icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
misa1308
2. nov 2018

@vikuss07 pohoda, ja som uz pribrala okolo 13kg, síce čakám dvojky, ale aj tak veľa..našťastie, lekárka mi nič na to nehovorí ☺

bona69
2. nov 2018

@vikuss07 tak,tak, teraz spolu budeme priberať a potom spolu chudnúť 😁 ❤️

bona69
2. nov 2018

@misa1308 a ja som si myslela že som veľa 🤗

majusska202
2. nov 2018

@misa1308 posli mi aspoň 5 kilo ja idem utorok k doktorke a ta mi dala úlohu že pribrat asi 3 kila ziel asi si zobreim kilovec zo sebou do vrecka nech je hore aspoň kilo

adkaaa
2. nov 2018

@misa1308 Som rada ze som neni sama co ma uz 13 kg na sebe,akurat ze ja cakam len jedno🙊Zatial mi nic nehovorila doktorka,a to som ozaj s nadvahou uz zacinala.Cely zivot bojujem s vahou,tak aj teraz...
@vikuss07 Pekne brusko😉🤰Ja stale kazdemu tvrdim ze sa dostanem do Guinessovej knihy-najviac pribrala v tehotenstve🙄Na mna sa to lepi,ani to neprehanam s jedenim.Dufam ze potom to dame dole

misa1308
2. nov 2018

@majusska202 veľmi rada by som ti ich poslala, ak by sa dalo ☺

@adkaaa ja nechápem z coho priberam, keď v kuse vraciam, vsetko čo zjem, hneď ide von a váha furt hore 🤔

vikuss07
2. nov 2018

@adkaaa som na tom rovnako! Nie si v tom sama. Doktor mi zatiaľ nič nevytykal... 🙄

adkaaa
2. nov 2018

@misa1308 Tak to ti nezavidim... Ja som nevracala ani raz pocas tehotenstva...
@vikuss07 My sme sa so sestrickou na poslednej poradni smiali lebo tiez je taka pri tele, ze "nemozu byt vsetci chudi na svete, musia byt aj pekni."

bobricek1979
2. nov 2018

@bona69 je to v poriadku určite kašli na sesteu ak ti to nevravel dr

bobricek1979
Autor odpoveď zmazal
anitu
2. nov 2018

Mne nebolo zle ani raz, nezvracala som, s fajčením som prestala ako som mala dve čiarky na teste, tak tej vahy sa akože aj ja bojím, ale zatiaľ mam na sebe 2,5-3kila.mam aj nadváhu, tak dúfam viac ako 10 kíl nepriberiem.

qirfa
autor
3. nov 2018

@bona69 teším sa s teboou 🙂, chlapček tak ako si tušila 💙

qirfa
autor
3. nov 2018

@adkaaa pozri si vlogy od mamounaplno, taká pohoďáčka baba. Pri prvom, myslím, že dala hore 18 kíl 🔝

qirfa
autor
3. nov 2018

Baby, viem, že je to normálne, ale čo vám zaberá na tŕpnutie prstov na rukách?

adkaaa
3. nov 2018

@qirfa To by aj mna zaujimalo,lebo sa aj v noci zobudim na to ze mi trpnu prsty na rukach.A dakuujem pozriem si...Neviem ci okolie ma chce "povzbudit" ale kazdy mi hovori ze nie je vidiet ze by som tolko pribrala...Ale vahu neoklamem🙂

qirfa
autor
3. nov 2018

Čítala som nejaké rady od fyzioterapeuta, nohy, ani ruky neopúchajú, len to tŕpnutie.. vraj pomôže prikladanie ľadu medzi lopatky, ale to mi príde ako trýznenie 😬 Vyskúšam ešte ten tú B1. Možno si viac zavodnená, nie?

vikuss07
3. nov 2018

@qirfa to nebude od chrbtice? Nemáš nejaky nerv priškripnutý? Ja by som sa asi pilatesom ponaťahovala. Minule mi priškriplo medzi lopatkami a pomohlo cvičenie.

bona69
4. nov 2018

Dievčatá mňa už tretí deň hrozne bolia a pichaju prsia,z jedneho som si všimla takú orosenu malú kvapku priesvitnej vodičky, ako olej mastná. Máte niektorá niečo také? Inak ako sa vám darí? Ja dnes konečne prehupam do druhej polovice tehulkovania🤗

lucia262
4. nov 2018

@bona69 ahoj, ja som v 21 tt a posledny tyzden mi vyteka z praveho prsa kazdy vecer kolostrum, tak zrejme ta vodicka priesvitna co si si vsimla bude ono 😉

12jarka13
4. nov 2018

@bona69 aj ja som tak zatial 4-5kg.sa bojim co pride neskor..ani ja sim nikdy nebola chuda

12jarka13
4. nov 2018

@qirfa ja mam taktiez problemy s tym trpnutim, ale este k tomu ma bolia ruky uz tyzden nevladzem vela krat ani topanky na nohu dat, este pracujem ale asi pojdem zajtra k obvodnemu nech ma vypise, nech sa dat este celkom vypisat lebo som v zahranici a potom nemozem na Vianoce domov 😍❤

12jarka13
4. nov 2018

@anitu ani ja som ani raz nezvracala ani zle mi nebolo, tolko ze mi vadili osviezovace priatelov dezodorant a avivaz 😂

anitu
4. nov 2018

Ja mam prsia absolútne nezmenené. Na začiatku tak do 9 tt pobolieva Li, ale teraz vôbec. Ani napnute, nič.

majkaaaaaaa
4. nov 2018

Dievčatá aj vam tvrdne brucho? Co na to pomaha?

anitu
4. nov 2018

@majkaaaaaaa magnézium. O inom neviem.

majkaaaaaaa
4. nov 2018

@anitu tak to si hneď idem dať 😉 dakujem

anitu
4. nov 2018

@majkaaaaaaa ja beriem 2x,neviem ci mi tvrdne, občas ako by som mala podbruško napnuté. Ale nič hrozné. Keď ti tvrdne často, daj si 2-3x magnézium za deň. Keď tvrdne ta hodinu viackrát, tak navštív lekárku 🙂

bona69
4. nov 2018

@majkaaaaaaa hej aj mne, ja si dám rýchlo magnezko a ľahnem aspoň na chvíľu na ľavý bok, mám pocit že je potom mäksie

sonyyka
4. nov 2018

Baby, dnes mam v brusku diskoteku 😄 Som 21+3. Priberam, mam pocit, ze ludia uz su zarazeni, ked poviem, ze tp je v marci 😁 pribrala som asi 7kg, ale zda sa mi ze aj viac ako 10 😊. Prsia... no z prazdneho A mam plnsie A. Kolostrum vyteka, snad kojenie bude lepsie ako pri prvom... narocne obdobie...

bobricek1979
4. nov 2018

Baby pobokieva vás občas bruško kríze ako na krámy