Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
ahojte,mozem sa k vam pridat? mam 16 mesacneho synceka, ktory nedavno nastupil do jasli....veeeelka spokojnost🙂
jasne, pridaj sa 🙂 kde byvate? a do akych jasiel chodite?
@pami2 ahoooooj, a kdeze to byvate???? ja mam maleho syn, ma 14mes........................ vitajte medzi nami
maminy .............. co zajtra robime s deckami?????????????
Ahojte,môžem sa pridať, nechodím na MK často ale občas sa pridám,rada by som stretla nejaké maminky aj osobne aspoň by sa nám veselšie kočíkovalo prípadne kávičkovalo 🙂
Ahojte, je tu niekto z Klokociny,alebo parovskej, ci Sturovej?
ahojte nieje tu nejaka mamička s klokočiny (okolie lidla),s ktorou by sme pokecali,pokočikovali pripadne s dvomi detmi vo veku ako mam ja,,mne už s toho stereotypu asi šibne,,,...
@katulinr ahoj citam, ze si mala planovanu sekciu v nitre, mozes mi to trochu popisat 😉 kolko dni ti ju robili pred terminom?a z akeho dovodu?dakujem
@luckarisko74 Tyzden pred planovanym porodom ma objednali.Inak mala som stastie,ze som uz bola v nemocke,bo maly sa vypytal skor,ako bola naplanovana sekcia.Mali mi ju robit o 7.30,ale maly sa narodil o 4.55;-)Ja som mala neurologicku a ortopedicku indikaciu na sekciu.
@katulinr aha a zacali ti bolesti a oni hned robili sekciu? nevies aako to tam teraz je,.ak si mala prvu sekciu, bude aj druha automaticky?
Ahojte maminy.V pondelok sa bude konat paralelny protest proti odobratiu deti Ivany Boorovej. Zacina sa o 16:30 ako v inych mestach a koncit bude o 17:30, verim ze to pomoze a verim,ze pridete podporit Ivanu a babku chlapcov. Pre blizsie info mi napiste spravu. Mam pre vas aj nejake zdielanie,len tu to nie je vhodne asi
baby, ked sme tu uz spominali rozne moznosti s detickami... a bolo tu aj spominane cvicenie s Nastou - ma stranku na FB https://www.facebook.com/Pupavienky?ref=stream @blondi2 @micicka
@luckarisko74 nechcem ta vyhanat, ale skus kuknut temu o NR porodnici https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/ako-sa-pripravit-na-porod-v-nitre/ - tam sa to vsetko rozobera dokola 😉
@bosacka pozerala som aj tu temu, a kedze som nasla aj tuto, nevedela som ze by to niekoho obtazovalo, ked sa nieco opytam, ale ked s tym je problem tak sa zamknite, aby sa sem zase niekto neprisiel nieco opytat. dovidenia
@luckarisko74 nikto ta nevyhanal, nemusis hned reagovat podrazdene. ide len o to, ze sem chodi velmi malo mamiciek, vsimni si ako malo sa sem prispieva za posledne mesiace. a v tej teme o nitrianskej porodnici je vzdy rusno. bosacka ti chcela len pomoct...
@luckarisko74 nechcela som ta ozaj vyhanat ani nahnevat... a urcite neobtazujes 😉 myslela som to tak, ako pise @kkl82 (dakujem za pochopenie 🙂 )
ja som na tom podobne, prvy porod som mala sekciou a prave v teme o porodnici som sa rozpravala s mamickou, ktora ma teraz planovanu druhu sekciu, tak pisala, ako k tomu pristupovali...
Ahojte žienky, keďže ste z NR a okolia, mohla by sa vám páčiť táto stránka:
http://www.facebook.com/pages/kamsdetmisk-Nitra...
ahojte baby, tiez som z NR, cakame prirastok a hladam dobreho detskeho pediatra ... najlepsie takeho, ktory velmi neuznava ockovania a to aj povinne, neviete mi niekoho poradit? beriem aj takeho aj takeho, hlavne dobre tipy 🙂. najlepsie mlady, dokladny, ochotny, aby sme neboli do poctu ... dakujem!
ženy, poraďte mi prosim nejakeho zubara... Na Parovcach jich je jak psu, tak nevim koho. Už tam fakt musim... ☹
Ahojte nájde sa nejaká budúca mamička rodiaca začiatkom decembra?? 😉
Maminky, vedeli by ste mi poradiť kde v Nitre alebo v okolí by som mohla kupiť pre 3 ročneho chlapčeka slapacií traktor
ahojte. Je tu niekto kto ma starsie deti/dieta okolo 4rokov. A chcel by niekedy niekam vybehnut von alebo tak. S malou sa uz doma nudime a chceme troska spoznat novy ludi. Dakujem
baby ste tu niektore co byvate na muranke??? my sa sem prestahovali a nejaka kamoska na kocikovanie co by bola blizko nas by bolo fajn 🙂

ahojte. citala som ze kam chodite s babetkami, my sme teraz objavili Motolino, je to na Cermani na ulici Potravinarska, myslim ze 6, ale su aj na FB a maju aj veb stranku. Je tam pekna kaviarnicka a ihrisko aj vo vnutri aj vonku a fantasticka vyzdoba. na poschodi su maseri a kozmeticky a neviem este co.... 😉 vrele vam odporucam.
dokonca aj strazia deti ale blizsie neviem, ale zistim, zajtra tam ideme s malou