icon

Najkrajšie detičky na svete, marec 2009

bershka
21. aug 2009

baby, už sme za 10000 príspevkami tak šup sem, nech sa orientujeme lepšie 😉

egyptanka
23. aug 2009

och joj ... idem nakrmit a ideme von, chyta ma akasi depka ☹

matja
23. aug 2009

baby, vy tú zeleninku a mäsko vážite? Mne by to nenapadlo. Dnes prikrmujeme tretí deň a Paťko spapal už 3/4 mrkvičky, síce hádzal grimasky, ale pusu otváral pekne a nič nevypľúval. 😉 Nakoniec vypil ešte trošku mliečka, ale nie moc, tak predpokladám, že ho to zasýtilo.

Filipkom a dievčatku prajem všetko najlepšie 😉

kucina1
23. aug 2009

matja ja to nevazim ale mam to v takych 250 - 300g miskach 🙂 tak usudzujem ze je to tolke mnozstvo

nsoci
23. aug 2009

Ja tiez tak, kuknem na gramaz vyzivy, pripadne poharika.
Tak sme osprchovani obitraja (Matko, ja a stolicka), dlazka umyta a mlady stastne tlaci mliecko.

egyptanka
23. aug 2009

... pred odchodom von som hodila do nasej jedalenskej temy jeden recept ...

nsoci
23. aug 2009

Kuk fotodokumentaciu nasho papania
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

pasoa
23. aug 2009

beshka, iná hrozná foto 😀 to si kde vyhrabala? Určite na yearbook či ako sa to volá... no údes 😀

dievčatko, tak ty si robíš zálusk na veľkého zaťa a špekuluješ medzi Talleiným Oliverkom alebo Nšočíným Maťkom? No to sa my s našou váho 5300g a 62cm môžeme strčiť ☹
Ale neboj sa, neostaneme na ocot 🙂) určite nie... ak je tak po ocinkovi aj telesne, ako do tváre, tak sa majú baby na čo tešiť 😀

denka, ja som bola dojčená týždeň. Ako 3m som už jedla všetky šťavy, aj z CITRÓNA... chorá som bývala každú jeseň a jar pravidlene, ako malé decko 3x hospitalizovaná so zápalom priedušiek, ako 8ročná v Smokovci 2 mesiace na liečení a tam mi zistili peľovú alergiu, že to z toho mávam a odvtedy sa trápim so sopľami každé leto 😠

matja, paťko je super, ako sa tvári, no rodičia, čo ste mu to urobili??? 😀

pasoa
23. aug 2009

nšoči, nemajú chybu tie fotky 😀

nsoci
23. aug 2009

Ja som bola dojcena pol roka, potom som bola v jasliach tak uz len rano a vecer az do 9mesiacov. ALE uz malinkejh mi davali med, hovadziu polievku s cukrom, krupicu atd. atd.. Muz bol kojeny dva tyzdne, potom na sunare a takisto vsetkom moznom. alergici nie sme ani jeden a chora som skor ja...teda ja si to priznam, jemu sa nechce vylezat.

baskaj
23. aug 2009

ajka - karinke všetko naj!

aj filipkom všetko naj naj!!

matja - foto urazený Patrik je najlepšia! 😀

nsoci - ma tak napadlo, nezostne ten biely ikea pultík po mrkve oranžový? dá sa to vyčistiť? lebo my chceme bielu...

dievcatko - a ty čo si tehotná, že chodíš v noci čúrať, či čo??? a all the best!!!

taella
23. aug 2009

nsoci to aký humus si mu varila ? 😀 Mala by si ísť asi na kurz varenia ku kucine 😀

Naši tiež v pohode zjedia asi 200 g zeleninky , ale mäska dostávajú iba 30 g v jednej porcii . A chválabohu pekne papáme , hoci Oliver mi stále berie lyžičku , tak mu šupnem do ruky druhú a sústo v ústach si stále pekne zatlačí do bruška 😀

pasoa
23. aug 2009

no ja sa "teším" na príkrmy, čo sa týka prania... nedávno mi padla kôstka z broskyne na matúška - na bodynko. a nevypralo sa to. 😕 Ostala tam kvicka 😠 Bežne periem na 60° v Lovele bez predpierania. To keď začnú mrkvičkové a iné farebné príkrmy, tak budem asi prádlo variť v hrnci ako kedysi moja mama 😀

lubi22
23. aug 2009

Baskaj, Matja dakujeme 😵

Nsoci to je uplne super, ta fotodokumentacia 😀 Cim ho to krmis? 😀 Taky bordel som este pri jedeni nevidela veru a to uz jedno dieta mam 😀 Opravnene papate na holatko 😀

Pasoa - s Lovelou sa veru skvrny od ovocia a zeleniny nevyperu ani na 60. Ja ju pouzivam na pranie stale na oblecenie pre deticky, ale ked je nieco velmi spinave, tak to predperiem v Arieli, alebo dam Vanish, vyperiem a potom este raz to operiem v Lovele. Ale aj tak viacero veci po starsom syncekovi so skvrnkami som vyhodila, najma bodyniek, to uz Filipkovi nedam.

