Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@nika1985
My to máme takto. Ráno mlieko (130ml), to ešte v posteli, cca o 5-6. Potom okolo 9 kaša s ovocím (120), okolo 12 zelenina s mäsom (120), okolo 15 jogurt s piškótou(100), okolo 19 mlieko(130). Potom ešte okolo 22 mlieko, ale to už len nejakých 60ml.
@saska.t
@dobromila1111 ako tak citam tak my toho jeme asi najviac a najcastejsie uz neviem co jej davat z tych umelych kasi ju bolel brucho a vyzivu aj doobeda aj poobede mi pride take moc plus ma tam aj ten jogurt len tu jednu ovocnu zlozku by som chcela za nieco vymenit ale zaco
@nika1985
my napr. papame bio kase. Pohankovu,z dm niekolkozrnu,psenicnu,kukuricnu..a tie miesam s ovocim🙂
Tiez nam moc nesadli tie znackove..a takto mu aspon postriedam
@dobromila1111 bud. tyzden idem do dm/ky mrknem sa po nich dakujem hadam jej zachutia.
Tak dnesna poradna u pediatra-6650g, 66cm...len 150g sme pribrali..och jo.. 😒 inak sme ok nic nam neni, no len to papanie slabeeee..ale doktor povedal, ze je pekna aj tak 🙂 inac sa nas pytal, ci berie hracku abo nieco do dvoch prstov...normalne som si nebola ista ci berie ci nie, som si to nejak nevsimala ze do kolkych prstov, vacsinou do celej dlane. vase si davaju?
@marseillka tiez netusim,podstatne je ze berie do ruk nie? 😅
@saska.t no ved tiez si myslim 😀 ale to ma ani tak netrapi ako ta vaha 😒
@marseillka tak super nasa asi tiez vsetko do celej ruky ja som si ani nevsimla hlavne ze berie vcera sa jej podarilo par krat aj nastrcit kruzok sa rehotala 😉 ved vy ste polovicny ako my nasa ma urcite uz cez 10kg okrem mlieka jej chuti vsetko neskusala si take ze vlocky,banan broskyna alebo take veci nasa to miluje. Ale zas nemusia byt vsetky deti rovnake hlavna vec je ze pribrala a nechudne ja som to mala pri starsej tak ta ma ledva 13kg aj to neviem ci ma a bude mat 3roky tak si nelam hlavu ked je zdravucka a je v pohode klud ja to poznam som sa pri starsej toho nanervacila ale uz ju nechavam tak chces nechces papaj su dni ze mi neje vobec a dni ked spapa apon coto ci m viac ju nutim tym je to horsie
@nika1985 bude asi po mne no 😎 moj typ postavy a aj kg 🙂 vcera vypila 540ml cisto mlieka plus v noci kojenie, co tolko nikdy nevypila za den..a prikrmy ustupili...tak max 140g zje obed. ale to neva...asi koli teplu pyta mlieko..vodu sem tam chlipne ale uz lepsie ako predtym.ovocie to par lyziciek...sem tam max 70g ale faktzriedka. kasa tiez max 50g. cika dost, kaka kazdy den, niekedy aj 2x tak myslim, ze je to ok. asi len jej tolko nechuti no..holka to ma po mne 😀
@marseillka dobreho vela nebyva 😉 nasa zas mlieko odmieta v noci sice pije ale teraz tak ze 5glgov mlieka zacne revat supnem caj to tiez tak asi 10klgov a takto to striedame az pridem nato ze vypila z kazdeho 60ml doreve grgne a zalomi to asi tak kazde dve hodky asi je jej horko lebo je cela spotena chudiatko. My teraz cez den dame tie 120ml 2x caju tak aspon nejake tekutiny do nej dotlacim skusala som cistu vodu ale to ma pluje nerobim jej silny caj len tak par zrniek nech tam ma v podstate co uz narobim hlavne nech pije ci uz to alebo ono len aby sa nedehydrovala.Drzim palce mozno sa Vasa este rozbehne neboj nasa starsia zacala az ked mohla ovocie take ze vsetko urobim jej tanier a to chodi vyjedat cely den.
@nika1985 tak cula je, aktivna za dvoch 😎 tak sa snazim na tie kg ani nemysliet...ja tiez rozmyslam, ze kupim na skusku detsky caj ked vodicky az tak vela neda...fakt par glgov denne, ale zas ma dost MM aj v noci tak myslim, zesmadna nie je. skusala som cerveny melon troska do ust, no tvarila sa, akoby mala sietku citronov v ustach 😀
@nika1985 normalne si mi nasadila chrobaka do hlavy a malu zu v noci nebudim na mlieko,vecer jej rozdeli veceru na mlieko a zvysok prikrmu z obeda a v noci zu nebudim,prespala s 1 zobudenim ale to je z tepla,rozhodne nebolaa hladna,som zvedava co dnes v noci...
