icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

meggieerika
21. feb 2012

@solnicka_nr ahooooj.......... mnoo maju tam aj take ine capice, neviem z coho to je.... ale maju aj take tie klasicke gumove..... tie druhe co neviem z coho su, ani necitis ked ich na hlave nemas............ my sme dnes boli plavat a len Nasta a jedna mamicka mali na hlave capice,ostatne ani ja sme nemali a nik nam nic nepovedal......... 😝

meggieerika
21. feb 2012

sprava pre mamicky kocikujuce na Topolovej............. huraaaaaaaaaaaaa, chodnik nam odmrzol, ziaden sneh .......... 😅

micicka
21. feb 2012

@meggieerika konečne, veď nebolo kadiaľ prejsť!

meggieerika
21. feb 2012

@micicka mnooo ved,.............. skoda ze nikomu muuuudremu nenapadlo to tam vtedy odhrabat........ ale uz je to tam suuuuuper.......... zajtra tiahneme rovno tam 😀

meggieerika
21. feb 2012

dnes bolo na plááávani supis supis supis................ aj sme cvicili..... na fitlopte.... sranda.... nas maly sa nezaprel.... pekne oslintal aj fitloptu..............ved ked oslintava ine veci, preco by mal akurat toto vynechat 😝 chi chi.......... a v bazene bolo ako inak uuuuzasne.....sranda bola vtom ze Nasta mi zobrala maleho ze ide s nim kus plavat a potom mi ho zabudla vratit............ 😀 ze jojha..... som sa pozabudla vratit vam ho, tak dobre sa s nim plave.................. chi chi.............. 😀

micicka
21. feb 2012

@adetka tak cvičenie s detičkami na klokočke bude bývať pravdepodobne v utorok o 11,00 začať by sa malo 20.3. 🙂

meggieerika
21. feb 2012

vie niektora viac o tej masazi co budu od marca vo hviezdici????? akosi som ju nepocuvala ked nam to hovorila 😕

micicka
21. feb 2012

@meggieerika čo viacej? ja som prvá prihlásená 😀 ide o masáž bábätka. 5 stretnutí za 40,- cca 1,5 hoďka

meggieerika
21. feb 2012

@micicka a to ako prides do tej herne a ty ho tam budes nejak masirovat podla pokynov tej instruktorky ?????? a to az tolko, smariaaaaaa.............

solnicka_nr
autor
21. feb 2012

@blondi2 No tak musim pozriet po obchodoch....ci najdem a volali ti uz? mne este nie..........plavky neviem odkial vyhrabem ale sak prinajhorsom hadam natiahnem stare...... :D

solnicka_nr
autor
21. feb 2012

@meggieerika no super tak ked nezozeniem tak mi hadam pozicaju.......a to si nenamocis hlavu pritom?

meggieerika
21. feb 2012

@solnicka_nr uz som nahodila letny uuuces... takze nie............ akurat len ked maly velmi spliecha tak ich mam torsinku ospiechane.............

meggieerika
21. feb 2012

aaaaaaaaaaaaaaaaaa............ akurat som docitala komentar jednej baby, ktorej dieta chodilo po izbe ked malo 4. mesiace............... ty kokos, to su fakt niektore maminy az take blbeeeeeeeeeeee?????????????? 😠

meggieerika
21. feb 2012

@solnicka_nr jasneeee, oni pozicaju vse co si zabudnes doma 😀 ............ teda dieta ti pozicat nevedia..... ehehehehe...... to bol for 😀

solnicka_nr
autor
21. feb 2012

@meggieerika jaaaaaaj no tak to anno.........mne tato nedovoli letny uces 😀 no dieta ja nezabudnem - teda hadam nie 😎

maja11nr
21. feb 2012

Ahojte baby, až teraz som zbadala túto tému🙂
My sme s malým bývali na Klokočinke a teraz bývame v Krškanoch...Malý má 2,5 roka a od pol roka chodíme do Hviezdice plávať. Máme len dobré skúsenosti a odporúčam hlavne mamičkám, ktoré potrebujú trochu spoločenského života na materskej a mamičkám,ktorých detičky sa potrebujú trošku rozhýbať🙂))

aeisha
21. feb 2012

@meggieerika chodilo po izbe ako 4mesacne??? To snad nie....Niekto si asi neuvedomuje asi postupnosti a vyvoj....

meggieerika
21. feb 2012

@aeisha tak to pisala........... ze ju to naucila................a bolo a ona si mohla porobit veci v domacnosti........len nechapem ako to mohla, ved to dieta nema na to vyvinute ani svalstvo, ani chrbticu..............az mi rozum pritom zastal ked som to citala.............

