Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@sunny_amst ten moj prispevok vyssie plati aj pre teba... 😉
@qwen pridáš ma prosím?
@dominika590 hotovo. Dobre , že sa hlásite, pretože niektoré vás nepridalo, nakoľko som si myslela, že už ste tam 🙂
@parker36 ja som kavickarka ako vysita 🙂 A v tom ozaj nevidim najmensi problem.Dam si 2 denne.Samozrejme Nescafe s mliekom cize nic silne,ale z toho by som so ozaj ze stres nerobila.Robila som to aj pocas 1tehotenstva a bolo vsetko v absolutnom poriadku 😎 Mne rano manzel nosi kavu do postele)))) a nemieni 😝 m sa toho vzdat 😝 Este by so odvykol a potom co???? 😵 😨 😀
ahojte, dufam ze sa k vam aj ja pridam 🙂 testy mam pekne pozitivne, ms mam dostat az v nedelu, ale tak hadam nepride 😵
@zara193 vitaj a jasné že sem budeš patriť 😉
Ahojte baby, testy pozitivne, rada by som sa k vam pridala, prosim o pridanie do sukromnej skupiny 🙂
vy uz mate sukromnu ??? ci to sa poznate z inych tem? lebo nejak skoro sa mi to zda 😕 😀
@qwen patrím medzi vás :D pridáš prosím aj mňa?
@zara193 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 určite k nám budeš patriť... držím prsty, aby neprišla..mrcha jedna hnusná, škaredá D: :D
@butterfly22 dakujem za privitanie 🙂
@qwen aha, ja som len prekvapena ze tak skoro ste vytvorili sukromnu. a moze ma teda niekto pridat? aj ked som chcela az ked to budem mat potvrdene od lekara.
Ahooooojte,
pridam sa k vam a vseeetkym gratulujem 🙂 14eho idem na gyndu tak budem udrejsia 🙂
@123lenka Ahoj gratulujem! co su to za tabletky tie Ultrogestan? Ja som v Holandsku a tu sa to cele berie tak nejak volnejsie, ze mam cakat do 10 tt nic mi nepomoze. No tak teda dakujem pekne a cakam. Mas uz nejake dietatko?
@horalocka Gratulujem, drzme si palce! Ako sa zatial citis? Kedy mate prvy ultrazvuk?
@zuveru Ahoj, gratulujem! tak to vyzera ze sa nas tu zbihe hodne s potobnym terminom 🙂 Ako sa zatial citis?
@sunny_amst Ahoj. Ja už mám 5 ročné dievčatko, medzitým som 1x potratila, ale je to už skoro 3 roky a iba teraz sa to podarilo, už som si ani nemyslela... Manžel odmietal vyšetrenia, nechcel ísť nikam... A zadarilo sa, lebo mi gynekologička vypočítala, presne deň, kedy sa máme posnažiť 🙂 Tie čípky, alebo skor guličky si dávam večer pred spaním a malo by to byť na posilnenie maternice... ak som to správne pochopila. Vytvárajú hormon, ktorý prirodzene vytvára telo na udržanie plodu, ale toto by malo pomocť, alebo skor podporiť silu...
Ty čakáš 1.? Mala si potrat? Mne to pri prvom ani pri druhom nedávala, myslím si, že to dala tak pre istotu, ale keby som naposledy nepotratila, nemyslím si, že mi to predpíše...
@123lenka ano ja cakam prve, resp. mala som potrat v 9 tt pred rokom, takze som teraz trosku neveriaca a uverim az ked uvidim srdiecko na ultrazvuku. Zatial sa zdravo stravujem, jem b6 a oddychujem. Pri prvom tehotenstve mi nebyvalo zle, teraz ma rano prevracia, tak dufam ze je to dobry priznak.
Ako to zatial prezivas? Je to podobne ako pri prvom, alebo sa v niecom citis inac? 🙂 sledujes uz supermamu na jojke? 🙂

@qwen nejde mi to otvorit 😒