Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
ahojte my sme po poradni mame 10480g a 78cm.a ze mozme kludne mlieck ale iba do vari a strukoviny zacat do prikrmov.
@nika1985
Pánečku.🙂
My sme pred cca 2 týždňami mali 6770g 😀
@saska.t
@dobromila1111 tak je z nej poriadny macko ale tak hlavne nech je zdrava od vcera mi obe teplotuju uz ma poraza z toho ale na nieco to je dobre Anetka sa naucila stvorkovat hura. Tak ona papa vsetko z nicim nemam problem okrem mlieka ☹ predvcerom som jej dala ked poobede vstala nato asi po cca pol hodku jogurt lebo vypila iba do 60ml o 2hodky vyzivu a vsetko to skoncilo v kociku a na mne ona to mlieko vazne nechce a pritom tento krat to vypila normalne nechapem co to snou bolo tak hadica a cely kocar sa susi dufam,ze to prezil bez ujmy.
@nika1985 Tak to mate paraadne miery teda. Ale raz vas mozno dozenieme 🙂 aj s dobromilou 🙂
Baby, my uz 2 dni sa plaziiime, jupiiii. a smer vpred dokonca 😀
@saska.t tak skusam jej to mlieko niecim nahradzat zas nemoze mat rano ovocie poobede jogurt a zas ovocie kupila som tie kase viaczrnne co sme sa tu o nich bavili no zjedla prvy krat vyzerala ze nieco nechce tak som jej tam supla pol banana a ako tak sme to do nej dostali. Aj my presne ako vy stojime chodime za dve ruky a stvorkujeme aka som rada take je to krasne obdivovala som vzdy deti co svorkovali lebo nasa starsia ta rovno chodila dufam,ze tuto to bude bavit 🙂
@marseillka urcite ano sice nasa bude mat mozno rok a vahu ako vase 3rocne ale tak co narobime hlavne nech su zdravucke keby este tak spat chceli o 13 som ju dala a pozera mi do kamery potvorka mala som zvedava co s nou do vecera.
@nika1985 presne,je to fuk aku maju vahu, len nech su zdrave...heh no nezbednicka 🙂 sa jej nechce hajat. moja spi od 12.25 a este spi...sa polepsila, ale nechce uz tyzden rano spat..tak ma prvy spanok teraz to preto. 😎
@marseillka aj ja rozmyslam akurat ze jej ten prvy zrusim nejako len ked mi rano spi ja tych 20min dost potrebujem to vacsinou plnim torty alebo take veci no ale nejako to preorganizujem ked mi da na obed aspon hodku a pol na robotu bola by som rada len ona doobeda 20min. a na obed dneska 30 a to je vse idem uz pre nu sedi a starsia ta tiez bojkotovala spanok uz su dneska bez teploty asi ich vezmem von lebo sa tu uz zblaznim a zaspim od 5,30 tahame a to som isla o 1 rano spat. 😒 a dneska to tiez nevidim nejako na skorsiu hodinu.
@nika1985 no ak moja spi rano tak tiez len tak max pol hodka...a ten poobedny vzdy tak dlhsie....ale to sa aj ta moze este x krat zmenit...ako oni potrebuju...my mozme si organizovat kolko chceme 😅 no to tie noci ani nespominaj, sme pomaly kazdu hodinu hore uz od 1-2 do rana a sa budi na bruchu a oci dokoran a placka.. 😒
@dobromila1111 tak kase som kupila asi 3 druhy predvcerom tu viaczrnnu dobre sice v noci plackala viac ale tak dalo sa to a vcera som jej dala inu a taku koliku strasnu chytila tak pre nas su neni ani tie neznackove do pol noci sme plakali 😒 ale tak som poucena starsej bolo presne toto iste uvarim jej mliecnu ryzu a bude.tiez somar mala som kupit na skusku jednu a nie hned tolko
@nika1985
O to má mrzí Nika. My si dávame ráno kašu s ovocím, aby malému nebolo ťažko na noc. Ak kcete, kúpim tie kaše🙂
ahojte, dávno som tu nebola... sedia už všetky vaše deti? presnejšie posadia sa sami?? nášmu sa to podarilo len 2x... 🙂Nedávam ho sedieť, kým sa sám neposadí 😉 plazíme sa.... 🙂 niekedy sa pohupuje na štyroch 🙂 Sme jediní, takí leniví ??? Zatial nestresujem, len som zvedavá!!
