Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
ahojte ja byvam na Klokocine,uz dlhsie si tu hladam kamaratku,mam 23rokov a 2 rocneho syna,velmi by ma potesilo keby som si ju tu nasla...
ahoj tak to je super,a byvas na klokocine???ja tu byvam uz 2 roky a skoro stale som sama s maly,muz je stale v praci tak by som bola velmi rada keby som tu nasla nejaku spriaznenu dusu
@ninny aj ja som z Klokocky (Skultetyho)... len som o kusticek starsia 😎 .. a mam deti tak medzi tvojim.. jedna ma 5 rokov, druha dva mesiace 😉 ... chodime ku Krauskovej na Hviezdoslavovej - je velmi dobra, sikovna... nepredpisuje antibiotika len tak... a co sa tyka skolok: Mirka chodi na skolku blizko nas - Novomeskeho: tusim ze je najvacsia na Klokocine (125 deti), v Mirkinej triede je 25 deti... ucitelky su skvele: neskutocne trpezlive, vela deti naucia... ale nie kazdemu vyhovuje tak velka skolka...
@danula.ch heh... ehm... svoje roky? 😅 ... to aby som sa citila do dochodku 😉 ... ja som planovala mat deti v 30-ke a 33-ke... zial prve sa podarilo bez troch mesiacov v 33 a druhe bez styroch v 38... ale ja sa citim tak na 28 😀
@any23 a aky mas kocik???? ja mam concord bezovo cierny a som vonku doobedu od tej 10tej do 13tej a najnovsie aj poobede.......a kocikujem najma na Topolovej, ale ked tam nik nie je, tak kocikujem vsude mozne..............mozno som sa objavila aj na vasej ulici 🙂
@blondi2 som spokojna......... vyhovuje mi, ja som sa pren rozhodla, bo minuly rok som kocikovala bratovej sestry dceru a velmi sa mi zapacil ze je lahky,ide skoro sam...... jedine co sa mi nepaci, ze sportova cast sa da dat len tak od seba, cize ked chces vidiet dieta musis obehnut kocik........ hech............ a ty????? 😝
@anieli_1 ahoj, mnoo motne to je......... ja som na topolovej kazdy den..........je tam klud 😝 a stretavam sa tam s mamickami ............. najcastejsie kocikujem s bosacka...... 🙂 🙂
@meggieerika zajtra tam asi budeme chcem ist aj pri lidl uvidim ako sa nam bude chciet.........
@anieli_1 parada, mozno sa teda stretneme........ my budeme vonku urcite........maly sa rad kocikuje a velmi rad v nom spinka vonku...... 🙂
@anieli_1 jasne zajtra ideme 🙂 my sme dnes boli same, nestretli sme ziadneho kamosa ci kamosku tak sa nemala s kym hrat tak len vymyslala 😝 dneska bola celkovo cudna, este upistanejsia ako vcera 😝 vyzera to na zubky este styri nam chybaju...
@meggieerika ja mam zeleno-ruzovy nurse 😉 sme sa dnes videli ale ved uz vies 😉
@danula.ch ono to ma aj svoje vyhody aj nevyhody vacsi vek.rozdiel, ked su deticky vekovo blizsie k sebe, tak sa spolu lepsie zahraju, ako alex sa mi jej povenuje, ale niekedy mam pocit ze mala mu zacina skor zavadzat, ona sa nevie tak hrat ako si on predstavuje a sem tam aj nervaci 😝 ale lubia sa,velmi,keby vidis ako sa vitaju ked pride zo skoly 😵
@any23 bosacka vravela ze to mas nejaky zas iny???? si ho menila???
@meggieerika hej kúpila som jej tento, na zimu, ale mám ešte golfáč - chicco ct04, len ona mi ešte stále v kočíku spáva /cez obed na balkone, neviem ju to odučiť 😝/ a tento je priestrannejší - keď som ju dala do chicca v bunde a do fusaku tak sa tam nemohla ani pohnúť chúúúďa 😝
@any23 ahaaaa....... mnoo veru, noo aspon sa ti vyspi ........... nie je nic horsie ako nevyspate umrncane dieta
@any23 o kolkej sa kde vidime?..........okolo 10:30 pri topolovej? potom mozme prejst aj pri lidl ci tam nebude adamko.... a dufaj ze nebude mokro bo som si furt nekupila nove cizmy a na vysokom opatku urcite nejdem 😀 😀
@meggieerika aj mala strasne rada spinka v kociku tak zajtra sa vidime pri topolovej
mnoo fajn, tesim sa.............. hadam sa nejak spozname............ 😝
@adetka ahojky 🙂 neviem síce kde je Škultetyho, ale to je jedno, zase ta Klokočina až tak veľká nie je 🙂 a ja vôbec budem rada, ak niekoho v Nitre budem poznať a Sebi bude mať kamarátov 🙂
a vek si myslím vôbec nehrá žiadnu rolu...
