icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

any23
23. jan 2012

@danula.ch vitaj medzi nami 🙂 ja mám tiež júlovú kočku 😉 termín som mala podobný ako ty - 9teho a aj si ho pekne dodržala 😀 🙂

danula.ch
23. jan 2012

@any23 to moje sa este len narodi. ake si to mala rodit v lete? ja sa velmi netesim, opuchnute nohy, velke spotene telo´, leto prejde ako nic........Davidka som mala koncom februara, to bolo super 🙂 . druhy krat nam to tak nevyslo, no ale hlavne ze vyslo 😉

danula.ch
23. jan 2012

@viera77 cau segra 😀 😀

any23
23. jan 2012

@danula.ch sranda aj môj prvorodený je koncom februára - presnejšie 26teho 😝 😀 keď to mám porovnať, tak lepšie som zvládala tehu s ním, pri malej to už bolo ku koncu dosť náročné - ako píšeš bolo teplooo, nohy opúchali, ale tak dalo sa to zvládnuť 😉 ale zase som sa nemusela tolko obliekať, všetko má svoje výhody aj nevýhody 😝 ja som vždy veľmi chcela letné dieťa, ale tuším bolo lepšie to zimné, v lete už bol väčší, dalo sa s ním už aj chodiť po výletoch, kdežto s malinkou sa ešte veľmi nedalo, von sme začali síce chodiť už po týždni, ale len navečer, celé leto bolo také všelijaké 😝

danula.ch
23. jan 2012

@any23 tak to vies pekne porovnat 🙂
nas sa narodil 18.2. uz ked sme odchadzali z porodnice, zacalo byt pekne, takze zima skoncila, kym sme zacali chodit na prechadzky a bola pred nami jar 😵 . v lete ako aj ty pises, vylety, prechadzky aj na 5 hodin s kamoskami, v parku som ho v lete aj nadojcila, prebalila 🙂 . teraz to vidim tak, ze ked zacne leto, zacnem trpiet a kym sa stihnem otrepat z porodu, pride jesen a leto bude fuc. no ale to je vsetko aj tak jedno, hlavne ze je malinke na ceste, aj keby sa malo narodit koncom jesene 🙂

any23
23. jan 2012

@danula.ch pekne si to napísala 🙂 malinký sa teší na súrodenca?

blondi2
23. jan 2012

@meggieerika ahoj, ja mam tiez concord, ale cierno-cerveny. ako si s nim spokojna?

danula.ch
23. jan 2012

@any23 🙂 no, to este bude zabava 😀 😀 . drobec je strasne malo s detmi, nie je zvyknuty sa s nimi hrat a delit sa. je aj dost ziarlivy, fakt bude zabava 😀 😀 😀 . od jula ma tu len tak nestretnete 😀 . vy ste to ako znasali? 🙂

any23
23. jan 2012

@danula.ch my sme to znášali úplne super, ale tak náš Alex mal 5,5roka keď sa Emka narodila 🙂 až teraz začínajú rozbroje keď mu berie jeho oblúbené autíčka - teda s požičaním by nemal problém ale ona mu ich ničí 😝 a to už problém je 😝 ale keď treba mi ju zabaví, pohrá sa s ňou, odnáša mi plienky, podá čo treba 😉

viera77
23. jan 2012

@danula.ch no cau, ty opica....ze ako sa tu rozkecavas??? Chod ty zasa tehu radsej spat 😀 😀 😀

bosacka
23. jan 2012

@zuzukaa - myslim ze som minuly rok skusala taku podprsenku v tescu... ale vtedy mali malo velkosti a asi len 2 druhy. Ja som potom nakupila v lidli a su najprijemnejsie, lepsie ako co som kupila v speci obchode 🙂 ...ale ako tu uz niekto spominal, cez vikend je male tesco otvorene kratsie
@micicka - bola som to ja 🙂
@blondi2 - a stale neviem, ktora si 😒
@milkab - to je mrzute, ze sa tak trapite - snad uz tie potvorky rychlo vylezu...

anieli_1
24. jan 2012

@any23 no musim to kuk bo uz meskame ale hadam to prepacia 😀
@meggieerika ahoj vitaj aj ja mam pocit ze som ta uz videla mozno aj ked som bola s @any23 pri topolovej 😝

anieli_1
24. jan 2012

@danula.ch ahoj aj ja mam malu julovu a alexko bude mat 2 roky 2 marca 😉

any23
24. jan 2012

@anieli_1 neboj my sme tiež išli o niečo neskôr ako sme mali a hlavu nám neutrhli 😝 som si spomenula ako sa volal ten dr u ktorého sme boli - Petruška 😉 von sa nechystáte? ja idem teraz do centra na poštu tak narýchlo a potom sa chcem pomotať pri topolovej 😉 vyzerá byť fajne vonku 😅

anieli_1
24. jan 2012

@any23 cicka idem varit bo som tu nebola cely vikend a este si musim ist kupit smotanu idem robit srdiecka........a asi idem ku kamoske mozno zajtra pojdem......

