icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

sein
21. apr 2010

ahojte, tak som vas prisla na chvilu mrknut 😉
antonia - tak to aka kombinácia - nie si tehotná? 😀
baby tie co mate male deticky vam nezavidim - musi to byt narocne, ja som si na sebe vsimla - ked som niekde, ze vzdy hladam nejaku stolicku kde by som si sadla 😖

leninka75
21. apr 2010

už nosíte tehošácke oblečko???...........aj vám už vykúkajú brušká???.....mne sa to zdá nejako skoro...........pri prvom to bolo tuším trošku neskôr .......čítam, že vás ešte trápia nevolnosti ☹ ☹ .........snáď to už rýchlo prejde.....

leninka75
21. apr 2010

a ďakujem za privítanie 🙂 🙂 🙂

sein
21. apr 2010

leninka - mne uz zacina byt trosku vidno brusko - ale tehu oblecko este nenosim. Este zapnem aj normalne rifle. Snazim sa byt nenapadna 😉 , lebo v praci zatial nevedia

leninka75
21. apr 2010

sein,a kedy to chceš v práci povedať????...........ja s tým bojujem už asi 2 týždne......a stále sa mi nejako nechce 😒 .....ale povedala som si, že teraz ak budú výsledky z genetiky OK priznám farbu 🙂 🙂 🙂 🙂 ........ja mám šéfa muža, a to je také divné mu oznamovať takúto vec.........akosi s tým mám problém ☹

leninka75
21. apr 2010

práve som kukla sein, že máme rovnaký termín 🙂 🙂 🙂 🙂

antonia1
21. apr 2010

hi hi kava+ paradajka 😀 😀 ..zeby som bola tehotna 😀 😀 ..chute tada mam ako z prirucky pre tehulky 😉 ...kavicku som pila aj pri prvom a odklepol mi ju aj doktorko..ak sa neprehana tak je v pohode..brusko mi uz vykuka, ale pri druhom je to normalne ze skor 😉

leninka75
21. apr 2010

to si ma ukľudnila antonia, som myslela, že tentokrát to bude sloníča 😀 😀 😀 😀 .............koľko kávičiek si dáš za deň??

jasterica
21. apr 2010

ahojte 🙂
no pozera,ze mame nove tvare... 🙂
zuzka,leninka...vitam vas,aj ja som medzi novacikmi,da sa tak povedat 😉

leninka,ale kdeze...nic este nevykuka,ja by som uz aj rada bola nejakemu tomu kopceku,no muzik mi predvcerom vravi,ze ved mas brucho stale ploche... 😕
ani oblecko este nekupujem,inspirujem sa len na nete 😉 asi kupim tehu rifle,nejake gatuse slusne a dve sukne,zvysok vrsok mozno obleciem aj kalsickych,ved uvidime,ako sa rozsirim... 😀 teraz mam 43 kg 🙄

sein,ani u mna v robotke este nevedia a naco aj?dam vediet v juni asi,lebo leto chcem doma stravit... 😉 ved ani studaci v skole nebudu,tak co tam budem...? 😅

catrin,akeho mas gynda?ja chodim ku kozarovi...som spokojna 😅

ollako,krasne hajuskave babo...onedlho bude vedla neho dalsie mensie buvinkat 😉

saxana,si si dost vytrpela a tiez tak podstupila,skoro ako my,len my sme napokon na to umele nesli...a vysledok sa podaril 😵

aduliak,na stranku pampyshop chodim,obdivujem tam tie hniezda do postielok...mojim favoritom je zelena farba 😵

sein
21. apr 2010

v praci by som to chcela povedat v piatok - idem rano k doktorovi, tak ak bude vsetko OK - tak sa mozno odhodlam. tiez mam sefa chlapa a sme malicka firma - tak to tu spôsobi asi zemetrasenie 😉
naozaj mame rovnaky termin - mozno sa naraz trafime aj pri talceni 😀

jasterica
21. apr 2010

antonia,ja kafe nemozem... 🙄 ta sa mi jedina akosi sprotivila...a to som bola kafickarka-gurmanka... 😅 na dennom poriadku boli kafickove posedy s kamoskami ci muzikom...dobre capuccko ci pressko,no to je minulost... 🤐 mozno po tehu znovu stare dobre zvyky obnovim 😉

leninka75
21. apr 2010

jasterica, ty si učka???....a kde???

sein, pri tlačení ee.........ja idem zasa na sekciu ☹ ☹ ☹ .......

