icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

saska.t
2. máj 2014

@nika1985 my mame 7 kg 😀 neboj to vybeha,to je to UM,moja prva ked zacala pit UM za 1,5 mes.mala +4 kg co sa mi zdalo hrozne 😅 daj vediet co na endokrinologii...

marseillka
3. máj 2014

@nika1985 fu, tak nech cim skor vyjdu, pevne nervy... 😒 my pre zmenu mame asi zabku....asi odo mna 😒

marseillka
3. máj 2014

@nika1985 na tu vahu si netrufam nic povedat vzhladom k nasej 😀 ale to asi len teraz tak rychlo pribera, cim bude starsia tak sa to bude spomalovat si myslim.

nika1985
3. máj 2014

@marseillka na zabu skus fialovu vodicku gencianova violet sa to tusim vola. Tak uzivame si od vcerama 38teplotu kaka az po chrbat idu jej asi ocaky a rezu sa jej dole bocne 😒 cely den preplakala uz nech to ma za sebou. Drzim palce zo zabou nech to mate cim skor zasebou

marseillka
3. máj 2014

@nika1985 tam oproti vam to nic neni, mala to nejakk nevnima, dnes sme potierali vodickou so sodou bikarbonou vraj to tiez pomaha tak uvidime. jezkove zraky vam tie zuby idu strasne ja uz by som bola sediva, chudinka mala to musi byt des 😒

nika1985
4. máj 2014

@marseillka tak da sa to zvladnut uz ma 7zub konecne sa prerezal zo starsou boli vacsie problemy co zub to 39 teploty a zabaly. Tato ma zatial iba max38,5 klop klop takze sme na cipkach len teraz neviem ci to je zo zubov lebo prvych 6 jej vyslo iba s klasickou teplotou 37,5 a toto je dost ci to nahodou nechytila od starsej ta mala min. tyzden 40tky a teraz tu lieta nic jej neni. Tak uvidim zajtra budem volat doktorke ci mame prist pre istotu. Ale vsetko nasvedcuje tomu ze je to zubmi lebo aj kaka aj ostatok jedine co sa nezmenilo je chut do jedla 😉

a kupili sme na noc nutrilon ten nocny(mame babylovku tak uvidime) tak uvidime ci ho bude chciet a ci prespi lebo uz byva hore 4x a pije 😖

marseillka
4. máj 2014

@nika1985 tak aspon ze to neni az tak zle. no my posledny tyzden v noci len 3-4x hore ako vy, z toho 2x papat vzdy. neviem ci to maju take obdobie abo co...na jednej strane ma to stve, i ked je to uz teraz max 4x ale na druhej strane som rada, aspon si co-to cucne ked cez den vypije malinko.

nika1985
7. máj 2014

Mame 6stu chorobu jaj ☹ moje male flakate taka je zla ako cert.

saska.t
7. máj 2014

@nika1985 tak nech to je rychlo za vami 😉

marseillka
7. máj 2014

@nika1985 teraz to ma tusim kazde druhe dieta 😒 skore uzdravenie teda prajem.

nika1985
7. máj 2014

@saska.t
@marseillka dakujeme aj starsia to mala v jej veku uz len cakam kedy dotrepe zo skolky kiahne a porazi ma. Aj tak su nejake urevane obe.

marseillka
7. máj 2014

@nika1985 my mame tiez teraz nejake divne dni, ale zas v noci je to lepsie max. 3-4x hore obcas len 2. ale cez den malo papame...ovocie jej vobec nechuti co skusame uz dva tyzdne na olovrant. dnes som skusila kasu ryzovu a po minute bola sama voda, tak take to nechcela uz vobec....niekedy aj 6 hodin nechce nic zjest....zuby zatial nic. ked do nej dam 300ml mlieka za den je moc... 😒

saska.t
7. máj 2014

@nika1985 kiahne zu mame za sebou,ta mladsia ich znasala lepsie ako starsia...
@marseillka tiez mame zeleninku radsej ako ovocie,to jej extra nejde, akurat ma nasr...la,ked mala pit len mlieko,tak ho nechcela a teraz by len mlieko nasavala mala mrska a najhorsie je ze produkcia sa mi dost znizila,takze sa trapim jak fras,aby mala dostatok.... 🙄

nika1985
7. máj 2014

@marseillka aj nasa strajkuje zje polku toho co doteraz jedine co do nej dostanem cele je karotkova vyziva a este jablcko s krupicou a zo zeleniny ked tam je spenat tak jej chuti inak moc nie musime jej davat hracky spievat vselico mozne nemozne a mlieko to je etapa sama o sebe spievame po celom byte s nou chodim vcera kolko som do nej dostala tolko aj vyvratila a potom uz nechcela iba revala ako besna ma zas dost casto stikutku co nam uz prechadzalo tak neviem co zas je s nou dneska som kupila jogurt a hned ako bude fit skusime aj to a aj homeo na zazivanie som zohnala tak vyskusame aj to ci nam nebude lepsie. Lebo ona stale grga v spanku place musim ju dvihnut dat grgnut nanovo uspat ak nie vyvrati mi to. a noci to uz ani nehovorim 2tyzdne sa to tu strieda jedna teploty druha rano som konecne zaspala a v tom zacala zas plakat. 😒 ale raz z toho vyrastieme a bude dobre my uzmame 7 zubov a idu jej dalsie