any23
24. jan 2012

@anieli_1 oki my teda idemeee snáď zajtra 😉

ninny
24. jan 2012

ahojte maminky,

môžem sa zapojiť do diskusie? 🙂 v Nitre som "nová" a skoro nikoho tu nepoznám.... rada by som si tu našla nejaké fajn kamošky a kamošov/ky pre môjho drobca...

😉

micicka
24. jan 2012

@any23
@anieli_1 aj my chodíme Petruškovi, je super, že zoberú hneď aj bez objednania, platí sa tuším 3,50 ale radšej zaplatím ako čakať nekonečné hodiny.

@any23 od kedy bývate na Sitnianskej? ja som tam bývala ešte pred rokom, teraz som ale aj tak nedaleko - oproti na Výstavnej

micicka
24. jan 2012

@ninny ahoj no jasné, že sa môžeš zapojiť. veď téma sa volá nové maminky z NR, takže úplne pasuješ 😉 kde bávate na chrenovej či klokočke?

ninny
24. jan 2012

a ozaj, nejakú fajn doktorku (najlepšie Poliklinika - Klokočina) tu nepoznáte? 🙂

ninny
24. jan 2012

@micicka díky za odpoveď 🙂 bývame na Klokočine a vôbec nikoho tu nepoznáme 😝

micicka
24. jan 2012

@ninny ja som z Chrenovej ale je tu veľa mamičiek aj z Klokočiny. dr. na Klokočine nepoznám vlastne ani inde, my chodíme na Špitálsku k dr. Morvayovej

ninny
24. jan 2012

@micicka díky🙂 ozaj, stretávate sa aj niekde s deťmi? takto v zime, keď ihriska su pase.... či len nejaké prechádzky/kočíkovanie? 🙂

solnicka_nr
autor
24. jan 2012

@ninny ahoj aj ja som z klokociny ale chodim tiez k doktorke Morvayovej... zatial som velmi spokojna.....

ninny
24. jan 2012

@solnicka_nr
@micicka jej, vy mate este malinke bábenka 🙂 môj drobec je už veľký chlap - v juni bude mat 3 rôčky 🙂

Baby tu na koníku mi poradili nejaku skvelu DR. tu na Klokocine... tak skusim tu🙂

cukruska1920
24. jan 2012

Ahojte...baby vonku je jak fajnovo..odporucam...ja som bola s krpcom od desiatej doteraz...no parada..cista jar 😎

blondi2
24. jan 2012

@bosacka ahoj, no mam cierno-cerveny concord, naposledy ked sme sa stretli, som ta aj pozdravila, tusim som bola aj s manzelom. byvate asi tu niekde pri nas, lebo ta obcas vidim z okna, ako sa prechadzas pred nasim cinziakom. uz vies? a nie, nenosim ruzovu ciapku. neznasam ciapky 🙂

danula.ch
24. jan 2012

@any23 to mate super odstup, len ja uz mam svoje roky, nechcela som cakat s druhym 😲
@viera77 no ja som uz davno spala, ked si pisala 😀 . Leushi sa zase nechcelo spat? 😉
@anieli_1 tak ste to mali tiez podobne. ako si zvladala letne tehu? inak klobuk dole, taky maly vekovy rozdiel 🙂
@ninny ja mam Jahnatkovu, je dobra, len je na Spitalskej. este si velmi chvalia Holecovu, mala by byt na Hviezdoslavovej, medzi Klokocinou a Cermanom 🙂

anieli_1
24. jan 2012

@micicka ja chodim na chrenovu a tam to ide celkom rychlo ako ked dojdem prva dojdem okolo 14:45 a 15:10-15:15 som vybavena.................a petrusku poznam ja som kenmu chodila este na zakladnej a potom na strednej to ma uz potom chcel poslat na operaciu ale ma poslal este na rehabilitaciu sa to ukludnilo zase a potom zase prislo....ale on je super doktor ja viem

anieli_1
24. jan 2012

@danula.ch no ja neviem toto leto bolo take divne ze vlastne ked bolo teplo poriadne tak uz bola mala vonku inak bolo teplo len par dni a to som dala saty a isla som 😀 horsie na tom bolo ze som sa musela este natahovat s malym..............a teraz uz to je celkom v pohode kym jej nejde robit zle a tak