Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

jasné aj môj 🙂
@martaniana musí kopať babetko celý deň?
@bobricek1979 tak ja necítim pohyby takže neviem aké je... Takže nestresuj 😉
@majusska202ako necitis
@bobricek1979 moje tiež.
@anitu tiež nie vždy kopká? Nemáš vpredu placentu
@bobricek1979 mam. Teraz je aktívnejsia na večer. Ale dnes som ju celý deň veľmi necítila..
@anitu no ja mám vzadu a tiež nieje z tych aby nejalo extrémne kopala
@bobricek1979 ja ho tiez budim prave, ale asi sa mu nechce dnes kopkat ci co
@bobricek1979 neviem ako to je u inej, ale moja sa často ozýva, a keď, tak dosť dlho cítim tie pohyby. Pekne vidieť na brušku. Silu má... 🙂Naposledy bola vodorovné, a tie pohyby cítim viac kde ma ručičky.
@anitu no moja má dni kedy kopka ale zase niesu to zrovna buchnaty a niekedy sa tak precaluje v brusku ono záleží ako je otočená niekedy kope do vnutra a hlavne do mocaku
@ivka2112 no majú svoje dni asi kedy sa im nechce
@bobricek1979 nie ani pri prvom som nie mňa sa už druhýkrát na brušnej stene usadila placenta
žienky mavate problem vecer zaspat? ja som unavena ako traja a ked si lahnem do postele len sa prevalujem nemam miesto..a to cez den nespim snazim sa hybat nie vysedavat aby som vecer vedela spat ale nic :/
@dadikvk1 ja si neviem najst nikdy polohu, vsetko ma tlaci, nech si lahnem akokolvek.. a ked sa konecne ako tak uvelebim a maly v brusku tiez, tak mi treba cikat.. ja zaspavam aj tristvrte hodiny v poslednej dobe. A to sa predtym s manzelom este aj polhodinu-hodinu rozpravame🤷🏼♀️
Taky taj zaspím asi aj preto ze mi chyba zelezo tak som viac unavena no od tej tretej sa budim na bolest bokov resp. panvy hlavne vzedy keď deň predtym veľmi chodím aj teraz píšem lebo som hore a vsetko boli k tomu sa pridruzil aj sedac sval ach jaj
Ja som a akurát zobudila že spím na bruchu, som sa tak zľakla 😞 len dúfam že som mu neublížila a je všetko ok
@bobricek1979 keď spinká nekope len keď je hore 🙂
@bona69 neboj dalo by ti to najavo
@martaniana a koľko také babetko spinká
@bobricek1979 u mna sú to také intervaly keď chodím , hýbem sa spí a keď si sadnem tak poväčšinou cítim pohyb ale nie vždy ťažko povedať 🙂 však to poznáš na sebe..
@ivka2112 preeesne tak to mame aj my 🙂 on by chudak uz spal lebo rano vstava pred siestou a ja by som sa vtedy vykecavala a pritom v obyvacke pri telke sa mi drieme prideme do spalne chytím druhy dych :D a on uz spi ja sa prevalujem mam aj ten vankus tehotensky nepomaha chvilami ani ten potom to cikanie,potom mi vadi ze je teplo tak vetram potom som smadna ach hrozne nieco a v noci sa zobudim aspon 4x
@martaniana no presbe tak u mňa
@dadikvk1 no dnes som už soala aj ja s tehotenským vankúšom tak ma bokela panva od tretej som bola hore až kŕče som dostávala
@bobricek1979 ojoj tak to ti nezavidim,ja nastastie bolesti nemavam ked aj citam niektore z vas ako trpia az mi vas je luto ..ja mavam obcas bolesti do krizov ked sa precenim a dlho chodim ale to je fakt extrem ked idem az 4 hodiny po doktoroch a potom este nakup inac nemavam ani mi nepuchnu nohy-zatial tak snad to tak aj ostane a dufam ti to poprechodi 🙂
@dadikvk1 no ja to mávam tiež len keď dlho chodím to je až neúnosné inak sa to dá zvládnuť ale v noci keď spím na tých bokoch tak ma bolia furt už od nejakého 5mesiaca nie vzdy ale sú bolesti hlavne ako vravím sa precením
@bobricek1979 ja sa snazim hybat nech nekysnem a nepuchnu mi nohy tak kazdy den si dam aspon pol hodinovu prechadzku doobeda a ak sa chce manzelovi tak aj vecer inac lietam po dome upratujem a proste premotam sa ani neviem ako :D a to sa divim ze teda v noci nezaspim nato ze cez den vydám energiu

@martaniana mala som aj tak je dosť kľudná ona skôr po sladkom je akčná