icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

cathka
1. feb 2013

@qwen nejde mi to otvorit 😒

horalocka
1. feb 2013

@123lenka Ja som na tom podobne ako ty....28.12. posledna mrcha...Minuly rok sme tiez prisli o babetko v 9 tt, tak teraz dufam, ze bude vsetko v poriadku, aj ked sa strasne bojim... 😒 Drzme si palce 😉

123lenka
1. feb 2013

@horalocka Držím ti palce!!! Teraz to už vyjde! Lebo musí 🙂
Pekný deň.

horalocka
1. feb 2013

@sunny_amst ten moj prispevok vyssie plati aj pre teba... 😉

parker36
1. feb 2013

@qwen pridas ma?

qwen
1. feb 2013

@parker36 už by si tam mala byť 🙂

dominika590
1. feb 2013

@qwen pridáš ma prosím?

qwen
1. feb 2013

@dominika590 hotovo. Dobre , že sa hlásite, pretože niektoré vás nepridalo, nakoľko som si myslela, že už ste tam 🙂

horalocka
1. feb 2013

@qwen aj ja poprosiiim 🙂

evko1
1. feb 2013

@parker36 ja som kavickarka ako vysita 🙂 A v tom ozaj nevidim najmensi problem.Dam si 2 denne.Samozrejme Nescafe s mliekom cize nic silne,ale z toho by som so ozaj ze stres nerobila.Robila som to aj pocas 1tehotenstva a bolo vsetko v absolutnom poriadku 😎 Mne rano manzel nosi kavu do postele)))) a nemieni 😝 m sa toho vzdat 😝 Este by so odvykol a potom co???? 😵 😨 😀

evko1
1. feb 2013

@123lenka kavu ano 😉 😉 aerobic NIE 😕 takto to riesim ja,ale jogu by si hadam mohla si myslim???Alebo ma niekto inu skusenist?

parker36
1. feb 2013

@evko1 pod do sukromnej diskusie 😉

zara193
1. feb 2013

ahojte, dufam ze sa k vam aj ja pridam 🙂 testy mam pekne pozitivne, ms mam dostat az v nedelu, ale tak hadam nepride 😵

evko1
1. feb 2013

@zara193 Vitaj v klube 😀 neboj, koľajnice potvrdené, MS sa neopováži ani príííííísť 😉 Všetko dobré, držím palce!!!

dominika590
1. feb 2013

@zara193 vitaj a jasné že sem budeš patriť 😉

zara193
1. feb 2013

@evko1 dakujem, si zlata 🙂 aj ked ja tomu nejak nemozem uverit. a ze sa bojim ani nehovorim 😀
idem si upravit udaje v pase a trosku vas precitat nech mam prehlad. 😉

rumcajzik
1. feb 2013

Ahojte baby, testy pozitivne, rada by som sa k vam pridala, prosim o pridanie do sukromnej skupiny 🙂

zara193
1. feb 2013

vy uz mate sukromnu ??? ci to sa poznate z inych tem? lebo nejak skoro sa mi to zda 😕 😀

butterfly22
1. feb 2013

@qwen patrím medzi vás :D pridáš prosím aj mňa?

butterfly22
1. feb 2013

@zara193 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 určite k nám budeš patriť... držím prsty, aby neprišla..mrcha jedna hnusná, škaredá D: :D

qwen
2. feb 2013

@zara193 Myslím, že všetkých 14 báb v súkromnej sa nepoznáme, ale mrcha neprišla, testy vyšli pozitívne, podaktoré boli u lekára a majú tehu už potvrdené. Takže máme jedno spoločné, že to dotiahneme do úspešného cieľu a október to istí 🙂

zara193
2. feb 2013

@butterfly22 dakujem za privitanie 🙂
@qwen aha, ja som len prekvapena ze tak skoro ste vytvorili sukromnu. a moze ma teda niekto pridat? aj ked som chcela az ked to budem mat potvrdene od lekara.

zuveru
2. feb 2013

Ahooooojte,
pridam sa k vam a vseeetkym gratulujem 🙂 14eho idem na gyndu tak budem udrejsia 🙂

zuveru
2. feb 2013

@horalocka jej aj moja posledna mrcha bola 28.12. 🙂

butterfly22
2. feb 2013

@zuveru
@horalocka aj moja 28.12. baby :D :D

sunny_amst
2. feb 2013

@123lenka Ahoj gratulujem! co su to za tabletky tie Ultrogestan? Ja som v Holandsku a tu sa to cele berie tak nejak volnejsie, ze mam cakat do 10 tt nic mi nepomoze. No tak teda dakujem pekne a cakam. Mas uz nejake dietatko?

sunny_amst
2. feb 2013

@horalocka Gratulujem, drzme si palce! Ako sa zatial citis? Kedy mate prvy ultrazvuk?

sunny_amst
2. feb 2013

@zuveru Ahoj, gratulujem! tak to vyzera ze sa nas tu zbihe hodne s potobnym terminom 🙂 Ako sa zatial citis?

123lenka
2. feb 2013

@sunny_amst Ahoj. Ja už mám 5 ročné dievčatko, medzitým som 1x potratila, ale je to už skoro 3 roky a iba teraz sa to podarilo, už som si ani nemyslela... Manžel odmietal vyšetrenia, nechcel ísť nikam... A zadarilo sa, lebo mi gynekologička vypočítala, presne deň, kedy sa máme posnažiť 🙂 Tie čípky, alebo skor guličky si dávam večer pred spaním a malo by to byť na posilnenie maternice... ak som to správne pochopila. Vytvárajú hormon, ktorý prirodzene vytvára telo na udržanie plodu, ale toto by malo pomocť, alebo skor podporiť silu...
Ty čakáš 1.? Mala si potrat? Mne to pri prvom ani pri druhom nedávala, myslím si, že to dala tak pre istotu, ale keby som naposledy nepotratila, nemyslím si, že mi to predpíše...

sunny_amst
2. feb 2013

@123lenka ano ja cakam prve, resp. mala som potrat v 9 tt pred rokom, takze som teraz trosku neveriaca a uverim az ked uvidim srdiecko na ultrazvuku. Zatial sa zdravo stravujem, jem b6 a oddychujem. Pri prvom tehotenstve mi nebyvalo zle, teraz ma rano prevracia, tak dufam ze je to dobry priznak.
Ako to zatial prezivas? Je to podobne ako pri prvom, alebo sa v niecom citis inac? 🙂 sledujes uz supermamu na jojke? 🙂