boleli, teraz vôbec, ani nezväčšené. Brucho boli každý deň. Zajtra začínam 18+0
@anitu neboj to príde
@anitu pohyby necítim ani ja som 17+1take mravcenie ale to skôr tam dole
@anitu ja tiež žiadne brucho nula pribrala munis 6 kíl
@majusska202 určite niečo mam, lebo keď som na chrbte, rák pod pupkom mám také tvrdšie. Ale keď stojím ja mam veľké brucho. Nie tehotenské 😃mne zle nebolo, nezvracala som tak kila nešli dole, ale do 16tt som pribrala len kilo. 😐
@anitu tak ja pri prvom som pribrala 6 kíl ale schudla 14... Teraz som len 6 schudla uvidíme snáď nebude už zle
caute baby... ja dnes 16+2... pobolieva vas este brusko obcas?... take pichanie v podbrusku...

Ja som bola u Mudr Grochalu na tom prvom sone v 12 alebo v 13,tt ..a super teraz v oktobri na dalsie k nemu.tie peniaze za to stoja. Za ten klud 🙂 a pekny pristup tam ,spokojna som bola 🙂 veru veru krasne bruskaa baby 🙂 ja akorat cakam tento tyzden.na vysledky triple testov :/ som v napati