icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

huhusestra
26. jan 2013

Zdravím vsetky a gratulujem k pozitivnym testikom, ciastocne sem patrim aj ja no radsej to nebudem nahlit pokial mi to lekar nepotvrdi .
@liwka ja som si robila tiez ten test od dr.maxa (2€) a menzes mi ma prist v pondelok ale samozrejme ze som vcera nevydrzala (lebo som mala nezvyčajný pocit) a testovala som aaa nakoniec sa mi trosinku ukazala aj ta druha ciarocka takze asi z toho nieco bude 🙂
no ty si nerob z toho velku hlavu, mozno len nemam dostatok toho hcg hormonu.

lucinka1104
autor
26. jan 2013

Takže mrcha dorazila v plnej kráse o 4 dni skôr, prajem vám bezprobléméové tehu a nech Vás je tu čo najviac .....v oktobry rýchli a úžasný pôrod a následne zdravučké bábätká....

liwka
26. jan 2013

@lucinka1104 aj tebéééé? a ja že budem jediná, kto sa dnes rozlúči. Moja fešanda každomesačná tiež došla na neželanú návštevu...
všetkým, ktoré to už zistili, príp. ešte len zistia, prajem bezproblémové tehotenstvo, čo najľahší pôrod bez komplikácií a veľa šťastia s vašimi malými láskami🙂

dominika590
26. jan 2013

Ahojte, včera som si robila test o 15tej a vyšli mi krásne // aj keď tá druhá slabšia, včera som bola 30DC a chodia mi zvyčajne najneskôr 27DC 🙂 tak dúfam že všetko ok a budem sem patriť aj ja. Mala by som byť 4+2 dnes, v pondelok chcem zavolať sestričke, je to skoro?? Nechcem to nikomu veľmi hovoriť zatiaľ len priateľ, sestra a naj kamoška....ale to tajomstvo udržať to dá zabrať 😀 Dúfam že vás sem bude len pribúdať nech sa môžme spolu radiť 🙂

dominika590
26. jan 2013

@qwen ja chodím často cikať hlavne v noci aj 2 krát a ráno keď vstanem z postele tak mi idú prsia vypadnúť 😀 a veľmi som citilivá na silnejšie pachy, stále mi niečo smrdí 🙂

kvetinka988
27. jan 2013

ahojte kocky 🙂 tak aj ja sa pripajam do skupiny a vsetkym nam, buducim mamickam prajem aby vsetko dobre dopadlo a boli sme tu vsetky az do oktobra 🙂.
Moj pribeh: 28.12.posledna mrcha, 12.2 ovu test vysla ovulacia- mali sme s manzelom jeden sexik pocas pocas plodnych dni, 21.1 prvy test mikro dusik, dnes uz krasne dve ciarky- neuveritelne ze sa nam to tak lahuck necakane podarilo. 24.1- . som bola na odber na hematologii - mam trombofilu a 13.2 planujem ist na ultrazvuk/chcela by som aby bolo vidiet aj srdiecko, tak neviem iste , ci uz vtedy bude co myslite?/.
Moje tehu priznaky - extremne citlive bradavky a este sa mi len tak v strede dna zatvaraju oci od unavy inak nic..

evko1
27. jan 2013

Tak my uz sme s pravdou von)))))Jasne,ze som nevydrzala))))) Manzel je v siedmom nebi.....vlastne obaja!!!

evko1
27. jan 2013

@kvetinka988 vitaj v klube kvetinka)))) datumy nam takmer sedia,a aj ja sa chystam na gyndu cca 2 feb. tyz. to by uz malo byt vidiet srdiecko 🙂 😉

kvetinka988
27. jan 2013

@evko1 tiez som evka 🙂 tvoje prve tehu?