jasterica
21. apr 2010

ja mam zenu sefovu,snad pochopi... 😉

jasterica
21. apr 2010

leninka,v nr na spu 😉

matakamil
21. apr 2010

jonki dakujem. Na bublinke som ho pozerala aj ja. Je tam aj v super cene. Asi si ho objednam, kedze pracujem v skole a deti su v tomto velmi vsimave.

leninka75
21. apr 2010

matakamil, ďalšia učka?? 😀 😀 😀

jasterica
21. apr 2010

leninka,si robis prcu 😀

leninka75
21. apr 2010

no skoro 😀 😀 ........prečo??.......ja som v za na sjf.... 😀 😀 😀 😀

jasterica
21. apr 2010

leni,tak sme si quit 😉

leninka75
21. apr 2010

sodoma-gomora taká koncentrácia učiek 😀 😀 😀 😀 😀

matakamil
21. apr 2010

nie, vychoska mam druhacikov na zs.

saxana
21. apr 2010

🙂
Jasterica hlavne, ze to vyslo 🙂 a u nas by som povedala, ze este vcelku skoro na 2 pokus, ten prvy bol dost stresujuci, kedze som nevedela do coho idem. Som si nevedela ani predstavit, ze by to nevyslo teraz.
No a u Vas perfektne nacasovanie 🙂
Riesite kavicky, ja som hned presla na obilninove a na kofeinovu my ani nejak chut nepride, akurat raz ked sme boli na nakupe sme sli okolo kaviarne, tak som si povedala, ze po nakupe sa zastavime a dovtedy ma presla chut 😀 takze zatial som nemala ani jednu pocas tehotenstva. a to predtym jednu denne 😲 Tiez som mavala nizky tlak, ale teraz, ked mi merala sestricka bol ukazkovy.
No a co sa tyka bruska, tak tento tyzden som presla na tehotenske rifle, lebo uz nezapnem ziadne nohavice. Brusko sa pocas dna zvacsuje a najvacsie je vecer 🙂

antonia1
21. apr 2010

leninka..dam si dve kavicky, jednu rano a jednu poobede..pri prvom som presla na zalievanu a to som este netusila ze som tehulka, len mi zrazu zacala chutit....teraz mi nechuti vobec a to som bola tie kavickarka-pozitkarka..stale som sa smiala ze nepijem, nefajcim ale kavicka musi byt poriadna-mnamky...keby mi nepomahala na moj tlak, tak sa na nu vykaslem..ale s paradajkou je vyborna 😀 😀 😀

jasterica
21. apr 2010

saxana,ako chuti ta obilninova? 😅 😕
a kedze cakas dvojky,brusko tebe rastie rychlejsie 😉

antonia1
21. apr 2010

Caro kava je v pohode..ked sa mi nemota hlava, ale je tam kde ma byt 😉 ....tak poobede si dam aj ja..

matakamil
21. apr 2010

caute babulky padam do prace.

kaminka1
21. apr 2010

antonia suhlasim, ja caro kavu doslova zboznujem, pijem ju kazde rano, leninka vitaj, a preco ides zase na sekciu?
mimochodom ja som tiez ucitelka...bohuzial

leninka75
21. apr 2010

antonia a prve baby ti dobre spinkalo?........moja karolinka bola dosť nespavá, tak som myslela, či to nebolo tou kávou čo som sa ňou počas tehu aj kojenia nalievala ☹ .........tak sa teraz bojím, že aj druhé by bolo také, tak radšej obmedzujem..... a nemala si behavku po tej paradajke s kávou? 😀

ha-ha kaminka tak aj ty??!!! 😀 😀 😀 😀 ............na sekciu preto, že dr. sa bojí, aby mi nepraskla stará jazva na maternici pri kontrakciách ☹

ollako
21. apr 2010

Ahojte dorbecek mi zaspinka, uz bol utahany ...boli sme vonku, a uz zase o siestej buntosil 🙄 ste toho dost popisali a sa stavi, ze teraz tu budem sama 😒
ja uz mam velke brusenko, uz len tehu gate nosim a teplaky bedrace 😉
tuez pri Petkovi som tak skoro brusko nemala...
mne ta Caro kava velmi nechuti
a tu je to sama ucka, tak to aby som si davala bacha na gramatiku 😀

ollako
21. apr 2010

leninka aj ja som mala cisarsky a dr. zvazuje aj prirodzeny porod a to mam mensi vekovy rozdiel ako ty 😕 , ja nechcem ist prirodze bojim sa , ze mi to rupne 🤐