Doktorku som si už vybavila, zatiaľ telefonicky, MUDr. Gallusovu (http://www.gallusova.sk/), zajtra k nej ideme 😉
Už len tu škôlku poriešiť, @adetka ďakujem za tip 🙂
@anieli_1 hej, hej môže byť 🙂 😉 no to dúfam aj ja že nebude mokro, vieš ako dnes malá vyzerala? 😝 bo ju to samozrejme furt do trávy ťahalo, a samozrejme sa poválala kde sa len dalo, celý chrbát od blata a o teplákoch ani nehovorím 😝 a ja ťapa som jej dala také bledé, ale už som ich aj oprala a pekne to zišlo, aj zelené flaky od trávy, tak sa môže krpatá válať koľko sa jej zachce - práčka vyperie 😝 😀
@meggieerika veru veru neni nič horšie keď sa poriadne nevyspí 😝 občas sa stane že nespinká tak ako zvykne a to je potom "zábava" s nou 😝 keď ju dám do postielky tak hajá tak max. hodinku čo je dosť málo, ale v kočíku prespí tak dve-tri hodky 🙂 a občas je aj dobre že vie spinkať aj v kočíku, keď sa vyberiem do mesta doobeda, nemusím sa naháňať domov, idem z mesta peši a slečna sa zatiaľ pekne vyhajá, až na to že cesta mi trvá tak max. hodinku a potom ešte dalšiu hodku či viac musím blúdiť po okolí a čakať kým sa zobudí 😝
@blondi2 - hm, ako rozmyslam, tak rozmyslam, neviem 😒 registrujem 2 cervene concordy a 1 zeleny, co nepoznam mamicky, aj celkovo mam tusim prehlad, ale teba neviem... nabuduce ma urcite ohlas, ok? a s tou ciapkou som uz zistila, ze nie si ty 😎 ...kde ma vidavas? lebo najcastejsie kocikujem po topolovej, ale byvame pri papuci... si pre mna zahada 😀
@any23 - ale bola mala zlata dnes... ja som ju este takto krasne behat nevidela 😵
@maggieerika - co ma bonzujes? 😝 😀
@meggieerika nechcela som ti pisat uz do komentu tak tu pokracujem 😀 kozar je so svokrou kamarat a oba razy ma rodil nahodou................pri alexovi som dostala kontrakcie v 37tt a mal sluzbu primar ale sa mu nechcelo operovat bo ja som mala papier od dvoch doktorov ze cisarskym a aj tak si este premeral panvu a poslal ma na vzdycharen a od vtedy som ho nevidela len sestricku poslal nech ma kukne ako sa otvaram takze v kontrakciach 12 hodin lebo jemu sa nechce a rano ked dosiel dr ja krvavu celu postel ze momente na salu mm ledva stihol dojst len tak akurat maleho umyvali tak aspon pofotil a sa az poobede kozar dozvedel ze kto som bola potom za mnou dosiel aj na izbu..a pri malej som bola na udrziavacke uz v 34tt ale tak ma nadopovali ze sme vydrzali dokonca amala som naplanovanu sekciu na 15teho a od 14teho som bola v nemocke len ma odkladali a som sa az nakoniec dozvedela ze anestetici ma nikto nechcel umrtvovat lebo ja som taky komplikovany pripad 😅 a uz mi aj tiekla infuzka predoperacna vseko proste a dosiel kozar ze zas to asi odlozia ale potom volala anesteziologicka ze to riskne 😝 tak a mala narodila 17teho a ked som bola na pooperacke tak mi kozar dosiel robit prednasku preco som sa nedala sterilizovat ze u mna je tretie dieta velke riziko a bla bla bla takze som si tam este aj fajn poplakala ale v pohode...........
@anieli_1 no ja tiež nemám dobrú skúsenosť s primárom, keď som prišla s emkou na príjem s bolesťami už každých 5min a natočili mi monitor a sestrička mu volala nech ma príde vyšetriť /to bolo o pol ôsmej ráno/ dal si načas, prešla hodina, nikto nechodil, zase sestrička na príjme volala hore a on že niekoho pošle a stále nič a až o pol 10tej sa uráčilo jednej dr a tá že čo ju nezavolali skôr a keď jej sestrička povedala že však volala primárovi niekolkokrát tak ona sa len začudovala že on nikomu nič nehovoril že asi zabudol 😕 a hneď ma hnali na sálu že krčok spotrebovaný a otvorená na 9cm, hore mi len prepichli vodu bo tá mi neodtiekla a malá bola presne o 10tej na svete 🙂 a keď mi prepichli tú vodu, tak bola krvavá - a to mi nikto nevysvetlil že prečo 😕 tak ja som zase nebola ani na vzdychárni, neviem vôbec ako to tam vyzerá, pri alexíkovi to tiež išlo takto rýchlo 😝 tiež som z príjmu utekala rovno na sálu 😝

baby,
poznáte tu na Klokočine aj nejake škôlky? Začínam si zisťovať čo a ako... kedže nás tento rok čaká zápis🙂