evko1
27. jan 2013

@kvetinka988 🙂 tah ahoj Evka 😲 Nie my uz mame 15 mec slecnu 😉

butterfly22
27. jan 2013

ahojte žienky, pridávam sa a dúfam, že ako aj ja, aj vy všetky tu ostanete až do októbra 🙂

butterfly22
27. jan 2013

@kvetinka988 sme na tom úúúúplne rovnako, aj s mrchou, aj s ovu :D :D a môj prvý test 21.1. ale negatívny a potom som počkala do 25. a to už krásne pozitívny 🙂

dominika590
28. jan 2013

Baby aj ja som mala poslednú 28.12. 🙂 všetkým vám tiež gratulujem a dúfam ze tu takto vsetky ostaneme

kvetinka988
28. jan 2013
kvetinka988
28. jan 2013

@evko1 tak to gratulujem 🙂

kvetinka988
28. jan 2013

@butterfly22 gratulujem 🙂 kedy ides na ultrazvuk?

evko1
28. jan 2013

@dominika590
@butterfly22 Som rada,ze sa nam to to tak pekne rozrastaaaaa 😀 Do oktobra tu ostaneme vsetky!!!!!!sme sa uz predsa dohodli,ze myslime pozitivne 😉 😀

micak
28. jan 2013

Ahojte, takze oficialne som uz aj ja oktobrovka 🙂 podla kalkulacky na nete to vychadza na 6.10., tak som zvedava, ako to nakoniec dopadne. drzme si zatial paste nech je vsetko ako ma a babatko krasne rastie 🙂

dominika590
28. jan 2013

@micak gratulujem, pekne sa nám to tu rozrastá 🙂 a bola si už aj u doktora?

dominika590
28. jan 2013

@evko1 samozrejme že ostaneme! 🙂 mne sa dnes do rána na ústach vyhodil herpes ☹ tak mám teraz z toho nervy, ale tak nahrievať s bio lampou môžem nie? stretla si sa už s tým? ja som dnes volala sestričke že mám pozit.tehu.testy a objednala ma na 6.2. aaaaž neviem ako to dovtedy vydržííím 😀

micak
28. jan 2013

@dominika590 dakujem 🙂 hej bola som, hcg som mala 89, malilinky gestacny vacok na utz. teraz v piatok idem opat 🙂

evko1
28. jan 2013

@micak Vitaj v klube mamina))))

evko1
28. jan 2013

@dominika590 mne dala termin az na 13.2.aby uz bolo vidiet aj srdiecko a aby mi uz mohla vystavit matersku knizku 😉 ☹ a aby sme uz aj poriadne foto mali))))))Neviem co s herpesom pocas tehotenstva.Ja som nastastie este nikdy nemala.Ale ak to nie je prvy krat,tak ten virus uz aj tak mas v krvi a tym padom by to nemalo byt pre dieta skodlive

qwen
28. jan 2013

@evko1 Takže Valentínske prekvapko sa nekoná, nakoľko manžel včera na mňa vyrukoval s otázkou, tak čo si tehotná, či nie si či ako ?! A ja mu, že to čo ťa napadlo ?? Lebo si mi vravela, že menzes dostaneš každým dňom, už je to 5 dní a ty stále nič. No tak dobre, som tehotná, malo to byť pre teba prekvapko. Takže je happy a je to tajomstvo len nás dvoch. Zatial neprezradíme nikomu.

kacicqa
28. jan 2013

Ahoj princezne... tak hadam budem medzi Vami..Zatial mam len vysledky z HCG- 960, 4tt+2, zajtra prve sono, drzte packy.

mart1na26
28. jan 2013

Ahojte , rada by som sa pridala, vcera padli konecne vytuzene || 🙂 4.2 idem gyndovi tak dufam ze tam uz bude nejaky fliacik vidiet 🙂

dominika590
28. jan 2013

@micak to je super teším sa s tebou a čo ti povedal,na koľký tt to vyzerá?

dominika590
28. jan 2013

@evko1 aaa tak nejako tu to čakanie spolu vydržíme 🙂 Minulý rok som mala ten herpes prvý krát tak dúfam že je to v pohode.
Dávam si na to aspoň zinkovú mastičku...

dominika590
28. jan 2013

@kacicqa jasné držíme silno,daj vedieť potom..a to ťa tak rýchlo objednali?ja som dnes volala sestričke a povedala že až
6.2. lebo že by ešte nič nebolo vidieť ☹ som 4tt+4

dominika590
28. jan 2013

@mart1na26 určite bude už ;)