icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

anieli_1
11. apr 2012

@any23 no oni sa proste k sebe hodia bo sa vedia aj dohodnut aj pobit presne ako manzelia 😀 😀

any23
11. apr 2012

@anieli_1 he he presne, to je také talianske manželstvo 😝 😀 😀 😀 ona asi potrebuje takého tvrdého chlapa, nech jej ukáže kde sú hranice 😀 lebo napríklad adamko jej nevráti a ona si potom dovoluje hnusoba malá

anieli_1
12. apr 2012

@any23 tak sa dnes vidime 😝 teda dufam ze nezacne prsat bo nejak slnecno neni 😒

any23
12. apr 2012

dobre ranko 🙂
@anieli_1 no to dufam aj ja, vyzera to vselijako ale tak hadam nebude... Ale je teplejsie ako vcera, rano som bola zaniest alexa a celkom sa dalo 🙂 tak sa tam teda vidime, tesime sa 😉 do pol 11tej najneskor sa snad vymotame z domu 😝 inak v noci zase buntosila, najskor o polnoci pytala cajik, vypila na x plnu flasku co ona nezvykne v noci, ja neviem co bola taka smadna... Potom o 3tej hladala dudu nemohli sme najst a ona ju napchala do vankusika potvora 😝 samozrejme ani za svet vo svojej postielke tak isla k nam 😝 a o 5tej zase mrncala, akoze spala ale furt sa hmyrila astonala zo sna, asi ju tie zuby hnevaju... Som sa vobec nevyspala...

anieli_1
12. apr 2012

@any23 ani nevrav ked ti ukazem malej dasna odpadnes...........som bola u kamosky minuly tyzden a vravela ze take dasna este ani nevidela a zase hnackujeme uz od vikendu......... 😠

anieli_1
12. apr 2012

@any23 no moja aj ste isli von? mala oblecena v kociku a zrazu kukam a leje jak z krhly do prdele zas sme doma 😠

bubinko83
12. apr 2012

@any23
@anieli_1
@inetka prave som volala ten mudr. Gubanovej a sestrička mi povedala,že objednavaju až o 2 mesiace 😖 Sa mi to zda velmi dlho a ešte pokial urobi vyšetrenia .No neviem .

anieli_1
12. apr 2012

@bubinko83 no asi za to ze je malo tych detskych teda ak este nejaka je ale ak je to surne urcite by zobrala nejak skor podla mna......

bubinko83
12. apr 2012

@anieli_1 ale čo je to surne? 😉 Podla mna niesme surny nemame chvalabohu žiadne bolesti ani nič podobne.Syn mi pomaly pribera ale nechudne.

anieli_1
12. apr 2012

@bubinko83 naozaj ti neviem povedat bo my sme boli fakt vyse roka naposledy odvtedy moze mat tolko novych deticiek..a a aj si vravela o co ide?

bubinko83
12. apr 2012

@anieli_1 ano povedala som sestričke o čo ide ale povedala mi len takto,že objednavaju o 2 mesiace.Ale podla mna za poplatok by vzali aj skor.

anieli_1
12. apr 2012

@bubinko83 urcite by vzali aj skor ........skus ak chces.............musia to mat asi natrieskane......

bublinkajasminka
12. apr 2012

ahojte - skusim sem obcas zavitat....uz som davno nebola na koniku 🙂obcas nakuknem
vidim ze ste rozbehnute ale mozem sa k vam obcas pridat?
mam 4 ročnú yasminku 🙂

meggieerika
12. apr 2012

@bublinkajasminka ahooooj, mnoo jasne, vitaj medzi nami.....................ja mam takmer 9 mesacneho syna Matuska...... 😀

bublinkajasminka
13. apr 2012

@meggieerika dakujem za privitanie 🙂

any23
13. apr 2012

@anieli_1 moooja malinka, chudiatko, a este nic vonku, ziaden zubcek? Uz nech ju tolko netrapia a vylezu, potvory... A o tom vcerajsku mi ani nehovor, my tiez vychystane, vyjdeme von a zacne prsat, skoro ma slahlo 😝 tak sme isli aspon do centra, do obchodu a tak...