@maminab ahoj, nasa sama vobec nesedi, a ked ju na chvilku dam do sedu ked sa hrame tak vydrzi 2sekundy a uz pada do boku alebo sa skloni az k noham tak ju ani moc nedavam, pockam ked sa sama zacne. My tiez sa plazime uz prejde kusok pekne ale tak zvlastne, neviem ci to vsetky deti tak...ona za sebou obcas taha nohy a jednu ruku pod sebou a druhou sa taha vpred a zadocek hore... 😅 na styroch este vobec. Ani ja nestresujem 😎
@maminab
@marseillka nasa uz sedi aj sa stazi stavat o predmety o mna sa postavi v minute asi ma vacsiu istotu. Konecne zacala stvorkovat a chodime za ruky takze kocar ide bokom iba na krmenie a rychlo prec z neho. ☹ Presne tak maju cas kazde dieta ma svoje tempo aspon si uzijete kocikovanie ja som si to neuzila ani pri jednej a uz je to tak na 3/4 fuc. 😢 Dneska mala starsia opekacku v skolke deti co su rovnako stare ako Anetka pekne sedkali v kociku papali piskoty a tak no nasa musela ako jedina preskumat cely teren a ja som zas mimo kolektiv 😒 tak sa teste kolko to ide.
@dobromila1111 vies co skusim ich ponuknut kamoske ci nechce maly ma sice iba 4mesiace ale tak datum je tam dobry aspon by som s tym nemala ostaru. Ja som jej to davala pred spanim asi 2hodky.
@nika1985
dobre teda🙂 tak keby nieco..
@maminab
@marseillka
my sme sa posadili raz vo velkej posteli,ked som spala,maly zrazu sedel pri muzovej hlavne.Odvtedy vonku v kociku len sedime,aspon sme kludni🙂 doma si sedi vacsinou na lytkach,ked je na kolienkach.Stvornozkujeme od 7 mes.,momentalne sa posuvame nozkami popri nabytku,chodzou by som to este nenazvala:D Neviem,kedy to decko stiha tak vyspiet,ked poriadne v noci nespi:(
:D
@nika1985 mas doma proste akcnu babu 😉 sa nestrati v zivote. i ked to kocikovanie chapem, ze ti prislo luto...ale su aj horsie veci v zivote. 😉
@dobromila1111 ani nehovor o noci...minula noc kazdu hodinu hore.... 😠 tento tyzden je cely na prd...ked spi 3 hodky vkuse v noci tak sa tesiim....co byva tak 1x...och..
Kocky tak ja musim skonstatovat,ze odkedy sa mala stavia je to katastrofa,stale by len stala,ale ked chce spät na zem boji sa pustit a len jaci,uz nevie nic ine,len sa stavat,musim byt stale v pozore,aby nepadla dozadu a nerozbila si hlavu,ked este nestoji uplne pevno,a v noci si kazdu 2 noc robi Party od 3,00-6,00 rana,co by som ja dala za to,keby sa len plazila 😠
@saska.t nuz, nas zatial len plazivcov nas to neminie, raz to pride ako vas....co sa tyka party..nasa zaspala o 19.15 hod a hore kazdu pol hodinu az hodinu do 4.15 rana a odvtedy uz sa chcela len hrat...tak tato s nou pozeral rozpravky, a hral sa s nou, a od 7-8.15 si pospala...to je katastrofa, co toto je za vek, ci co sa im to deje v hlavickach? je to horsie ako ked bola uplne malinka.. 😖
@marseillka bude aj horsie !! 😀
@marseillka ale od dnes uz krasne stvornozkuje....
@marseillka tak máme asi podobné deťúrence 🙂 náš sa plazí tiež zvláštnym štýlom. Ťahá nohy za sebou a oboma rukami sa prisúva ako had 😉 sranda 🙂 Ale horšie je, že už dva dni je hrooozne uplakaný ☹ nič sa mu nepáči, ani na rukách, stále plače až sa zadúša, červené oči ako angorák ☹ som na nervy 😉 dúfam, že to prejde 🙂
@nika1985 máš šikovné, živé dieťa 🙂 Chodíme von s mamičkami (cca 5-6 kusov) A každá má úplné iné dieťa 🙂 Jedna sa i podobá na tú tvoju.....je strašne peknučká šibalka, zvedavá, šikovná....no proste na spapanie, ale mama je už na prášky.... stále chce len chodiť okolo kočíka, my sedíme s deťmi na deke, ale ona lieta po tráve, po špine, okolo kočíka, stromu..... no má čo robiť jej mamina!!! ale sú zlaté tie dievčatá 🙂 🙂 🙂
@maminab tak to presne ako keby si opisovala nasu jedine kde je klud je trampolina nasypem jej tam gulicky a hra sa len starsia jej ukazala ako sa otvara zips tak som vcera mala poplachy ledva som ju stihla uz mala pol tela vonku. Tak dufam,ze to pojde rychlo ako pri starsej ta mi uz v tomto obdobi zacinala chodit sama. S Anetkou to bude asi trosku tazsie lebo sa moc jasi a ked vidi starsiu ako tancuje zacne aj ona a je po samostatnom stati. Ale hlavne aby boli zdravucke ja len ticho zavidim mamickam co sedia na kavicke debatuju a dieta sa na nich z kocika usmieva.

takze od zajtra trusim chleba po byte 😀