icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

solnicka_nr
autor
20. feb 2012

@micicka v hale? my sme zacali 6,2, ale su tam babatka okolo 6 mesiacov vsetko ona to podla veku dava tusim....
mali sme volne miesto ale hned druhy tyzden uz bolo obsadene....
a ake masaze su to? ja som akurat dnes volala na plavanie....tak sa mi ozve ked sa bude otvarat novy kurz...

micicka
20. feb 2012

@solnicka_nr hej v hale. jaj, tak asi to ste väčšie bábätká 🙂
masáže telíčka, aj na nete je veľa videí

solnicka_nr
autor
20. feb 2012

@micicka no a potom sa otvaral este jeden kurz ale to su este vacsie ako my............
No mozno by to bolo fajn ale ked u plavat a cvicit budeme tak toho asi bude dost....... 😉

meggieerika
20. feb 2012

@solnicka_nr ahoj......... ja chodim s malym akurat teraz plavat do Hviezdice........ je to tam faaaaaakt suprovy, kazdy tyzden sa tesime............. mnooo ja som si plavky pre seba kupila tu v bazariku, malemu som kupovala v Best for baby v Centro Nr....... a capicu tam maju, svoju nemusis mat............aspon ja si vzdy ciapku do bazena beriem od nich.................

micicka
20. feb 2012

@meggieerika chodíte plávať? tak je to tam dobre? no ja sa už veľmi teším, už sa neviem dočkať a dúfam, že aj malej sa bude páčiť 🙂

meggieerika
20. feb 2012

@micicka mnoo chodime, teraz od zaciatku februara............ako prvu hodinu sme si poplakali, ale to preto bo sa to tam ozyvalo a vies ako to je ked jedno dieta zacne revat.......... 😖 ale tu dalsiu sme uz claaaaapkali, mali kopal nozickami, clapkal rucickami....... proste bolo vidno na nom ze sa mu to paci ze si to uziva...........a uzivala som si to aj ja s nim........ chodime kazdy utorok.... a vzdy sa velmi tesime............. 😀

slavkav
20. feb 2012

plavky pre deticky kupite aj priamo v Hviezdici 😉 za 8 eur tusim ale ty @solnicka_nr si tusim hladala pre seba, vsak? 😉

dadulajda
20. feb 2012

@solnicka_nr ahoj, ano ja som tam volala a povedala mi ze mi zavola, ze v marci chce otvorit novy kurz. tak to vyzera tak,ze pojdeme spolu do kurzu. 🙂 A netrap sa s pretacanim.Moj sa krasne pretacal z bruska na chrbatik a jak zacal lozit a sedit,uplne to zabudol a ked ho uz nebavi teraz lozit,zacne vrestat,len aby som ho pretocila.ale sam sa uz neotoci. A hned ako si sadol, uz aj stat a aj na bruchu uz tak hopka a vystiera nozky. 😀 len ruky nema take silne,tie nestihaju. 😉

@blondi2 ahoj, ja mam ten isty problem..kde zozeniem ciapku,lebo tie gumove neznasam,vzdy mi to tak natiahne celo,ze mi oci vyliezaju z jamok! 😀 a ze som taka drza..nerobila si nahodou brigady v metre pri pokladni par rokov dozadu?? sakra sa mi podobas na jednu holku odtial ale nepamatam si meno... 🙂

any23
20. feb 2012

čaute baby 🙂
@anieli_1 ahoj moja, my sme tiež už zdravučký chvalabohu 🙂 tak už môžme vyraziť do ulíc 😅 ale až v piatok sa jej konečne polepšilo, v sobotu ešte trochu pokašliavala ale v nedelu už vôbec 😅 cez víkend sme boli u našich a v nedelu som s nou bola chvílku na dvore - svietilo slniečko, bolo príjemne tak sme sa trochu pohrali v sniežiku, chúúúďa moje už jej bolo strašne dlho doma 😝

anieli_1
20. feb 2012

@any23 my sme uplne zdravy len maly ked spi tak strasne kasle nejak to neriesim idem mu nasadit mucosolvan a uvidim ako nepaci sa mi to ale nechcem za bars co chodit k dr..................inak mame novy kociiiiiiiiik 😀 😀 a mala mi nejak malo zacala spavat ide ma slahnut lebo len pri mne by bola nic nemozem spravit no na nervy to je...........maly mi spi uz vyse hodiny a ta krpata zaspala asi pred minutkou a aj to som uz nervy chytila a dala jej trosucku cukru na cumel nech ho nevypluva a spi....inak mam objednanae uz tie snehula tak cakam kedy dojdu potom otestneme 😉

