November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
hej :D...inak vcera to tam bolo riadne o drzku :D...ty si to ako vyriesila s tou lekarkou?
teda ja som poriadne prekvapena, ze si ma spoznala :D....ja si vobec nevsimam ludi okolo seba...len som zachytila, ze ste sa s tou babou co sedela s tebou bavili o joge 🙂
pekny dnik,tehotky 🙂
dnes je vonku uzasne,hned som pookriala...v robotke som si spravila na osviezenie ibistekovy caj... 😵
zopka,tak po takych vysledkoch mozes byt spokojna...hlavne,ze vsetko v poriadku? 😅 6 parkov...hmmm,ked chuti,treba hami,zda sa,ze ti ozaj za dvoch chuti 😉
catrin,len sa neboj,ja by som sa mala po tom vsetkom,no doma ma povzbudzuju k pozitivnemu mysleniu 😉 tak sa drz 🙂
grelu,no parada,pekne miery 😵
dadinka,ja este do vybavicky nic nekupujem,ale kukam uz na webe a v obchodoch sa inspirujem... 😅 mam pohnutky nieco kupit,ale este vydrzim... 😉
grelu: nie nebavila som sa o joge.. ja som tam bola s dcérkou..:D ja som bola včera objednaná na 16:20 a išla som dovnútra až 17:20. No ja som dosť nahnevaná, lebo do probiosu som začala chodiť kvôli Dubčákovej potom išla na materskú a tých 6mesiacov ju zastupuje Reksová či ako sa to píše a Dubčáková zostáva na materskej /však ja som za nech si užíje/ ale teraz fakt netuším kto príde a predsa len už som zaplatila ročný poplatok 85€ a teraz za knížku 50€ a tým pádom nemôžem odísť, lebo mi peniaze prepadnú. Takže budem čakať kto príde..
jaaaaaj...tak to som potom nebola ja :D...ja som prisla o 17:40 a isla som dnu o 18:40...ale tesne to bolo 🙂)
...ja som sa dnes rano bavila so sestrickou ked som bola na odberoch a je tu moznost, ze sa vrati Dubcakova...ale to su skor take reci jedna pani povedala...nikto nevie kto pride...vcera vraj greksovu este ukecavali, aby to potiahla dlhsie, takze asi za nu este nemaju nahradu
....vlastne ja si ta pamatam....ja som prisla tesne predtym ako si vysla z ordinacie a bavila si sa na recepcii, ze ci bude greksovu niekto zastupovat, ze tam planujes chodit aj nadalej....a vlastne ty si tusim tej zenskej na recepcii prva oznamila, ze Greksova konci :D
grelu aj ja som bola dnes ráno na odbere a možno sme sa zase stretli..:D
nie ja som to prvá neoznámila...ale taká predomňou vyšla celá nahnevaná z ordinácie, že ona je v 7. mesiaci a že teraz čo bude robiť že ona nechce nejakého cudzieho lekára, že bude rodiť... a recepčná zaskočená..tak ja som potom keď som odchádzala.. som jej to potvrdila, že tá pacientka hovorila pravdu... ja by som sa ako prvá takú správu hanbila oznámiť..no majú tam bordel..ale však vedeli, že je tam iba na 6. mesiacov...
jeeeeeeej....ty si tam dnes vysla z tej ordinacie, ze dnes len jedna ampulka...a mala si tam straaaasne zlatu malu cervenu ciapocku? :D
grelu ja so u dr zabudla hned prvu foto, kde este nebolo babo vidiet,tak ju nemam a uz ju ani mat nebudem 😔
jaka sranda ze sa u dr obxadzate 😀 ved si dajte poznavacie znamenie napr cevenu ruzu 😝
:D...no neviem ako dlho sa budeme obchadzat...uvidim, ci niekoho zozenu a kto to bude a pripadne s ana to vykaslem a budem chodit na antolsku 🙂)
...inak ja som tu fotku mala zalozenu v karte...tak ked ju dnes sestricka otvorila, aby si vybrala papiere, co treba odobrat, tak som sa po nej vrhla :D:D:D
😀 😀 😀
moja ostala tiez v karte ale ked som tam prisla za 3tt tak uz ju nevedel najst
Ahojte maminky práve som sa zaregistrovala a hned som Vás tu aj našla ja som v 12týždni a v utorok som bola na sono nádherný pocit srdiečko som počula.. 😅 ručičky,nožičky malinkaté ale boli tam celý den som chodila vysmiata po meste ako taký slniečko..Nádhera!
