Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Od teraz na čínsky horoskop na sódu a podobne blbosti neverím, vychádzalo mi dievčatko a usg ukázal chlapec 😡
@zuba1987 áno mňa sem tam zabolí doktor mi predpisal magnéziove tablety
@chovanova43 a netesis sa
@bobricek1979 ale hej len také zmiešané pocity mam s toho túžila som po dievčatku aj keď už jednu babu doma mám aj chalana viem to porovnať dievčatá sú lepšie
@chovanova43 jasné no aj párik je fajn nám sa ukazoval chlapec a nakoniec to bude holka
@bobricek1979 to fakt? A v ktorom si TT? Ja v kútiku duše dúfam ze sa to aj mne môže stať ale keďže chodím na 4D usg pochybujem ze sa splietol
@chovanova43 ja som 17+2tt na usg tipoval chlapca, ale bol to fakt len typ dalu sme si nifty testy a tie na 99,8potvrdili dievčatko. Ty si v ktorom?
@chovanova43 ahoj... ake Mg. ti predpisal, prosim?.. ja si obcas dam Mg od Galvexu.
@chovanova43 mne zo sódy vyšiel chlapec, na týždeň idem do poradne tak snáď sa drobec ukáže a uvidím ako to vyjde nám😀 toto bude naše prvé tak je nám jedno čo to bude ❤️
Ja som brala magnerot. Dr mi vravela aby som si kúpila Galvex. Ten je najlepší. Ale mňa aj takto boli brucho.. 🤨
dakujem za info... asi si skusim davat Mg pravidelnejsie... len mi to znizuje tlak trochu a toci sa mi a boli ma z toho hlava... po 2 denne mam vecer 60/90 a len nohy vykladam 😂😂 lekar povedal ze lepsie nizky ako vysoky... ale som rada ze som neni sama s tym pichanim a tahanim v podbrusku... tak je to asi dobre... len nech pekne rastie štuplik 😊
Dneska dosli vysledky z tripple testov a negativne 🙂) kamen mi.padol zo ❤
@pauluska4692 ahoj.. tripple testy si si doplacala?... lebo mne robil lekar "kombinovany test"... krv tusim v 11tt, sono v 13tt a opat ktv v 16tt a z toho vysli vysledky genetickych testov. Ako prebieha tripple test?
Baby ste tu aj take co nemaju ziadne problemy ? Pretoze ja sa tak citim ako keby som ani nebola 15tt proste mi vobec nic nieje, nic necitim..ani nic take
@12jarka13 ahoj ja som tiež z tých tehuliek, čo jej nič nie je ☺️Sem tam pobolia prsia, sem tam brusko, inak nič. Keby som vedela, že porod a babo bude v poriadku bolo by to pre mna najlepšie a najkrajšie obdobie ☺️
Ja uz ani tie priznaky nemam, bolesti prs som mLa zo zaciatku, ale teraz naozaj nic.. tolko ze su mi male topanky 😂🤣😂🤣😂
Ahojte. Ja som tu nova, som 16+3 tt a termin mam 13.3.2019. Brusko uz neschovam 😁 a pribrala som 6 kil 🙈 som stihla, ale strasne mi teraz chuti jest, tak sa to asi na mna nalepilo. Budeme mat chlapceka. 😍 Prajem pekny den 😘
@zuba1987 no ved to je to iste 🙂) platí sa za trizomy a nifty.tie su drahe :/
@bobricek1979 ja končím 16tt tak blahoželám k dievčatku
@pauluska4692 co sú tie nifty?
@zuzuliq12 ahoj ja mam 18.3. A tiež to bude chlapec
@zuba1987 ahoj magnerot beriem 2x denne
@bobricek1979 co sú tie nifty testy?
@pauluska4692 diik
@chovanova43 obdobné, ako trisomy testy len tam vyšetrujú tuším viac tých chromozómov a trošku drahšie sú
@chovanova43 ďakujem krásne ešte nieje k čomu až keď sa nám narodí

Baby, ak by ste chceli, vyrobim. Uz sa po veceroch citim lepsie 😉