Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@katarinka_brnka ráno je příprava ale v pondělky odpo bývá cvičení. Ve středu tam cvíčívá ta její kolegyně.
@vejkkka aj take sa stava...
@jfd noo v pondelok vecer je tehu svicenie a v stredu vecer su hula tance
@andy03 ahoj no ako bolo na tej predporodnej?
@katarinka_brnka ahoj...este som nebola..idem na bucu stredu..mame ju kazdu druhu stredu tak ma este prva hodinka len caka..dnes idem k nej cvicit tu gravgymnastiku tak na to som zvedavaaaaa.... dam potom vediet
@andy03 ja by som chcela chodit na tie hula tance to ma viac laka ale daj vediet 🙂 mozno sa pripojim :P
@katarinka_brnka ahooooj no bola som na prvej tehugymnastike a poviem ti paraaaaaada..jednoduche, nenarocne cviky ktore cvicis 45min a vlastne aspon 2* si to cez tyzden precvicis doma...a poviem ti ovela lepsie som sa citila... takze fakt odporucam ale na tzch hula tancoch som este nebola..ale urcite pojdem, lebo ja som na pn a tuto poradnu aj cvicenia mam ako poradnu a mam priepustku tak je to super..ale tento tyzden tie hula tance az na buduci tyzden..ja sa ti teda ozvem a budem rada ked budeme mat dalsiu spolocnost. 😀
@andy03 aj ja chcem ist buduci tyzden na tie hula tance 🙂
@katarinka_brnka tak sa na teba tesim...stuchni potom do mna..brckata, hnedovlasa a budem mat cierne leginy a biele tricko nike... 🙂 a pridi tak aby si bola o 16,15 prezlecena lebo ta pani je na to dost hakliva
@andy03 jasne ale dnes hula tance nie su takze pojdeme dalsiu stredu ok 🙂
Ahoj,
mam 14 mesacneho syna,a obcas by som rada pokecala o problemoch vsedneho dna. Ozvite sa niekto z Klokočiny kto ma zaujem. Dakujem.
Bea Pirselova
bpirselova@centrum.sk
ahojte maminy, pristahovali sme sa na klokocinu z chrenovej a vobec nikoho tu nepoznam, mam 2 rocnu dcerku a druhe babo na ceste. poradite mi nejake miesta kam chodite s detickami? byvam na golianovej. pripadne ak sa najde nejaka mamicka na spolocne prechadzky budem rada!
@darinka_doskocova Ahoj mamina a vitaj "u nás"! naša rodinka býva na Petzwalovej, takže to máme blízko 😉 my čakáme prvé bábo (termín 23.9.) , takže moc ti s tými miestami ešte neviem poradiť. Ale aj tie naše termíny sú také podobné, takže možno bude fajn objavovať tiemiesta spolu 😉
ahoj, ja tiež bývam na Petzwalovej, mám ročnú dcérku a ak je pekne slnečno chodievam sa s ňou prechádzať pomedzi rodinné domy. Ak budeš mať chuť sa poprechádzať, napíš budem rada. pa
A niekto kto byva na Zobore sa nenajde?? 🙂 🙂
Ahojte, mam ideu - hladam mamicky s detmi okolo 2 - 2,5 roka na spolocne hranie sa bez zbytocneho zasahovania dospelych. V skratke: deti by sa mali nechat, nech sa hraju ako chcu a nech si riesia sami aj nejake svoje nezhody. dospeli reaguju iba vtedy, ak by malo prist k (fyzickemu) utoku, aj to u nas netypickym sposobom. Ja cely ten pristup teraz "studujem" a velmi sa mi to paci, chcela by som to uplatnit v realite. Teraz by sa dalo stretavat sa niekde vonku na ihrisku, takze je idealny cas. ak by ste o tom pristupe chceli viac, mozete precitat http://www.janetlansbury.com/2011/12/dont-fix-t...
ahojte mamicky, moja 55-rocna mamina je momentalne bez prace. ak by ste potrebovali postrazit svoje deticky resp. hladate zodpovednu opatrovatelku, mozete sa mi ozvat. ako opatrovatelku ju odporucam vsetkymi 10-timi, moja dcera ju zboznuje. ked niekam potrebujem ist, k nikomu inemu nemam taku dôveru, ako k mojej mame.
ahojte,poznate niektora Centrum Skalka? resp.mate s nimi skusenosti? dakujem za postrehy 🙂
@weronnka18 moj starsi syn tam chodi cca 5 dni do skolky doobeda, s kruzkami zatial nemame.
@slavkav paráda, takže dali ste ho tam normálne ako do škôlky? máte to blízko alebo prečo ste ho tam dali? a zatiaľ všetko v pohode?
@weronnka18 ano, najprv som uvazovala o 2x tyzdenne, ale synovi sa tam pacilo, tak chodi kazdy den. Nemame to az tak blizko, byvam na chrenovej.hladala som nieco, aby bol s detmi, zatial su tam 2 chlapci okrem mojho a 1 dievcatko, ktore chodi 2x tyzdenne.
@slavkav a niekto ti to poradil, že dať ho tam alebo prečo si sa rozhodla? ja som to v podstate len náhodou našla včera, ale celkom ma to zaujalo... tak super, že sa páči 🙂 aj "učiteľky" alebo vychovávateľky či ako to nazvať, sú v pohode?
@weronnka18 nik mi neporadil 🙂, nasla som niekde letak, v pondelok sme sa boli pozriet a uz sme ho tam rovno nechali. zatial som videla len jednu ucitelku a ta je velmi mila. ked som sa pytala na druhu, tak vraj aj ta. syn tam chodi zatial rad 🙂 je to maly kolektiv - tak ani chorobnost by nemala byt vysoka - snad.
ahojte baby , pridavamm sa k Vámm sice nie som ešte mamička ale termín mam 30.1 🙂 pristahovala som sa na klokočinu pred rokom a touto cestou si hladaaaaaaam nejaku fajn super kamošku/ kamošky čo by mali chut si niekam vybehnut von nna kaffe / caj ,nejake cvvičenia pre tehotne a ked uz budu nase babatka na svete tak hlavne na to kočikovanie 🙂 Nájde sa niekto ? 😒
ahojte, môžem sa k Vám pridať aj ja? Mám dve baby, 8ročnú školáčku a 16mesačnú? 🙂
@evinka1989 @m_ij_ka vitajte 🙂 tu je teraz trochu mrtvejsie, viac to zije v skupine "Nitra" myslim, ze sa automaticky stanete jej clenkami, ked si uvediete okres NR ako bydlisko
@bosacka dakujem za radu 🙂
ahojte ja sa pridavam k vam....som sice len mamicka- cakatelka 🙂 🙂 ale rada by som nasla nejake spriaznene duse 😀

@katarinka_brnka Fúúú ty kokos :D no dobre som si myslela, že bábo máš ale teraz mi došlo :( Mrzí ma to.