November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
tak babule majte sa tu krasne, ja bezim k doktorovi, pekny dnik vsetkym 😎
ahoj adrea.. drž sa 😀
no iba 5ampuliek krvy mi budu brat a potom, ze do roboty 😎
ahojte. Babulky moje ja som vám včera napísala takú koninu a ani jedna ste ma na ňu neupozornila 😀Na svadobnú foto som napísala že sa môj muž podobá na princa ,,Charlesa" !!! 😀 by som mu ja chuďátkovi dala - len by bol dva krát starší a škaredší 😅 Mala som na mysli jeho syna Williama 🙂
mne brali len dve.. ale krvnú skupinu mi nebolo treba brať.. inak asi berú tri.. 😝
ajka, ja som si precitala Charlesa, ale ked som kuk foto...bolo jasne koho si myslela 😉 ..ze urcite nie toho obstarozneho pana 😀 ...vonku uz neprsi, tak dame gumacky na nohy a ideme sa s Maxom predychat 😉 ..pa pa vsetkym
😀 😀 😀 ajka,šak ja som aj bola v tom ,že na Williama -Charlsa som v ňom teda absolútne nevidela no ale veď proti gustu žiaden disputat 😀
ajka - vidíš.. ja som to automaticky myslela wiliama... vôbec ma to tiež netrklo.. xixi.. a ten druhý syn ani neviem ako sa volá 😀
Inak som zistila, že ja som v tomto strašne dobrá.. ja neznášam bulvár, nepoznám hercov herečky modelky, princov, princezné .. teda ksicht viem priradiť, ale neviem kto sa jak volá.. proste ma to vôbec netankuje 😀
ajka cely Charles 😀 😀 😀
jééémine baby vy máte takých krásných tých synátorov 😵 😵 ajka,aký ste to mali ten kočík?pekný je,bola si s ním spokojná?
gaja-aj naši majú presne tú istú obývačkovú stenu 😀
a veď čo,ja si pekne pozerám vaše albumy,aj som si ich pridala k obľúbeným,sama si pokomentujem,povyprávám sa sama so sebou ,načo by ste tu boli? 😀
😀 😀 😀 ved si sebestačna 😀 😀 ..ale ja uz utekam tiez
ja som este tu funlucy...ale popritom varim
ja som prave prisla z nechtov 😉co ste tu rozoberali? videla som, ze antonia robi krasne plienkove torticky 😉supeeeer 😅
ja momentálne silno pracujem.. náhodou 😀
no - to máme po svokrovcoch.. šak nedá sa mať všetko nové naraz.. ale stačí.. ešt epočkám, lež to aj druhé otrieska, osoplí a všetko možné a potom vymeníme 😀
jonki co varis? ja som prave dojedla este obed z nedele, bo este nebol zeleny, tak reku skusim, snad sa neotravim 😅
baby, ja som mala na obed sviečkovú a už som hladná..... je toto normálne???? 😠
lili - je.. ja som mala z domu kapustovú polievočku a dva rožky a pred chvílu som už tlačila perníček 😀
ale keď sa nenajem, tak mi je buď zle, alebo s ami točí hlava a v najhoršom ma začne bolieť môj problémový žalúdok 😔
Tak čo narobíš? mám sa dovracať, odpadnúť alebo zvíjať od bolesti?
....som sa normalne tvarila pracovito....ludia chodia ako besný 😀
je pekne, tak povyliezali jak dážďovky po daždi:.. xixi.. 😉
funlucy- neviem či si myslela na mňa - (s tým kočíkom) ale ak hej, pred dvomi rokmi bol 100bodový - taký neokukaný , so všetkým ...spokojnosť bola veľká...po roku a pol som ho predala, pretože môj synátor výškou prevyšuje 4-ročné deti a tak som mu nemohla vopchať hlavu pod striešku na športovom kočíku....aj keď bola dosť vysoko....musela som si zaobstarať golfáč 🙂 Je to značka Implast - Bolder4
...esteze mam kratky týžden a prchám o 16:00... 😀
hviezdicka...paradajkova polievka a francuzske zemiaky...to bude na zajtra a na sobotu...stale varim na dva dni...a mm si berie cez tyzden do prace. v nedelu ideme na gulas party takze to uz mam tiez vystarane 🙂 🙂 🙂
ajka - môj ma o týždeň 4 roky a nosí veci na 6-7 rokov.. tiež je z tých "menších". Narodil sa - mal 50 cm, 3,30 kg a keď mal presne dva mesiace mal už 64 cm a 6,4 kg.. mamičky čo čakali na poradnu na mňa pozerali pol hodinu divne až jedna sa opýtala, že kolko má malinký.. a ja že dva mesiace a ona že preto ešte nesedí.. naša tak vyzerala, keď mala pol roka.. no 😀
gaja 😀 😀 😀
kde mas foto???? zmizlaa!!!!! 😕
UZ JE TAM 😀

antonia,romy 😀 😀 😀 😀 😀 😀