Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@lydulka dobre teda...uvidim ako mi bude maly papat...lebo teraz si to vselijako posuva podla spanku.....este ti napisem v utorok.
@micicka Jeeeeeeeeej to by bolo super!!! tak mi potom uecite daj vediet!! Ja by som tiez chodila....
@milkab to je dobre lebo niektore kociky su len od maminy a vetdy su vacsinou deti mrzute......hlavne tie male......
No moj maly spi stale zviazany sa tesim ked uz nebude zima a nebude taky zababuseny........mi ani nezaspi v kociku.....ale hadam ho to prejde......aj moj maly zo dna na den je uplne iny.....strasne to ide......... 🙂 no v OC maju na co pozerat tam im je dobre......len nie moc zdravo ale ja som toho nazoru ze aj s bacilami treba prist do kontaktu aby bola dobra imunita., ... 🙂
@cukruska1920 No super 🙂 tak mozme niekedy dat prechadzku....... .🙂
@micicka to by bolo super... s tym cvicenim 🙂
juuj... vazne takmer same chrenovcanky 🙂 ... zial, do tychto koncin casto nechodim... byvam na Kolkocke na Skultetyho... starsia mi sem chodi do skolky - takze na dlhe prechadzky zatial casto nemozem chodit... ale uz sa neskutocne tesim na jar-leto.. to budem urcite pol dna travit v parku... aj s Mirkou som od maja do oktobra travila takmer cele dni prechadzkami po meste a parku... aj osem hodin... 😵
@adetka aj ja som na skultetyho
@jajuska1411 tak sa mozno niekedy stretavame... a ani nevieme o tom 😉 ... chodis aj do Klokanceka na Nedbalovej?... ja tam pojdem tak najskor na jesen, ked mi Karinka bude aspon stvornozkovat...
ahojte maminy rada by som sa k vam pridala aj ked ako tak pozeram ze som tu jedina 2v1 😀 no cez leto uz s kocikom budem behat tiez
ahojte koceny idete niekto kocikovat po chrenovej? ja idem o takej 10:30 mozno aj skor kto sa prida?
@adetka vies co este nie maly stvorkuje este nechodi a cop je tam pre take rocne deticky ja som z 5 z toho vyskoveho
@anieli_1 no ja som od osmej upratovala cely byt lebo cez vikend na to nebol cas 😀 tak som teraz normalne ze hotova a ranajkujem ale pojdem na postu do centra a behnem k tebe uz sa tesiiim po 100rokoch pokecame 🙂
jezis Feri v nedelu rano stresoval ze ci rodim 😀 potom mu doslo ze to bol len sen tak som sa na nom nasmiala 🙂
Cavte baby, je super, ze je tu takato diskusia. My sme z luzianok, ale radi prideme aj do nr. Sice az ked trosku odrastieme. 🙂 aj do klokanceka 🙂 trosku prevetrat hlavy nezaskodi...
@solnicka_nr veru trosku bacilkov treba, aj dnes sme boli v OC na chrenovej a bola som prekvapena, ze tam zrusili ten detsky kutik, to je taka skoda. tesila som sa, ze sa mi maly zahra trosku s detickami. nevies nahodou ci je nieco v mlynoch? alebo v maxe? teraz sa v parku na pieskovisku moc neda, tak musime takto po OCentrach. ale maly je aspon ticho a nevyvadza🙂)
ahojte maminky,
ako to vyzerá s kočíkovaním zajtra doobeda? kto sa chystá? my chodievame tak 10,00-10,30 🙂

@blondi2 - asi ano, ja som furt vonku... len teraz si ta neviem zaradit... sice... nosis ruzovu ciapku?