icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

aduliak
21. apr 2010

ahojte tehulky 🙂
som citala zaujimavy clanok....mozno sa vam bude hodit http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx
🙂

hviezdickamaria
21. apr 2010

jeej ta stranka je zaujimava 😉

leninka75
21. apr 2010

veru zaujímavé..............už viete kedy vás čaká to sono kde sa zisťuje prejasnenie šije???.........

aduliak
21. apr 2010

leninka...ja idem na to buduci tyzden 27.4., to budem 12tt.+3, toto vysetrenie sa robi maximalne do 13tt.+6....

ollako
21. apr 2010

aduliak super stranka kukala som tiez 3D videjka parada 😵

ollako
21. apr 2010

leninka ja Idem 28.4 a neviem si mi budu robit to vysetrenie, ale predpokladam ze ano, uvidime 😅

hviezdickamaria
21. apr 2010

ja idem 4.5.

leninka75
21. apr 2010

takže aj ten upírsky 4-ampulkový odber už máte za sebou 😀 😀 😀 😀 .............ja idem na to sono až 3.5.........priznám sa vám, ja som taká šiši.....až teraz pri druhom tehu som zistila čo znamená napr. 13tt+6 😅 😅 😅 😅 😅............vždy mi bolo divné, že čo to tam ten dr. hádže za čísla..............normálne sa hanbím 😔 😔 😔

catrin1
21. apr 2010

jaaj kocky ja idem najblizsie do poradne az 30 aprila...naposledy som bola ked som bola 4+3tt podla ultrazvuku...dufam ze je vsetko o.k..

ollako
21. apr 2010

leninka prepac, ale si ma pobavila 😀 😀 , to nic, clovek sa cely zivot uci...ani ja som tomu zozaciatku nechapla, kym, to clovek nepotrebuje, tak sa stym nezatazuje 😉 az ked sa ho to zacne tykat, skuma

ollako
21. apr 2010

a ten "upirsky 😀 " odber mam za sebou
catrin nebij ved brusko rastie, musime mysliet pozitivne 😉

catrin1
21. apr 2010

ollako ja viem.. 🙂 .len niekedy ma prepadne taky pocit ze co ak nieco nieje o.k...ja som este ani srdiecko nevidela... ☹

leninka75
21. apr 2010

no veď hovorím ollako šiši 😀 😀 😀 😀 .............a som rada, že som ťa rozveselila 😉 😉 😉 😉 😉 .............keď dobre porozmýšľam, ešte možno niečo také nájdem a hodím sem 😉 😉 😉

ollako
21. apr 2010

a ten vyraz , ze šiši 😀 😀 😀 😀 😀 ,

leninka75
21. apr 2010

catrin, to asi napadne každú z nás.........ja sa teraz napríklad bojím oveľa viac ako pri prvom.......to som brala tak nejako samozrejme, že bude všetko v poriadku......ale teraz je to iné....aj monitor dychu si chcem kúpiť......pri prvom som nemala...

ollako
21. apr 2010

catrin to nie si sama nas vsetky tu prepada taky divny pocit, ale musime dufat,verit, ze je to OK 😵

catrin1
21. apr 2010

leninka mi sme kupili monitor a si po styroch mesiacoch co sa maly narodil lebo som nevedla kludne spat...tak som sa nasrala a isla kupit..odvtedy kludny spanok...odporucam.🙂
ja uz budem kludnejsia na buduci piatok ked bude vsetko o.k.. 🙂

catrin1
21. apr 2010

ollako dakujem ste zlate...🙂..tak som v tom neni sama...

ollako
21. apr 2010

catrin kolko stoji tn monitor dychu
a maly uz na mna vola mamaaaa 🙂

catrin1
21. apr 2010

ollako ten moj este spi chvalabohu... 🙂 ..
ten monitor stal myslim 3900 sk..ale teraz myslim je to uz lacnejsie.. 🙂

leninka75
21. apr 2010

ako dlho si ho používala catrin?

catrin1
21. apr 2010

pokial nemal Nicolasko tusim 1 a pol roka..potom uz nechcel spat v postielke tak sme to vsetko zrusili...

lili136
21. apr 2010

baby, pozerám, že vy idete všetky na kontrolu za pár dní... ja až nejak okolo 13.5. ☹ . To je strašne ďalekooooooo ☹
a tiež mám stále pochybnosti, či je všetko OK.... normálne sa chvíľami pristihnem pri tom, aby mi tie ranné nevoľnosti vydržali minimálne dovtedy, kým pojdem na kontrolu - to už budem na konci 3.mesiaca, tak by to malo byť fajn....

inak v niektorých nemocniciach ten monitor aj požičiavajú... skúste sa na to spýtať. ja viem, že moja švagrina ho mala na pol roka požičaný z porodnice....

leninka75
21. apr 2010

ja rozmýšľam, že kúpim monitor už používaný.....snáď bude spoľahlivý 😕

lili máš pravdu s tými nevoľnosťami......mňa sa prvé dr. opýta či mi býva zle 😝 , že to je dobrý znak 🙂

jonki
21. apr 2010

aj v KE v Saci ho poziciavaju...kamoska ho ma odtial....neviem presne kolko stal asi 40 eur na pol roka...jej sa uz neoplati investovat do kupy (tretie a posledne planovane babo) neviem ci vypozicka je podmienena porodom v tejto nemocnici.

wiwi22
21. apr 2010

ahojte, ja idem na kontrolu teraz v piatok a tiez sa neviem dockat.. dufam, ze bude všetko OK pretoze ja berie este aj duphastona teraz by sa malo rozhodnut ci sa vysadi....
ja mam uz tiez tehu nohavice, kupila som ich v H&M, ale pocula som, ze ceny su lepsie v C&A.
co sa tyka monitora tiez planujem ho bud kupit, alebo pozicat.. kolega teraz tiez caka babo a povedal, ze oni ho kupili za 180,- €... ale, ze to je nejaky speci s neviem cim..
co sa tyka kavy tiez som ju milovala, ale teraz ked zacitim tu vonu je mi hned na zvracanie 😎

aduliak
21. apr 2010

ja tiez nemozem teraz kavu ani citit...ani na caj nemam chut, stale pijem len nieco studene 😀

zuzananinka
21. apr 2010

no tu som - leninka si zlatá aj ja som sa zasmiala - inak kým nepotrebuješ neskúmaš čo je 6+3 tt
ja by som tiež ten monitor chcela a tiež viem, že ho požičiavajú ale neviem či v každej nemocnici - ono sa to dá aj tak, že si ho kupiš a potom ked ho už nepotrebuješ ponuknes dalej na predaj - sesterka má ročného chlapčeka a ona skoro vsetky takéto veci vedela predať cez internet - tým pádom sa nejaké peniažky vrátili späť

leninka75
21. apr 2010

ahoj wiwi, si krvácala, že berieš duphaston???.............ja mám ešte 2 balenia, ktoré musím využívať ☹ ☹ ☹ ............

aduliak
21. apr 2010

ja som tehu rifle kupila na www.mimibazar.sk 😀 o polovicu lacnejsie ako maju v C&A.... 🙂