ahoj lubka, no jasne ze nas hned najdes lebo mi sme vzdy navrxu tem 😝 sme trosku ukecane 😀
je to nadherny pocit pocut srdiecko 😵 ja som ho pocula v pondelok. byva ti zle? ako sa citis?
no baby, tak ja som prave v robote vyvratila aj ten jogurt, co som sa prinutila zjest 😒
Nie ja sa vlastne cítim výborne 🙂 ked nepočítam tú únavu...som asi výnimka ako tu čítam aj ste grckali..
ja som bola trosku sklamana zo sona...malinkate nerobilo ziadne kontrmelce...asi spinkalo ☹....dufam, ue je ok
aduliak neboj to prejde 😨
lubka stastny to clovek 😵 ja sice nezvraciam ale byvam mi zle a sem tam ma naplne. skor mam porblem s pixackami v v maternici a cvaknutym nervom
grelu, nex si pospi 🙂 ved dr by videl keby to nebolo v poriadku 😉
lubka, ja som na tom tak isto ako ty....mne este ani raz nebolo zle...mala som sice taky tyzden, ze mi nic nechutilo jest....ale inak pohodka.....
akurat ze sa mi podarilo schudnut 3 kila :( som zvedava, co mi doki v utorok v poradni povie
baby chcela som sa opytat, planujete niektora letiet na dovcu v lete?
janulienocka,ja letim aj o dva tyzdne do turecka,muzik to ma v ramci prac.pobytu-dostal za odmenu a ja sa zveziem popri tom,vse nam firma zacaluje 😵
ale v lete si uz netrufnem,hoci kazdu dovcu v lete zvacsa letime...teraz asi vsadime na chorvatsko-dostupnost autom,ak sa budem dobre citit 🙂
aduliak,musis vydrzat...ale su hadam aj nejake caje alebo homeo proti vracaniu... 🤐
my sa na dovolenku xystame ale autom skor sa bojim ako zvladnem stan 😀 lenze bez stanu ma to na dovcu netaha 😅
jasterica tak to si uzite, uplne paradicka 🙂 my tiez prave na kazdu dovolenku chodime letecky, a preto by som rada isla aj teraz, ale tiez zvazujem, zatial ma tehu bez komplikacii, ale ak nahodou nieco bude, tak neviem neviem, uz som o tom precitala asi milion stranok a stale sa neviem rozhodnut, aj by som sla, aj sa bojim. zalozny plan je u nas tiez chorvatsko, tak aspon nieco, more jednoducho v lete potrebujeme :D
jastericka...a nebojis sa ist do turecka? ja som chcela ist do egypta....ale vsetci ma odhovarali kvoli inej kulture a ze keby sa nieco stalo, tak to zdravotnictvo nie je bohvie co.....ale sak turecko je mozno ine..este som nebola.....
v lete by som chcela skocit do grecka asi na rhodos....uvidime, co povie doki, ze ci ma vobec pusti...ale hadam hej....more a slnko...to je relax 🙂
ja by som do takyx exotickyx krajin asi nesla uz len koli tomu ze si nemozes dat pixnut tie preddovolenkove injekcie
moncika...myslis aj grecko?
vsetky karjiny kde sa odporuca ockovanie...nebudte narocne xorvatsko staci 😝 😀
dadinka grecko je aj v mojom pripade volba ak sa nakoniec odhodlam ist letecky, grecko milujem najviac zo vsetkeho, ta atmoska, ti ludia, to ich jedlo....hmmm...uz tam chcem lezat :D
dadinka no ty si schudla ale ja už mám dve kilá hore ☹ vraj je to aj s trávením ale ja si myslím že mojou robotou vždy mám niečo po ruke do čoho môžem zobnúť....myslíte že je to vela za ten čas???

grelu a nechodíš ty do probiosu a včera som ťa tam videla si išla po mne.. teda bola si to ty?