any23
13. apr 2012

@bublinkajasminka ahoooj bubli 🙂 🙂 🙂

anieli_1
13. apr 2012

@any23 no nic nic ani jeden ale navrete cele spodne dasienky vsetky ..........my sa akurat pakujeme a ideme zase smer presov..........v pondelok idem zubarke tak chcem nech jej tam skusi kuk ona bo mne neda ani len prst strcit nic strasne ju to boli.......dnes od 2 rano vreskot hukot samozrejme aj maleho zobudila tak sme mali veselo som jej hend napchala nurofen a potom po 20 min zaspala aj ked sa stale prehadzovala takze ja som sa moc nevyspala ☹ to je strasne toto do prdele mali by na to neico vymysliet nech to ma lahsi priebeh ☹

bublinkajasminka
13. apr 2012

@any23 ajojky 🙂 🙂 🙂 🙂

rokkisu
13. apr 2012

ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť nejakeho detskeho kardiologa v NR? Hlavne, aby sa dalo objednat, maly neobsedi ani minutu🙂 dakujem

didiana333
13. apr 2012

Baby z Nitry...a mne by ste vedeli poradiť dobrého detského chirurga???? Tiež najlapšie aby sa dalo objednať....drobec má problém s kakaním a že mám isť s ním na chirurgiu...a ja nikoho nepoznám....

any23
13. apr 2012

@didiana333 nasa emka mala popocnu herniu ked mala asi mesiac, tak nas dokina poslala na chirirgiu- v nemocnici je dr. Prekop, to je detsky, ordinuje tusim stredu od 9tej do 13tej, my sme sa unho vtedy tel.objednali a nemuseli sme cakat. A bol velmi zlaty a prijemny 😉

didiana333
13. apr 2012

@any23 díííkes.... 😀 a prosím ťa,kde je v NR chirurgia pre deti??? normálne v areáli nemocnice,či kde? Nikdy som to nepotrebovala,tak ani neviem..... 😅

any23
13. apr 2012

@anieli_1 my sme dnes mali pokojnu noc, chvalabohu 🙂 a aj teraz cez den je znesitelna, sme na chalupe tak sa vonku hojda a rype v piesku, a ani poriadne neviem ze ju mam, ale vsak ona mi to cez tyzden zase spocita 😀 uzite si vikend 😉 a cez tyzden sa snad vidime 🙂

any23
13. apr 2012

@didiana333 hej, v nemocnici, na prizemi, neviem ti to presne vysvetlit kde, ale v tej budove ako je chirurg.pohotovost... A neni zac🙂

didiana333
13. apr 2012

@any23 velmi dakujem... 😉 a aj tato s vami oddychuje na chalupe? že ho pozdravujem.... 😀 kolegu mojho bývalého..... 😀

any23
13. apr 2012

@didiana333 pozdrav odovzdany 😉 aj on ta pozdravuje 😉 najprv kukal na mna a cudoval sa ako to ze sa pozname ale som mu to vysvetlila ;-p 😀 teraz mal dva tt dovolenku, ale nedelu uz ide na nocnu 😝

didiana333
13. apr 2012

@any23 haha...nočná v nedelu veru neni žiadna výhra....nezávidím mu to vooooobec.... 😀

slavkav
13. apr 2012

@any23 to fakt sa da k Prekopovi objednat??? my tam musime ist a ja som tam videla casenky .... tak sa uz psychicky pripravujem ... nevies ci to mava velmi plne? to by bolo super

slavkav
13. apr 2012

ale mal vtedy dovolenku, tak buducu stredu sa chystame. nevies, ci to tam mozem zavolat hocikedy? alebo len ked on ordinuje?