icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

meggieerika
15. feb 2012

@anieli_1 jeeejha. to je super ze sa uzdravujete................len tak dalej a tie snehule nooo paradne dobra cena.... hich.............mnooo my sa v snehu este tak nebrodime... jedine som sa ja brodila snehom ked som niesla Matuska do auta, sli sme za tatinom................... hehehe............hadam sa uz zajtra bude dat ako tak kocikovat v tolkom snehu............................... 🙂

anieli_1
15. feb 2012

@meggieerika mne sa ale rozpadaju tie cizmy co mam ako mam este asi trojo ale na vysokych opatkoch a to za alexom ............... 😀 😀 😀 takto to vyuzijem aj normalne oni su take celkom pekne.....sk potom ti ukazem 🙂

meggieerika
15. feb 2012

@anieli_1 mnooooo cizmy by som potrebovala aj ja.............ja neviem ako, ked si kupim cizmy, pohoda, su mi jak papuce a po case ma v nich straaaasne bolia nohy a este k tomu ja furt na kazdych z nich znicim opatok...............

anieli_1
15. feb 2012

@meggieerika no ja som si dal spravit kovove opatky........j chcem toto hlavne ked idem s malym sak ona je jak zjacik duracelko 😀 inka som si prvy krat objednala cez net tak uvidim ale ze ked nesadnu este aj postovne naspak je zdarma tak uvidime

meggieerika
15. feb 2012

@anieli_1 mnooo mne maly este zaital nikam neujde.............hoc dnes sa len roetacal furt tak bol aj furt inde..... hehc........ ale nastastie len v tom svojom kutiku co tu ma v obyvacke spraveny...........tak zatial mozem aj vysoke opatky nosit................

meggieerika
15. feb 2012

myslite ze ku cierno bezovemu kociku sa mi bude hodit hneda prebalovacia taska??????????????

anieli_1
16. feb 2012

@meggieerika no mne kym je mala v kociku tak tiez nie a ked aj s malym idem ked je v kociku tak sa dale ale inak neda 😀 ale dom aj mala mi bars kde je ci sa uz pretaca alebo plazi a postielku jej musim posunut bo ked mi stoji v nej sa bojim ze vypadne...........a v tom choditku stale nedociahne tak za ruky jak truba bo okolo nabytku akoby sa bala vzdy hlada kde som a aspon za jednu ruku sa ma musi chytit a potom ide 😀

mdphotography
17. feb 2012

ahojte, ja sa tu teda vôbec nevyznám, ale téma Nitra sa mi páči 🙂 Aj u vás panuje chrípka? :(

anieli_1
18. feb 2012

@mdphotography ahoj no teraz to tu trosku utichlo ale verim ze sa to tu zas rozbehne..........no my sme presli zapalom priedusiak a maly stale trochu kasle takze choroby su teraz vsade ☹

mdphotography
18. feb 2012

@anieli_1 ani nehovor, od decembra nás to drží stále...

anieli_1
18. feb 2012

@any23 ahoj moja akos a mate co mala?...............moja je uz ok chvalabohu aj ked maly je nejaky ukaslany ale inak mu nic neni a ja uz som vcera mala krv ked som bola na wc cely den ale dnes som nejak nemala tak uvidim ako dnes bude ked tak zas utekam na pohotovost ☹

anieli_1
18. feb 2012

@mdphotography no my sme boli pred 3 mesiacmi aj v nemocke a teraz keby jej nezaberu atb tak znova ale nastatsie zabrali ja som na tom horsie s mechurom ☹

mdphotography
18. feb 2012

@anieli_1 no mechúr nič moc, ja som kvôli nemu bola v 3 rokoch pod nožom :(

nana80
18. feb 2012

@mdphotography 😀 ahoj

didiana333
18. feb 2012

@mdphotography jééééj,teba mám na fb v priateloch..... 😀 krásne fotečky robíš.... 😉

didiana333
18. feb 2012

@nana80 haha...aj ty si tu???? už sa ti to kráááti... 😵
Baby,vy ste priamo z Cabaja???? bo ja tade každý den chodím do roboty..... 😉