any23
20. feb 2012

@anieli_1 a nemôžte mať suchý vzduch keď kašle pri spánku? no teeeda to sú mi novinky a aký máte? x-lander si predala? 😅 inak aj moja dnes robila caviky pri zaspávaní skoro hodinu sa len prehadzovala - oči zavreté, ale nie a nie sa ukludniť, furt bojovala s vankúšom aj s paplonom - stále si ich naprávala a keď som jej ich zobrala tak sa jedovala 😝

solnicka_nr
autor
20. feb 2012

@meggieerika No ja musim skusit hlavne vrchny diel plavok........ lebo malo co mi sedi...
A maju tam aj negumove capice? lebo ja mam fobiu z toho ked sme boli male a chodili na plavaren... brrrr 😖
malemu som kupila Splash about plavky tak som zvedava ci budu dobre ak nie tak kupime tie co maju vo Hviezdici.......

@slavkav No ja pre seba som chcela......teraz je to dost problem.....nasla som v exisporte ale nesedia mi.....a zas strasne prachy za ne nechcem vysolit....

solnicka_nr
autor
20. feb 2012

@dadulajda uz loziiiii???? jezis to je ake sikovne dieta...... 🙂 moj nist.......ale sak on to dobehne...3 tyzdne bol v nemocnici po porode tak mylsim ze mu to chyba......
No vyzera to tak ze ano aj mne povedala ze sa ozve. 🙂 ja sa uz tak tesiiiiiiiiiiiim dufam ze nebude zas zima.

anieli_1
20. feb 2012

@any23 on aj cez den sa tak drhne ked spi aj v aute sa tak drhol v autosedacke ked spal fakt neviem.........a kocik som dala svokre povedala ze ked jej ho dam tak mi do 150 kupi novy lebo za tolko som ho chcela predat a je mi jedno co s nim urobi bo aj tak by som ho predala takto nemusim cakat a mam quinny zapp xtra cierny velmi sa z neho tesim uz straasne dlho som ho chcela je lahucky uplne uzastne skladny a tento sa aj polohuje a este si ho mozem otocit aj k sebe aj oproti a este si an neho mozem nakliknut moje vajco 😀 😀 a mala mi toto robi uz asi 3-4 dni a rano je hore o 6 tej a ets v noci sa sice zobudi len raz ale je hore hodinu akoze velke smiechy skace v postielke a ani bohovi lahnut neviem co sa deje ci zuby uz ozaj alebo co lebo mi uz prespavala aj celu noc a k tomu zaspavala o nejakej 19:30 a zobudila sa kol 8:30.......a teraz o 22 zobudi sa kol 2-3tej je asi hodinu hore a spi do 6 tej potom mi zobudi aj laexa ten je potom nevyspaty a helaka a len na prse by bol a je odstrkuje no proste psychiatria...........a inak uz vieme dat papa 😀

bosacka
20. feb 2012

@solnicka_nr - jedna kamaratka co chodi s nami plavat kupila pre seba plavky asi pred 2 tyzdnami v kiiku, tusim za 3€ - ze mali vypredaj 😀

solnicka_nr
autor
21. feb 2012

@bosacka Diky no pojdem pozriet! ale tam som kupila akurat malemu pancusky raz.... 😖 moc sa mi ten obchod nepaci........nie zeby som bola fajnova...........

any23
21. feb 2012

@anieli_1 no šikovný ste 🙂 a to bol super obchodík so svokrou, dobre ste to vymysleli 😉 viem ktorý je to, pjeknýýý je, no to sa bude kočíkovať 😅 dneska von nepôjdete? ja sa chystám tak za hodinku, sú prázdniny tak mám doma aj Alexa tak ich musím vyvenčiť, od pol 7mej sme hore a už nevedia čo so sebou 😝 môžu to byť kludne zúbky, tak nech sa vám to znova rýchlo vráti do normálu 😉 my sme posledné dva dni úplne super hajali, včera síce vymýšlala pri zaspávaní ale zobudila sa potom až o 5tej, vypýtala si mliečko a spala ešte do pol 7mej 😅 a čo je najlepšie - vo svojej postielke 😅 dúfam že to nebola len svetlá výnimka, ona sa zvykla moc často budiť a vôbec nechcela spať vo svojom len čo som ju tam položila, už aj bola hore a hučala a hučala a hneď sa aj štverala von stade a ukludnila sa len keď som jej dovolila spať pri mne 😒