dadulajda
21. feb 2012

@solnicka_nr Ahoj, presne aj ja som akurat po takych sliedila...min.50ecok! 😉 😝 No neviem,zajtra skusim pobehat co stihnem, ale velke sance tomu nedavam.Asi si vyberem posledne co uvidim,len aby daco bolo. A malemu tiez neviem kde...chcela som nejake pekne, tie v Tescu sa mi nepacia. 😒 juuuj...a s tou operaciou,az mi mraz prebehol..fuuu akoze nezavidim ti! To museli byt ine nervy... ☹ Hlavne ked je prve. Nevies co mozes cakat... Ale dufam ze mu spravili co bolo treba a bude zdravy krasny chlapcek. 😉 🙂 🙂 ja som tiez bola nakoniec happy,ze mi maleho vybrali 2 tyz.skor.ked mi povedali,ze mohol chytit v porod.cestach infekciu...este pocas porodu mi davali antibiotika..tak asi to bolo zle.ani nad tym uz nerozmyslam.Maly je zdravy a to je najdolezitejsie. 🙂 Uz sa neviem dockaaaat toho plavaniaaa!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

dadulajda
21. feb 2012

@blondi2 Ahoj Maji, tak ja som Dadka (Daniela) ako si aj uhadla. 😉 ja si pamatam tvare,ale neviem ludi zaradit. A to mas pravdu,ze tam bolo super.Ked nebolo co robit, tak tie pokecy..a na interne telefony sme vyvolavali, no haluz. 😀 😀 Jaaj zlate studentske casy... sak hadam sa vidime na kupani. 😉

dadulajda
21. feb 2012

@meggieerika no to asi nemyslela doslovne.sak ked nema vyvinutu chrbticu moze si ona ucit co chce! To musela mat v pavuku alebo v nejakej hojdacke.Akoze ze je to somarina s prepacenim,sa asi zhodneme... ale tak co uz.radsej necitat take,aby sme sa nerozculili. 🙂
Ja som mala dost,ked mi kamoska hovorila,ze videla babu,ako dava 5 mes.babu milacika z obchodu.To tiez sto certov do mna. 😠 keby sme v 18.storoci nepoviem..ale vsade su predporodne kurzy,pripravy,vsade kopec info..ako moze niekto take aaach robit decku..ja to raz nepochopim.

adetka
22. feb 2012

@micicka dakujem... prihlasim sa 🙂

blondi2
22. feb 2012

@solnicka_ este vcera mi pisala sms, ze mozme chodit cvicit a plavat v stredu o 13tej, ale to som jej volala, ze to nam nevyhovuje, lebo maly v tom case spi a to by tam akurat cele preplakal, tak mi dnes pisala, ze mozme chodit aj v utorky o 9.30 alebo o 11.00. tak o tej 9.30 nam to vyhovuje viac. ja som v kontakte s tou Nastou.

@dadulajda vsak to, ze tie zlate studentske casy 😵 tak dobre nam uz nikdy nebude...ako aj teraz prezivame krasne obdobie, ale vtedy to bolo take bezstarostne. Na plavani sa neuvidime, lebo nas zaradili do kurzu medzi rovnako stare deticky, teda okolo 1.roka.

dadulajda
22. feb 2012

@blondi2 jaaaj, ja som nepozerala kolko ma drobec. 🙂 tak si to uzite, ja som strasne zvedava, co nato povie ten moj. 😀

mdphotography
23. feb 2012

@didiana333 ahoj, ďakujem 🙂 cabaj veru 🙂 sestra už stihla odpovedať :D

kubic
23. feb 2012

@solnicka_nr
@solnicka_nr
Ahoj no jáááá🙂)Sem se přistěhovala, a mám malýho prďolu a nemám s kym kočíkovat. Asi se zbláznim 😀

solnicka_nr
autor
23. feb 2012

@kubic A kde byvate? oDkial ste a pristahovali? 🙂 No je to na kocku ked nemas s kym chodit....mozme spolu..... 😀

kubic
23. feb 2012

Jééé to jsem ani nečekala tak rychlou odpověď 🙂 Já jsem se přistěhovala z Prahy za přítelem. No a dost mě už nudí chodit po Zobore jen snim. Ráda bych si popovídala i s ňákou ženskou, a nikoho tu neznám 😖

kubic
23. feb 2012

@solnicka_nr
Jééé to jsem ani nečekala tak rychlou odpověď Já jsem se přistěhovala z Prahy za přítelem. No a dost mě už nudí chodit po Zobore jen snim. Ráda bych si popovídala i s ňákou ženskou, a nikoho tu neznám

dadulajda
23. feb 2012

@kubic ahoj, a kde na zobore byvate? lebo aj ja tam byvam a je to pravda, ze dookola chodit tymi istymi ulickami je casom nuda. 😒 a castokrat neni casu trepat sa s malym do mesta, tak sa kocikujeme len tu. 🙂