dievcatko84
23. aug 2009

daaakujem!!!!

baskaj nie som ;) to j tak od porodu ;)

co je PPP klub ;)

asandys
23. aug 2009

panecku, nsoci, to je ale bordelllllllllll pri tom papani, tak toto mi veru nechyba🙂))) Ale Matko je rozkosny , jako keby sa ho papkanie netykalo, uzasne fotky
🙂

taella
23. aug 2009

práve sa mi podarilo uspať dve vreštiace deti 😠 dnes sú ako to počasie 😠 hodinu a pol mi tu plakali a ja som už nevedela čo s nimi 😖 moje ruky dostali zabrať 😒

asandys
23. aug 2009

Cau taella, klobuk dole mas vydrz🙂)) Adam od pol 7 rana spal 2x20 min, ja nemam nervy ho uspavat ,tak mi tu vresti skoro cely den dnes. Asi fakat daco visi vo vzduchu. Za chvilu kupanie , jedenie, a potom dufam, zaspiiiiii.
Oliverko a Karolinka uz sedia aj sami?

egyptanka
23. aug 2009

... dnes zdrava strava dojciacej matky:
rizoto s hraskom, mladymi fazulkami a kukuricoiu na obed a na veceru pecene masko s knedlou a kapustou ...

no som zvedava co to spravi.

ideme na vecerne papanie, mala je uz okupana.

dievcatko, klub poporodnych pannien ... teda tie co nemali od porodu sex 😀

nsoci
23. aug 2009

Baskaj no teraz je ten stolik taky naoranzoveny ale myslim ze casom to vybledne. Teda dufam.

baskaj
23. aug 2009

he, egy - aj my sme mali bravčové pečené, kapusta, knedla. a ešte kysnuté koláče. kedže včera to problémy nenarobilo, dnes som si naložila ako nejaký drevorubač... mňam mňaam. to je naše obľúbené... 🙂

ajka82
23. aug 2009

nsoci a ja sem tam nadavam, ze mala robi bordel okolo seba a ked vidim co je u vas, tak mam naozaj cistotneho anjelika 😎

egy neboj, mala si len trosku viac poprdi 😉

pasoa, my uz mame par bodyciek so skvrnami, tak tie sa snazim davat ked karinka papa...este ze su to tie lacnejsie, inac by ma asi rozhodilo 😖 a na vypranie nic nepomohlo

kucina1
23. aug 2009

a ja mam potom uplne ciste dieta pokial mu nenecham samemu lyzicu a misku 🙂

kucina1
23. aug 2009

ja mam podbradnicky aj bodynka niektore so skvrnami a nic mi nepomohlo tie skrvny vyprat ale to nevadi, lebo vsetko su to take veci na doma 🙂

zuro
23. aug 2009

tak maly diablik v tele anjelika okupany, napapany a uz spinka... a ja som hotova.. a je mi do placu, zajtra sme mali ist na slovenkso a stale to nie je iste ze kedy pojdeme, kazda cesta na SK a spat mi prida zopar rokov a sedivych vlasov, lebo vsetko je na poslednu chvilu, potom su stresy ...1300 km davam pozor na polovicku aby nahodou nezaspal, lebo pri svojich 2 robotach je samozrejme nevyspaty.. jaaj jak ja nenavidim tieto stavy... ☹

zuro
23. aug 2009

a egy ja som minule ked som bola na sk, tak dostala taku chut na segedin, ze som si ho navarila, a zjedla 10 knedli naraz a dve plne polievkove taniere kapusty... 😀 a preslo mi to... 😅 akurat spenat malej nerobi dobre

bershka
autor
23. aug 2009

ahojte baby.
ja som zuuufala, dnes nahanam saru s mrkvu uz od 2 poobede. teraz pred chvilou som skusala zas, ale to bolo revu. inak ked jej supne lyzicku do ust, tak sa to snazi vyvracat.nasilu sa napina a nakoniec sa jej to aj podari. od mrkvy je vsetko 😠

ajka82
23. aug 2009

bershka, ked mala neste mrkvu tak jej daj nieco ine... nemas ju len popucenu a neni su tam vacsie kusky? vtedy ani karinka nezjedla

bershka
autor
23. aug 2009

ajka, neeee, ma z toho dokonale pyre. nechce nic. mozno ovocie ano, ale to nie je plnohodnotne. chcem aby na obed jedavala zeleninu. britva krpata

matja
23. aug 2009

hihi, aj ja som jedla u našich na večeru vepřo, knedlo, zelo 😀 A na obed som mala mäsko so zeleninkou, kde bola aj kukurica a hrášok a hráškovú ryžu 😀

nsoci, Maťko je iný bojovník, keď dokáže urobiť také čosi s jedným jedlom 😀

dnes som pozerala v Tescu bio ovocie a zeleninku a nebolo to také drahé. Mali akciu na ovocie, škoda, že ho ešte nepapáme.

ajka82
23. aug 2009

bershka, tak jej daj inu zeleninu a mrkvu skus zase neskor, mozno neskor uz bude chciet