icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jasterica
4. máj 2010

hviedicka,veru a akuuuuuuuu 😀 ved ked na muza v adamovom ruchu kuknem... 😅

funlucy,vydrrrrrrrrz a kde robis,ked o takom case este makas? 😕

idem spravit pyre 😅

funlucy
4. máj 2010

no vylovila som z tašky ovocné čočky hádam zaberú..možno mi je blbo aj z toho že od 07 hod.sedím za PC,kua ani výbeh tu nemáme,nasratá som..ešte dnes musím vydržať tú posratú 12-ku,od zajtra už len 8-čky.Robím na dispečinku v call centre-assistenčné služby,chvála Bohu,že dnes bol relatívne kľud.
Takže jasterica ty si takáto sexuchtivá? 😀

moncika15
4. máj 2010

lili, tu tabulku mas v albme? si vztvorme vlastnz nick 'novembrovky 2010' aheslo si napisme a bz sme kayda mohli vkladat foto bruska v rovnakom tyzdni.

hviezdickamaria
4. máj 2010

klobuk dole jasti 😀 u mna je to posledna vec na ktoru by som teraz myslela 😀 😀 😀 akoze ja absolutne nemam ani najmensiu chut 😅 ani ked mi chodi mm po byte holy 😖 🙂 🙂 🙂 ale tiez ma fajnu ritku z futbalu 😀 😀 😀

hviezdickamaria
4. máj 2010

lili tu tabulku este nikam nedala najprv musi prist na to, ako ju tu dostat 😎

kvetinacik
4. máj 2010

jasterica....stokke je neskutocny kocik, casto si ho chodim hladkat do obchodu, len mi pripada ako sportak trosku maly. Ale bol to prvy kocik, ktory ma naozaj zaujal.
My sme si zatial poriesili concord neo tem bledohnedy a este by sme potrebovali nieco do terenu (asi quinny speedy, casualplay s4 alebo mutsy urban rider), kedze byvame na dedine. Sice trosku skoro na take nakupy, ale ved ten cas tak neskutocne beziiiiiiii 🙂 Huraaaaaa, nech je uz november!!!

Aj ja si myslim, ze tabulka je super napad 😉

antonia...stastnu cestu! Ty budes potom rodit v Nemecku??

moncika15
4. máj 2010

😀 😀 ja by som sa len liepala po mojom ale bojim sa tak vzdy cuknem ako pubertiacka 😅 😀 ked budem mat takuto xut stale tak ho po sestonedeli ani z domu nepustim 😎

hviezdickamaria
4. máj 2010

dobre zeny idem si upiect sekanu ku grahamovemu rozku 😝 bo som hladna, snad to zvlaaadneme s drobcekom 😅

me5
4. máj 2010

tabulka este tusim nikde nie je. lilli mi ju posle a skusim to dat do jpeg formatu. potom asi rovno vytvorit ten samotny albmu ze novembrovky a uvidime ako to pojde. 😉

solida
4. máj 2010

to je skvelý nápad s tou tabuľkou. keby niečo, rada pomôžem.
k tej chuti na sex: bléééé, absolútna. okrem toho, 2000 km je dostatočne dlhá vzdialenosť, aby ma to prešlo, xixi

jasterica
4. máj 2010

hviezdicka,praveze pred tehu bol aktivnejsi muz,teraz by som ho aj znasilnila 😀 to preto,ze nemozem... 😀 😕

funlucy,mnam...cocky,tie ta vzpruzia 😉

kvetinacik,nie je maly ten sportak,mam ho omrknuty zblizka,praveze je velmi dobre prisposobeny na babatko,jeho rozne polohy a mamicky s detickami su v tesnom ocnom kontakte... 😉 predtym sa mi lubil casual,no je toho plne mesto 😲 concord chcem autosedanu 😉

no,zemiacky na pyre sa varia...a varim aj vaja na pomazanku,mame vela vajec,svokra nas zasobuje 😅

hviezdickamaria
4. máj 2010

no pred tehu som bola aktivnejsia ja a potom jakeby zatalo a nic, tot. ziadna chut 😖

funlucy
4. máj 2010

no mne zamŕza načisto komp,asi ho reštartujem poriadnym kopancom 😀 akože sa dojde chváliť riaditeľ,že jakú bomba zmluvu dnes uzavrel s T-Comom,že budeme mať 2x rýchlejší interet a ešte ušetríme mesačne 500 evry a mne sa pol roka otvárá koník a vlastne toto vám už píšem z materskej 😀

hviezdickamaria
4. máj 2010

dobre, prisiel mm tak mu idem aspon veceru prichystat ked uz nic ine 😀

jonki
4. máj 2010

teda baby vy ste tu toho napisali 😀 idem to rychlo dobehnut

stastne som prisla domov zo skoly...dokonca som nezmokla...u nas tak lialo, ze cestou v autobuse voda striekala vyssie ako autobus....byt tak chodec to teda dakujem 😝