dadulajda
21. feb 2012

@solnicka_nr ahoj, on nelozi tak ako si predstavujes, ako 8 mes.dieta.On je proste na styroch a jak zabka si podsunie nozky k brusku a hopne. 😀 Ale pochopil,ze sa tak niekam dostane, tak to robi. 🙂 a co mu bolo ze 3 tyzdne bol tam? to je riadne dlho.ja som bola tyzden,lebo som mala zapalenu oblicku z maleho-zato aj isiel skor vonka. A uz ma islo porazit! fakt lebo 3 baby som vystriedala na izbe. 🙂 Ked prisla nova baba a sestricka vysvetlovala,co a ako funguje,uz sa na mna otacala."a co som este nepovedala?" akoze pecka 😝 😀
Dilemu z plavok mam zase tu,lebo co som si objednala, tak mi prisli a nesedia mi.Tak musim ist dakam kupit. Neviem kde teraz,v zime... 😖

solnicka_nr
autor
21. feb 2012

@dadulajda jaaaaaaaj 🙂 no to aj moj sa nejak posuva uz........jeeeeej zabka sak hadam uvidim to musi byt zlate.... 😀 no mojho prevazali do BA mal chybu na srdiecku aj operacia bola......preto tak dlho...ale uz je dobre iba obcas nejaka kontrola........ 😉 no to ti nezavidim kazdy sa tesi cim skor domov.......nuz ale niekedy to nejde.......
No ved prave preto ja neobjednavam cez net lebo ani mne nesedi hocico......ak nejake najdes niekde tak mi daj vediet.........ja som nasla otrasne v mlynoch za 50 evri.......no urcite som ich hned kupila. 😉

aeisha
21. feb 2012

Ahojte maminky ). My sme tiez z Nitry, tak sa k vam pridame, ak mozeme. Tomasko bude mat 11mesiacov.. My tiez na plavanie chodime, cca od 5.5mesiaca teda od spetembra. Malinkemu sa to velmi paci ...takze urcite odporucame. Aj dneska ideme, idem pomaly pobalit veci...Pridavam aj jednu foto ))

anieli_1
21. feb 2012

@any23 akurat sa chystam von teda do obchodu a uspat malu kde budete?

naty1987
21. feb 2012

@anieli_1 micka nechces dnes dobehnut ku mne??

anieli_1
21. feb 2012

@naty1987 mici dnes urcite nie...mozno zajtra alebo mozno este poobede dam ti vedet

naty1987
21. feb 2012

@anieli_1 zajtra nie ☹ to mi pride mama a uz jej zacina sibkat chce dezinfikovat byt policky a vsetko ostatne vrrrrrrrrrr

solnicka_nr
autor
21. feb 2012

@aeisha Jeej super foto!!! 🙂 my sa uz strasne tesime.......chodite do Hviezdice?

aeisha
21. feb 2012

@solnicka_nr Ano ano, presne tam, velmi sa nam tam paci...uz zaciname druhy kurz...1=16hodin(zalezi, kolko si predplatite, ale cim viac hodin, tym to vyjde na hodinku lacnejsie...) idete aj vy?
No nic, 12:05 odchadzame, tak ideme sa obliect, aby sme to na pol 1 stihli.... ))

blondi2
21. feb 2012

@solnicka_nr tiez mam z tej ciapky nocnu moru 🙂 gumennu tiez nechcem. ale take tie latkove elasticke by mali mat v obchodoch so sportovymi potrebami. teda aspon pred par rokmi som si tam kupovala, ale uz som ju stratila, tak si tiez budem musiet kupit novu. ja som tam vcera volala a ze sa mi dnes ozvu, kedy by sme mohli zacat. no a s plavkami to bude asi trosku problem takto v zime.

blondi2
21. feb 2012

@dadulajda ale ano, brigadovala som v metre popri VS...pozname sa? no teda 🙂

blondi2
21. feb 2012

@dadulajda pozerala som prave tvoj album a ano pozname sa 🙂 meno by som si nepamatala, ale logicky budes asi dada a ja som maja. boze to uz bolo ako davno...a ako dobre tam bolo 😵 vzdy tam bolo kopec brigadniciek studentiek a sranda

anieli_1
21. feb 2012

@naty1987 mici maly este nespal ak teraz zaspi tak potom by som dosla ak mozem ak nebude spat nedpjdem lebo s as nim nebude dat existovat.........