Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
dobre ranko 🙂
@anieli_1 no to dufam aj ja, vyzera to vselijako ale tak hadam nebude... Ale je teplejsie ako vcera, rano som bola zaniest alexa a celkom sa dalo 🙂 tak sa tam teda vidime, tesime sa 😉 do pol 11tej najneskor sa snad vymotame z domu 😝 inak v noci zase buntosila, najskor o polnoci pytala cajik, vypila na x plnu flasku co ona nezvykne v noci, ja neviem co bola taka smadna... Potom o 3tej hladala dudu nemohli sme najst a ona ju napchala do vankusika potvora 😝 samozrejme ani za svet vo svojej postielke tak isla k nam 😝 a o 5tej zase mrncala, akoze spala ale furt sa hmyrila astonala zo sna, asi ju tie zuby hnevaju... Som sa vobec nevyspala...
ahojte - skusim sem obcas zavitat....uz som davno nebola na koniku 🙂obcas nakuknem
vidim ze ste rozbehnute ale mozem sa k vam obcas pridat?
mam 4 ročnú yasminku 🙂
@bublinkajasminka ahooooj, mnoo jasne, vitaj medzi nami.....................ja mam takmer 9 mesacneho syna Matuska...... 😀
@meggieerika dakujem za privitanie 🙂
@bublinkajasminka ahoooj bubli 🙂 🙂 🙂
@any23 no nic nic ani jeden ale navrete cele spodne dasienky vsetky ..........my sa akurat pakujeme a ideme zase smer presov..........v pondelok idem zubarke tak chcem nech jej tam skusi kuk ona bo mne neda ani len prst strcit nic strasne ju to boli.......dnes od 2 rano vreskot hukot samozrejme aj maleho zobudila tak sme mali veselo som jej hend napchala nurofen a potom po 20 min zaspala aj ked sa stale prehadzovala takze ja som sa moc nevyspala ☹ to je strasne toto do prdele mali by na to neico vymysliet nech to ma lahsi priebeh ☹
@any23 ajojky 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť nejakeho detskeho kardiologa v NR? Hlavne, aby sa dalo objednat, maly neobsedi ani minutu🙂 dakujem
Baby z Nitry...a mne by ste vedeli poradiť dobrého detského chirurga???? Tiež najlapšie aby sa dalo objednať....drobec má problém s kakaním a že mám isť s ním na chirurgiu...a ja nikoho nepoznám....
@didiana333 nasa emka mala popocnu herniu ked mala asi mesiac, tak nas dokina poslala na chirirgiu- v nemocnici je dr. Prekop, to je detsky, ordinuje tusim stredu od 9tej do 13tej, my sme sa unho vtedy tel.objednali a nemuseli sme cakat. A bol velmi zlaty a prijemny 😉
@any23 díííkes.... 😀 a prosím ťa,kde je v NR chirurgia pre deti??? normálne v areáli nemocnice,či kde? Nikdy som to nepotrebovala,tak ani neviem..... 😅
@didiana333 hej, v nemocnici, na prizemi, neviem ti to presne vysvetlit kde, ale v tej budove ako je chirurg.pohotovost... A neni zac🙂
@any23 velmi dakujem... 😉 a aj tato s vami oddychuje na chalupe? že ho pozdravujem.... 😀 kolegu mojho bývalého..... 😀
@didiana333 pozdrav odovzdany 😉 aj on ta pozdravuje 😉 najprv kukal na mna a cudoval sa ako to ze sa pozname ale som mu to vysvetlila ;-p 😀 teraz mal dva tt dovolenku, ale nedelu uz ide na nocnu 😝
@any23 haha...nočná v nedelu veru neni žiadna výhra....nezávidím mu to vooooobec.... 😀
ale mal vtedy dovolenku, tak buducu stredu sa chystame. nevies, ci to tam mozem zavolat hocikedy? alebo len ked on ordinuje?

@any23 no oni sa proste k sebe hodia bo sa vedia aj dohodnut aj pobit presne ako manzelia 😀 😀