catrin...ten zapal mocovych ciest...isto je lepsie s ATB ako ho mat neprelieceny..to babu moze uskodit viac...mne vtedy ked som mala zacinajuci hemoragicky zapal moc. ciest dal len monural (jednorazove ATB do vody) ale ani to som nevzala lebo mi dovolil to skusit bez...ale ked uz mas zinnat asi by som to neriskovala...a ten je fakt jeden z ATB prvej volby pre tehu vraj...(to mi vravela moja Dr)
ja som si dala uro caj a celkovo obrovske mnozstvo tekutin a chodila som stale na zachod...niekede som vycitala ze celkovo v tehotenstve nie je dobre zdrziavat potrebu lebo sa zvysuje riziko infekcie

k sexu...mne je to divne...ale napr ked mi bolo zle(ale ja som vracala zatial len raz aj to asi nie koli tehu)...ja som chcela skusit sex vtedy a mne sa nejako potom ulavilo...a teraz ked mi ani tak zle nebyva a nie som taka unavena tak fakt mam omnoho vacsiu chut...pytala som sa kamosky a ta to mala uplne rovnako

PCO...baby jemine to je take divne....tak je toho teraz vela...mne v nedelu dve kamosky povedali, ze musia ist co najskor na gyn operaciu a tretia je spoluziacka v skole...ta uz tiez len caka na poradie...to sa zomlelo v priebehu dvoch tyzdnov 😝 takze byt tehu je v dnesnej dobe asi "malyvelky zazrak" ja tak beriem nase tehotenstvo a som za mimi velmi vdacna 🙂

dobre teda idem varit a potom sa ucit lebo nejako sa toho na mna teraz hrnie vela v tej nasej uzasnej skole 🙄 ... 😀

hviezdickamaria
4. máj 2010

majte sa krasne a neponocujte 🙂

vall1319
4. máj 2010

Caute kocky!!!! 🙂 Velmi rada by som sa k Vám pridala aj ja...... Citam Vas od uplneho zaciatku, ale povedala som si, ze s prispevkami do tejto diskusie trosku pockam..... aspon do 12. tyzdna..... Teraz som uz skoro na jeho konci, tak sa hlasim k NOVEMBROVKAM...... Beriete ma medzi seba ???? 😕

funlucy
4. máj 2010

vall jasne,vitaj 🙂 a napíš nám niečo o sebe

moncika15
4. máj 2010

ahoj vall 🙂 tym ze nebudes prispievat nic neovplivnis 😅 😝 vitam ta tu 🙂

jasterica
4. máj 2010

vall,jasneeeeeeee,ze sa pytas 😉

pomazanka finito,este pyre dorobim,muzik je a este domkov,pochuti si 😉

funlucy
4. máj 2010

jasterica nerob mi chute,vies ze este hodinu musim trpet o hlade v robote 🙄 a zajaca z obeda uz nechcem ani videt..co si robila za pomazanku?Prihod recept..to nie hadam to pyre si zmiesala s vajcami ci? 😀

vall1319
4. máj 2010

Dakujem za privitanie, ste zlaté..... 😉 Myslim, ze ste sa tu zisli PERFEKTNA PARTIA !!!
moncika15 - mas uplnu pravdu... nic neovplyvnim.... vsetko bude tak, ako to ma byt.....

jonki
4. máj 2010

vall vitaj 🙂

baby neviem ci vsetky ale vacsina z vas tu spomina 3D 4D ze idete...su medzi vami aj take co nepojdu???
Lebo ja sa nechystam. Teda idem na to UZ co sa robi koli prejasneniu sije(ten je tiez 3D? 😕...mam v tom trochu hokej 😀
ale inak nic viac...som tu medzi vami sama??? 😨

moncika15
4. máj 2010

jaonky, nie na prejasnenie sije nnemusi byt 3D. to ale ja som si ho vybavila 3D 😝 17€ nie je tak moc, len xceme mat istotu ze je vsetko ok.

val, veru dobra ukecana pratia sme. a je nas tolko ze nestiham vnimat kto je kto 😀

antonia1
4. máj 2010

jonki...ani ja asi nepojdem na 3D-4D 😉 teda niesom 100% ista ale asi nie, pojdem na amino 😒
kvetinacik a kde budem rodit?...zatial je to tak ze sa chcem vratit v septem. na sk a tu..Max sa tu narodil a bola som veeeeeeeeelmi spokojna 😉 ....ale mozno sa nieco zmeni a malicke sa narodi v nemecku..
..kufre zbalene, sacky na grckanie pripravene..takze zajtra mozme vyrazit...😀 😀

moncika15
4. máj 2010

antonia tak stastnu cestu 🙂 dufam ze sacky nebudes potrebovat
a uz mas iste ze ides na amnio?koli veku? 😕

antonia1
4. máj 2010

moncika dakujem-ked dorazim ozvem sa 😉 ..zatial som grckala iba raz, tak dufam ze tych 12 hodin zvladnem v pohode..
a na amni chcem ist koli veku..v juny budem mat sladkych 40 😀

jonki
4. máj 2010

antonia stastnu cestu..nech vam to rychlo a bezpecne zbehne 😉

moncika15
4. máj 2010

😕 no to by som podla foto nepovedala. tak to xapem teda

antonia1
4. máj 2010

jonki dakujem 😉
moncika dakujem tiez 😅 ..foto je stare z minuleho leta 😀 😀 😀