icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
jetfemme
29. sep 2018

Krásnu sobotu prajeme tehulky. Velka sestra si púšťa sarkana. 😍😍😍

zuzuliq12
29. sep 2018

@chovanova43 jeej, gratulujem 😍

kolubica
29. sep 2018

Beriete niekto narosan cucoriedkovy z justu kvoli zelezu?

danicabbb
30. sep 2018

@kolubica ahoj robua sa zi z nediststku železa ajmodrinky?

kolubica
30. sep 2018

@danicabbb nie nevsimla som si

danulikkk
30. sep 2018

Dievcence úškľabla ma mačka? Mám sa obávať?
V utorok idem ku pani doktorke... neviem mám sa obávať toxoplazmózi ? Všetci ma tým strašia.

qirfa
autor
1. okt 2018

@zuba1987 18+5 menštr.bolesť a členky posledné dni

qirfa
autor
1. okt 2018

@anitu
@bona69
@zuba1987 jaaj, baby, ešte len si zažijeme bolesť až budeme spievať 😂 Ja som si skôr včera uvedomila, že sa túto sezónu asi neposánkujem 😕

anitu
1. okt 2018

@qirfa no bolesti... Dnes som brala moc. Zajtra budu výsledky. Vyzerá to na zapal mocovych ciest. Boli a pichá ma. Však 2 týždne 90%dna doma ležím. Tak z čoho? Nikdy som nemala 😩

bona69
2. okt 2018

@qirfa už sa teším na tie árie 😁

bobricek1979
2. okt 2018

@qirfa bolesť kĺbov panvy uponov po bokoch každú noc😢

qirfa
autor
2. okt 2018

@anitu fuuha, asi baktérie, nejaké mršky. Aj môžeš urologické čaje? Mala som to už, ale mimo tehotenstva aj s krvou.. to ma fakt mrzí, svinsky nepríjemné.

qirfa
autor
2. okt 2018

@bona69
@bobricek1979 ale vás asi tak nezdúva ako mňa, resp. nie ani tak prdnúť si ako neskutočné pichanie po bruchu. Po tej neuváženej plechovičke hrachu som to chápala, ale mimo toho🤔 Asi to bude progesterónom💨😀

anitu
2. okt 2018

@qirfa nikdy som nič také nemala 😩to už druhý krt dostávam v tehu Tabletky na to

qirfa
autor
2. okt 2018

@anitu verím, že ti to pomôže a bude to snáď poslednýkrát😕

lenuskap
2. okt 2018

Ahojte dievcata. Dnes som 16+3 a dnes mi volal dr..ze mam zlateho stafylokoka v posve 😓😓😓😓. Placem. Mam uzivat cipky a uvidi sa...ak nezaberu tak atb

anitu
2. okt 2018

@lenuskap aj ja som dnes dostala ATB. Moc sa neteším ani ja 🤨

bobricek1979
2. okt 2018

@anitu ja som brala na infekciu včera som skončila tiež som nie nadšená v živote som nemala mykozi ani infekcie
😢

bobricek1979
2. okt 2018

@anitu skoré uzdravenie, neboj bude to oki

anitu
2. okt 2018

@bobricek1979 ďakujem. Ani ja som nikdy nič nemala. Podľa mňa toto nebude jedine ATB co budem brat. Ide zima, určite dostanem nejakú chrípku. Vždy mi to začína zo zápalom hrdla. Vždy som chorá raz, dvakrát do roka 🤪

bobricek1979
2. okt 2018

@anitu neprivolavaj si to, ale po pravde tiež sa toho bojím

bona69
2. okt 2018

@qirfa práveže zduva,veď som minule skončila na pohotovosti,také som mala kŕče až pod rebrom,poslali ma na utz a tam nič,že veľa plynov v črevách.takze sa vyhýbam všetkým bublinkam, lebo aj po ovocnom pive som myslela že už asi umrem,také kŕče. Teraz hlavne po robote,lebo tam celý deň sedím,a ani si nemôžem toto,i keď ako ty píšeš,ono to ani nejde von,len Lenovo vnútri tlačí. Snáď to prejde🤗

kolubica
2. okt 2018

@bona69 kup si probiotika, v tehotenstve su super a hlavne ku koncu.... tam uz tie creva su postlacane byvaju často zapchy

bobricek1979
2. okt 2018

@bona69 veľa vody, ale že veľa a probiotika nech sa správne vyprazdnujes

bona69
2. okt 2018

@kolubica
@bobricek1979 ďakujem za radu,skúsim,vodu pijem zdá sa mi dosť,no ešte pridám 😁

vikuss07
2. okt 2018

@bobricek1979
@anitu och dievčatá mrzí ma to. Tiež sa tohto desím, nemám dobrú imunitu a pracujem medzi deťmi... Už to začína... Obdobie soplenia a chrchlania... Kúpila som si oscilococcinum homeo na imunitu. To viem , že tehu môžu. Neviem či veríte homeopatikám tohto typu, ale mne sa osvedčili 😊 placebo efekt? Neviem. Skoré uzdravenie.

qirfa
autor
2. okt 2018

@anitu
@bobricek1979 šípkový čaj, teraz ich je dostatok, rakytníku tiež, a treba konzultovať aj koloidné striebro. Ja si prevenívne každý deň dám jablko, občas céčko dve tablety, Dčko na jazyk a dočítala som sa, že antibioticky pôsobí aj celý rad prírodných liečiv – kapucínka, cibuľa či eukalyptus. Už sa len poradiť s gyn.

bobricek1979
2. okt 2018

@vikuss07 vďaka no skúsim aj ja ďakujem za radu

bobricek1979
2. okt 2018

@qirfa hej presne skúsim tu kapucinku jablká jwm na tony tiež, ďakujem za rady

qirfa
autor
2. okt 2018

@bona69 dala som si šumák mg a super, prešlo to