kocky moja mala ma 6 rokov a 14,5 kg kazdy aka je lahka a blbosti je primerana k svojej postave a zozerie vsetko co nezozerie ju,takze to neriesim,druha ma 7300 g
@marseillka ja som este neskusala melon nejako nemam cas ist ani na nakup a v tomto horku ich vlacit v aute ked nemame klimu no radsej vydrzime ale uz mi dochadzaju aj jogurty pre malu a tu nikde ich nemaju tak ma cesta asi neminie 😠 na kg nemysli keby bola hladna nebola by spokojna po troske pribera a to je hlavne zas sa pozri nato takto aspon je lahucka a nebolia ta ruky vies co to je nosit nasu 10kg babiku a to sa ti este vykaca z boka na bok najlepsia poloha na ruke je dole hlavou a ked este tak nieco nesiem parada a tak 30x denne po schodoch s nou na rukach parada. Keby to aspon na mojej vahe bolo vidno ☹
@nika1985 my sme prvy krat teraz skusili pre nas a ze dam jej kulilincek, lebo bol sladky...no ten ksichtik nemal chybu hned to vyplula. joj to mas tazke aj tie obchody teda...ja ich robim v ramci prechadzky-4km tam 4spat 🙂 a furt 2kg poporodne sa drzia..hehe...no ale tak mam 45kg tak ked to niekomu poviem tak ze ci som anorektik 😀 normal mam 42-43kg . takze drobna utla...po kom to diiite asi bude, ze? 😎
@marseillka no ja som len o trosku tazsia 😀 50 kg 162 cm a moj muz je o kusok vyssi od kybla 😀
@saska.t moj je kus vysportovaneho chlapa a vidis 😀
@marseillka moj tiez vysportovany no o kus mensieho chlapa 😀 ale nesmiem to nahlas povedat je na to haklivy 😎 aj ked nerozumiem preco,je to byvali dzokej ..
@marseillka tak pri takej vahe si ich mozes aj nechat 😉 ja by som aj 4km isla len keby aspon nieco kupit u nas okrem peciva v podstate nekupim nic takze si robim nakupy vzdy v meste ked som no teraz je to horor ale v pondelok som vyhlasila ze nechavam baby doma s manzelom a musim ist lebo uz to nevydrzime a zacneme pomaly hladovat 🙂 len ci tatino bude mat cas ale ked sa mu pohrozim hladom hadam aj ano 😉
@saska.t preco je haklivy? lebo je to chlap 😉 a radi sa porovnavaju-ako my baby no 😀 len dva krat horsie hehe
@nika1985 no mne ta vaha ani tak nevadi, skor to telo, resp. brucho ako v 5 mesiaci tehu stale mam..no tak co sa tyka hladu, tak isto bude muzik strazit sa neboj.
@marseillka je haklivy pretoze je maly,osobne si myslim,ze nema ani 170 cm 😅 ale teda bitku by som od neho dostat nechcela,silu ma jak velky 😀 ale inak je mierumilovny.... (dufam,ze to tu necita) 😅
@saska.t treba mu casto hovorit ako je mocny, velky chlapisko 😉 a chlapi to vacsinou beru tragicky ked su nizsi od zeny-hlavne ked stoji vedla nich 😀 a u vas je krasny rozdiel tak treba mu to tak vysvetlit, ze k sebe pasujete a aspon nepotrebujes kybel ked mu chces dat pusu 😀
@marseillka ked mu nieco take poviem,skoro sa urazi,ze si z neho robim prdel,ale na starsie kolena mu to uz tak nepride,asi sa uz zmieril,ale pasovat spolu pasujeme,nie len vyzorovo ale aj myslienkovo 😉
@marseillka ale prosim ta pri takych kilach kde by si ho nabrala ja mam este po starsej coto navyse plus po mladsej este 2kg brucho mam strasne skusala som uz aj cvicit ale nejako ma trha v jazve ako mi to hnisalo a vsetko asi to este nemam poriadne ok. toto leto nejako pretrpim co uz narobim nastastie Anetka je malicka takze kupalisko nehrozi iba sukromne bazeny a tam som s nimi sama. Ale takto o rok s tym uz musim nieco mat spravene necitim sa dobre.
@saska.t tak to je najdolezitejsie 🙂
@nika1985 no veru mam brucho hehe tym ze som drobna, utla tak na mne vidno doslova kazdy gram..ale tak neriesim, dnes objednavame koleso pre malu a ked dojde tak ideme s nou do mora ale az vecer tak cez den ta postava moja nebude tak svietit 🙂 ja som skusala uz aj behavat ale som leniva a uz aj tyzdne nevyspata to proste sa neda tak tiez tento rok som si povedala kaslem na to. a ked zacne madam chodit to spalim asi tak ci tak 😀
tak ja som si ista,ze decko chyta uz veci dvomi prstami.A viete co najma? smietky..smietka na zemi,smietka na posteli,smietka na gauci..vezme tymi dvomi prstekmi,vsade hracky,no on vezme smietku a kam s nou? no rovno do ust:D
@dobromila1111 dnes som si to presne vsimla,mala zbierala omrvinky po starsej z chleba dvomi prstikmi,skoro som odpadla 😀

@nika1985 o 6,30-7,00 mlieko, 10,00 MM, 11,30 obed,zelenina mäso,14,30 MM,16,00 ovocie s domacou kasou, 18,30 MM, 22,30 MM medzitym chrumka kusok chlebika,alebo na co mi sahne z taniera 😉