marseillka
7. máj 2014

@saska.t no mne zje tak dve tri lyzicky ovocia a nechce..skusali sme banan, jablko hrusku a nic. ale obed zje v poho aj 200-240g. mi hovor aj 5x denne odsavam aby mala aspon na dve davky po 130ml a ked obcas vypije 50ml ma ide.... 😖

marseillka
7. máj 2014

@nika1985 no my zelenina a zelenina masko krasne papame..ale ine nic skoro..a to mlieko no na zaplakanie. inac aj my dost casto k veceru stikutame a nevieme zaspat ani za svet. a z coho mozte tak grckat? 😒 no aspon viete, ze zuby su pricinou vselicoho, ale my ani jeden och jo. 13teho mame kontrolu tak uvidim....dufam, ze na jeho vahe sme neschudli...

nika1985
7. máj 2014

@marseillka neviem z coho grcka robi to od narodenia doktorka mi povedala ze to je len preto ze potrebuje casto grgat ale ja si myslim ze je to asi tiez nejaky prejav refluxu lebo ma take iste priznaky ako starsia len v slabsom prevedeni. sem tam sa stane ze ked nestihnem dobehnut ked naobed spi ovracia mi komplet kocik. Este ze mame video vysielacky minule pozeram a ticho a zrazu len z nej valilo ako zo sopky. Len neni to zakazdym takze na gastre by nam zas nic nespravili.

marseillka
7. máj 2014

@nika1985 to riadne teda mate. tiez by som to povazovala za nieco s refluxom nez to grganie. no snad casom to prestane.

nika1985
7. máj 2014

@marseillka hadam ano starsia mi este grcia ked napr. sa naje a hned sa besni alebo sa napije a ohne sa do 3rokov mame cakat a potom sa uvidi. Alebo ked ju nudim jest tak zje postavi sa a sup von tak uz ju nechavam chces nechces bud hladna potom prides.

marseillka
7. máj 2014

@nika1985 hej asi potrebuju po jedle klud a slofika 😎 aby im to tam ustalo a troska vytravilo.

saska.t
8. máj 2014

@marseillka no idem sa ti pochvalit,chces podporit tvorbu mm,kupila som si caj na kojenie od weleda a po 2 dnoch cucim, na jedno odsatie som odsala 160 ml skoro mi oci vypadli,skus mozno ti to pomoze a caj urcite dostanes j v Fr. 😉

marseillka
8. máj 2014

@saska.t fiiha to ja odsajem niekedy horko tazko na 3x...no skusim pohladat abo vygooglim na nete abo v lekarni ci maju..aj ked troska sa bojim, jeden caj na kojenie som na zaciatku skusila a urobil malej sarapatu v brusku...obsahoval tusim fenikel ci co tam bolo. no ale keby som zohnala a zafungovalo to by bola parada..dakujem za typ 🙂

marseillka
8. máj 2014

@saska.t hej uz sme to pozerali presne tu 🙂 objednavam 🙂 a ty si to kedy zacala uzivat? za ako dlho si videla zmenu?

saska.t
8. máj 2014

@marseillka vcera som mala 2 caje a dnes rano a na obed po jednom a hned 160 ml a teraaz vecer som dala 150 ml som prijemne prekvapena,normalne by sa mal brat 3xdenne drzim palce 😉

marseillka
8. máj 2014

@saska.t jo pisu tam 3-6x denne, tak si myslim ze tie 3-4 zacnem skusat. nooo tak tebe krasne zabral, neviem ako si predtym mala, aj priblizne tento tyzden: v noci som kojila 1-2x, rano odstr. 50-60ml a tak podobne aj do obeda, po obede tak max 70ml a k veceru uz pomenej. no bodaj by to fungovalo aj u mna, by som sa zbavila toho UM nadobro, bo kazdy abo kazdy druhy den 1 davka musi byt obcas aj viac 😠

maminab
12. máj 2014

ahojte, maminy aké mäsko už papajú vaši drobci? kuracie, morčacie, telacie ???? 🙂 😉 a kolko krát denne ešte kojíte? 🙂

saska.t
12. máj 2014

@maminab kuracie,morcacie,kralicie,telacie,nekojime odsavame a este 5x denne chce mm,v noci spime 😎

marseillka
12. máj 2014

@maminab nasa papa zatial kuracie a morcacie. ja odsavam cez den a v noci sa kojime 🙂

maminab
12. máj 2014

@saska.t odsavas cez den, nechce papat? Cez noc spite? V dobrom zavidim.... my vstavame kazde 3hod...