icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
pipinulkaa
10. jan 2019

Ahojte dievčatá dnes som bola na wc a na papieri som mala taky ciry akoby gel. Nebolo toho veľa ale aj tak. Neviete čo to môže byť? Včera som bola v poradni všetko je ok. Sme 30+0tt

bobricek1979
10. jan 2019

@pipinulkaa ahoj nie biely ako výtok taký mazľabý?

pipinulkaa
10. jan 2019

@bobricek1979 ahoj nie. Výtok mám stále od začiatku... toto bolo priesvitne číre

bobricek1979
10. jan 2019

@pipinulkaa ako ovulacny hlien bolo toho veľa

pipinulkaa
10. jan 2019

@bobricek1979 také niečo a nie nebolo toho veľa. S prepáčením ako sople to vyzeralo len číre

teja26
10. jan 2019

@pipinulkaa to je ok to mávam aj ja obcas

bobricek1979
10. jan 2019

@pipinulkaa myslím si že to by malo byť oki

dadikvk1
11. jan 2019

žienky kedy sa chystáte prat,žehliť? alebo to už máte vybavené? 🙂 a na akom stupni prať?na 60ke?ci staci 40 plus sa to bude zehlit

bobricek1979
11. jan 2019

@dadikvk1 prala som na 40tke a zehlila vsetko pre istotu

dadikvk1
11. jan 2019

@bobricek1979 ja si tiez myslim ze to staci na 40ke 🙂 a to uz mas zmaknute super ja este stale cakam lebo neviem ci mam vsetko :D a tazko sa kupuje ked neviem ake :D

pavlijakubov
11. jan 2019

@dadikvk1 no ja osobne už mám oblečenie poprane keďže mi hrozil predčasný... Tak teraz keď som doma snažím sa nachystať si to radcej dopredu som 31tt nemyslím ze ma to tak skoro chytí ale tak radcej v kľudne nachystané ako to nechať na manžela neskôr :D

dadikvk1
11. jan 2019

@pavlijakubov ja tiez koncim 31tt ale zdalo sa mi to dost skoro ale podla toho co citam tak je to uz nacase..a v takom pripade ako si ty ta uplne chapem 🙂

anitu
11. jan 2019

Ja mam tiež oblečko, hniezdo,deku, všetko vyprate, ozehlene. Ja som dnes začala 34.tyzden tak už mám aj nejaké vecičky pobalene. Aj sa teším, že som si už všetko vybavila a akurát sa mi ten krčok skrátil, už nemusím behať po obchodoch.

pavlijakubov
11. jan 2019

@dadikvk1 tak tiež som o tom není úplne presvedčená :D ale aspoň budem v kľude a hlavne viem co už mám zbalené do pôrodnice a ak to náhodou naozaj príde skôr než si myslím tak nebude taký stres 🙂 a mam teraz prehľad co mi ešte chýba do vybavi to je super

dadikvk1
11. jan 2019

@pavlijakubov noo to mas uplnu pravdu 🙂 ja si tak postupne kupujem veci do porodnice a chcem sa spytat do porodnice si pobalena uplne? ja napriklad neviem tie poporodne vlozky kolko toho treba alebo tie poporodne nohavicky mam tri kusy ci je to dost alebo este treba,
@anitu tak ty si k tomu bizsie o nieco a este tym ze behas po doktoroch :/

pavlijakubov
11. jan 2019

@dadikvk1 Noo dúfam ze úplne..som prvorodicka takže neviem presne koľko tých vloziek mam zobrat ale spolieham sa nato ze 20 ks bude stačiť mam dokopy 30 len je to strašne veľké balenie a bojím sa ze sa s tým všetkým nezmesti do tašky :D.... Mne dala sestra také sieťové nohavičky ktoré viac menej len držia vložku vraj unej boli super tak iné ani neriešim mam 4 kusy tak hádam si vystačím

ivka2112
11. jan 2019

Baby, ani vasi drobci niekedy skoro nekopu?

dadikvk1
11. jan 2019

@pavlijakubov ja mam tiez po svagrinej tie nohavicky :D a tiez povedala ze to je fajn da sa to oprat ale zda sa mi to malo :D ale zase neviem ani kolko to moze stat.a vlozky mam 20ks tak neviem ale pri najhorsom zavolam muzovi bude pouceny pred odchodom do porodnice a kupi 🙂 ja som tiez prvorodicka

bobricek1979
11. jan 2019

@dadikvk1 no ešte nemám vložky podložky a ešte nejaké maličkosti potrebujem máš aj odsavacky

dadikvk1
11. jan 2019

@bobricek1979 nie to som nekupovala,ze vraj sa to vypozicia v porodnici a ak tak sa to dokupi,flasky uz mam kupene ked treba mat na dokrmovanie pripadne

majusska202
11. jan 2019

@dadikvk1 záleží od nemocnice viem že u nás nepozicaju ale ja som bola rodiť úplne v inej a tam je aj laktačná a tá požičala

silvia610
11. jan 2019

@pavlijakubov vložky pokial viem niektoré porodnice dávajú záleží od nemocnice treba si zistis

teja26
11. jan 2019

@ivka2112 tak nás malý začal v 16tt jemne od 20 už riadne a mame 31 ale to už je 🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️

pavlijakubov
11. jan 2019

@dadikvk1 ale ako to tak pcham do tej tašky... Zisťujem ze bud mam malú tašku alebo jednoducho jedna nato všetko nestačí :/ stačí ze tam mam 2 uteráky župan a tie vložky a viac ako polovica tašky je plná :(

dadikvk1
11. jan 2019

@pavlijakubov ja rozmyslam ze si zoberiem kufor ci to nieje vhodne? mam taku velkost S s manzelom sa do neho pobalime na vikend obaja bez problemov tak hadam sama do porodnice tiez dako 🙂 ja napr nemam ani nocne kosele este kupene

macareb
11. jan 2019

odporúčam video na to, čo so sebou do porodnice:

https://www.youtube.com/watch?v=u6kuPSPFfSg
zuzuliq12
11. jan 2019

@dadikvk1 ja tiez premyslam nad kufrom, takym malym. Len neviem, aby ma nevysmiali 😁 ale sranda, ako sa nam tu meni konverzacia po tyzdnoch. Ze uz riesime veci do porodnice. Uz sa to veru pomaly blizi😍 tesim sa na to ked pomaly tu budeme pridavat info, kto uz ma po tom a s akymi mierami a tak 😍😍

majkaaaaaaa
11. jan 2019

@zuzuliq12 ahoj, ja som tiež zbalena v malom kufri, myslím si že je to najlepšie riešenie ... keď som bola pred mesiacom v nemocnici , veľa mamičiek malo kufor.

dadikvk1
11. jan 2019

@majkaaaaaaa
@zuzuliq12 kufor si tiez myslim ze je fajn lepsie ako taska ma to svoj tvar natlaci sa do neho 🙂
ja som pozerala viac videi o tom co si pobait a cesky napr balili na dva krat na porodnu salu jednu tasku a druhu tasku na oddelenie 6nedelia ..tak vy to tiez idete delit alebo vsetko spolu pobalit

bobricek1979
11. jan 2019

@dadikvk1 no jasné