Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@sungirl777 no jasné tak do mesta to chce tehu bundu aj ja pozerám
Baby teraz mi bolo zle druhýkrát za celé tehu. Skoro som odpadla. Točila sa mi hlava. Ešte stále ležím. Bojím sa aj sadnúť si. Je to nepríjemné. Niektorá ste mali také?
Inak ja som si teraz kúpila bundu v h&m, či C&A. Už ani neviem. Dúfam že mi bude dobra aj neskor.
@anitu merala si si tlak mne tak bolo asi pred mesiacom
@bobricek1979 teraz som merala 117/94.spodny je vysoký. Písala som dr. Joj bojím sa
@anitu ešte je na hranici no určite daj magnezko aspoň dva máš nejaké lieky na tlak?
@bobricek1979 nie nemám. Teraz mam 135/84.Ten prvý sa mi asi zvýšil z nervozity. Väčšinou mam tlak 125max130(ale to už dávno) /84.tak tabletky netreba
@anitu nie je to úplne v pohode len sa ukludni tlak máš v poho zľakla si sa
@bobricek1979 no zľakla, lebo ten spodný bol vysoký. Ešte o dva hodky odmeriam. No veľmi sa mi točila hlava. Ale naozaj vysoký už nemávam. No asi bude na ceste nakúpiť malej vecičky, keby som s tým tlakom mala náhodou problém.
Kočík pre moje bambuľky objednaný
@anitu no neboj zvládneš to v pohide boli aj horšie no určite si aj ja nabalim tašku dopredu nikdy predsa nevieme
@sungirl777 preto som to vyriešila takto a tiež som bola vo vreci no žiaľ lepšie ako nič
Ja naozaj nič nemám kúpené. Mam komodu v krabici😃, ktorú by som už dávno poskladala kebyže nie som tehu, rada také robím a mam dve bodýčka. To je všetko. No už začínam panikarit. Takže už naozaj musím niečo po kúpiť.Postielka,mantinel,oblevko,kocik..ojoj.A ešte 100 veci 😳Ale sa už neviem dočkať nakupovania 😍
Baby čo vam zabera na bolesť križov?? Niekedy sa pomaly ani postavit neviem a než to rozchodim to tiež trva o otačani na posteli ani nehovorim.. 17- teho idem dr tak mu tospomeniem
@anitu preto sa tiez pytam lebo mne sa tie 50ky zdaju malinke a zbytocne ..u nas je to take tajomné lebo nam doktor povedal ze chlapceka na sone nevidel ale nemame to brat ako 100% info a vcera som bola v poradni a sono mi nerobil takze zase nic nevieme :D tak ked aj nieco kupim tak v takej neutralnej farbe siva,bezova biela
@sungirl777 moja sekac to istý ja som si všetko na seba kúpila tam za pár centov
@anitu krásne
@chovanova43 chodim kazdy tyzden do sekaca a este som nic nenasla 😞
@sungirl777 ja mám ten istý problém
Moje dieťa je dnes veľmi kľudné až sa bojím
@bobricek1979 daj si slabú kávu 🙂 hneď bude skákať 🙂

@bobricek1979 mne len vetrovka a manzelova mi je straaaasne velka.a do marca este daleko.