didiana333
18. feb 2012

Ozaj,dnes som bola ráno pred robotou v Metre...maju akciu,že k nákupu plienok dávaju kufor Pampers...s našou milovanou huseničku Betkou 😀 tak ho dnes beriem domov.....som zvedavá,čo povie drobec,ked ho uvidí.... 😵

nana80
18. feb 2012

@didiana333 no sme s cabaja a ešte sme aj sestry :D

didiana333
19. feb 2012

Hmmmmm...zase nedela a ja som v robote.... 😒 aspon ma dojdite kuknuť niekto do Centro....bo ma tu švihne od nudyyyyyyy...... 😀 😀 😀 😉 😝 ...a užite si peknuuuu nedelu..... 😉

nana80
19. feb 2012

@didiana333 a ty niesi ešte na materskej?

didiana333
19. feb 2012

@nana80 nie veru... 😒 ked mal drobec 5mes,tak som musela do roboty...prachy.... 😅

nana80
19. feb 2012

@didiana333 ved to že tie financie užastné :( ja som tiež zvedava ako to budeme zvladať

solnicka_nr
autor
19. feb 2012

Caute baby!!! 🙂 Zacali sme chodit na cvicenie do mestskej haly...malemu sa celkom paci len zajtra akurat nemozeme lebo mame spolik trosku a ja som chora tak nechcem roznasat..... :(
Pocula som ze na klokocine je nejake plavanie viete o tom nieco?

dadulajda
19. feb 2012

@solnicka_nr ja viem len o plavani vo Hviezdici a Relaxe ale ak je nieco nove, to ma zaujima! 😕
A co cvicite? da sa aj s takym malym babom chodit??? 😨

solnicka_nr
autor
20. feb 2012

@dadulajda Relax je kde? myslis ten jak je pekaren? tam je plavanie? no zevraj by malo byt nieco na klokocine ale neviem sa toho dopatrat..............(to jedna baba povedala)
V hale na klokocine - je to podobne cvicenie ako sa cvici pred plavanim vo Hviezdici (teda ak si dobre pamatam spred 3 rokov) fajn je to........a hadam maly trosku odlenivie........... 😀

dadulajda
20. feb 2012

@solnicka_nr ano dole v meste.No ja som to nasla len na nete,ze 8 hodin 108e. je to drahsie ako Hviezdica. Tak som sa nakoniec rozhodla pre nu.Od marca ideme plavat. 🙂 takze este neviem ako sa tam cvici. Ale moj maly zatial dobre znasa deticky a celkovo rucho okolo,chcela by som ho priucat na spolocnost. A co znamena ze je lenivy? 😀

blondi2
20. feb 2012

@solnicka_nr
@dadulajda
ten relax je na Chrenovej a vola sa to relax fantasy. tu je o tom viac http://www.aquababy.mediapresent.sk/
No ale fakt je, ze su drahsi ako hviezdica. tiez chcem maleho prihlasit na plavanie a zvolim asi hviezdicu, lebo tam su tie kurzy neustale, tak si myslim, ze maju aj viac skusenosti.

solnicka_nr
autor
20. feb 2012

@dadulajda a uz vies aj kedy bude byvat to plavanie? lebo aj ja tam idem akurat volat ze uz chceme zacat.......sme to odlozili lebo sme mali zacat akurat cez tie mrazy najvacsie...aj maly ma rad deti 🙂 hlavne baby 😀
No nechce sa mu pretacat bude sa jedovat radsej ako keby trosku popracoval na tom.......a ked mu idem pomahat ide rovno do sedu alebo stoja....... 😒

@blondi2 No ja som chodila do Hviezdice so sestrou a jej malym takze asi tiez jasna volba......aj tie instruktorky su tam super......hadam uz za tyzden dva zacneme.......... tesim sa viac ako maly...... 😀
Len neviem kde zozenniem plavky......minule leto som bola slon............ 😀 a kde mam kupit capicu? poradte ak viete nechcem tu hnusnu gumovu lebo mi aj bez toho vypadalo dost vlasov...... 😒

micicka
20. feb 2012

@solnicka_nr už začal nový kurz cvičenia?! nám povedala, že až v marci 😕

micicka
20. feb 2012

ahojte maminky, nechce sa niekto pridať na masáže bábätiek vo Hviezdici? začína sa 2.3. o 15,00 ja som sa bola dnes prihlásiť a zatiaľ som prvá 🙂