November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
titulienka
to je zvláštne, zase nejaká nová tabuľka - všetky ostatné tohto typu chcú od teba vek podľa lunárneho čínskeho kalendára v momente počatia - tento chce v momente porodu.... 🙂
no mne podľa tých ostatných čínskych tabuliek vychádza chlapec a tuto dievča /asi práve tým, že v čase počatia som mala 28 rokov a v čase porodu budem mať už 29 rokov, takže sa mi to "posunulo" na dievča/
lilli ..no neviem ..ale aj tak si myslim, ze toto vsetko je 50-50 😉 ...to je asi uplne jedno len nech je drobcek zdravucky ze 😵
a ako je to vlastne s tym prstenom ? ..idem skusit 😀
zavesíš obrúčku na šnúrku, lahneš, a dáš na bruško...keď sa kýve zo strany na stranu - chlapec, keď krúži, tak dievča...
ja som tiež skúšala, ale nevedela som, či sa mi trasie ruka, či sa to kýve alebo či sa to točí.... 😀 😀
nad bruško... nie na bruško 😀
lilli tak idem skusit 😉 ...hned dam vediet ... 😉
titulienka mne to vychádza na chlapca,ale pozerala som minulé tehotenstvo a vyšiel tiež chlapec.Ale ja mám dievčatko. Tak neviem,či to až tak funguje.Ale bodaj by ti to vyšlo,keď si želáš toho futbalistu.
lilli...takze ...chalan 😀 😀 😀 no tak to som naozaj zvedava 😝
titu,
čítam, že ideš na NT - tak držím palec 🙂
ja idem až 27.5. ☹ ... to je ešte tááák ďalekoooo ☹
boože, baby, ja som dnes tak protivná jak najhoršia svokra ☹ . neviem, či to je tým počasím, či so mnou trieskajú hormony alebo čo, ale každý ma vytočí, som nervná, protivná, no "radosť" so mnou dnes byť v jednej miestnosti 😀 😀
no vidíš, titu, tak nech ti to vyjde 🙂 🙂 . po troch babách, by sa im do partie hodil nejaký fešák
😀
janielka..... 😀 😀 ano zelame strasneeee...ale samozrejme ze ak bude aj dievcatko tak sa nan vsetci veeeeeeeelmi tesime..no chlapcek by to akurat troska spestril 😎 a v detskej by pribudli okrem babik aj auticka 😵 😀
lilli..ale neboj to ubehne 😉 ....
no to som tiez zvedava lebo neviem ci ten prstienok nemoze byt ovplyvneny aj psychikou 😀 😀 a potom sa to zacne kruzit alebo kyvat tak ako chces ..cize opat 50-50 😝
No to my máme aút dosť aj bez chlapčeka- hihi. Naša Eli je také chlapčisko - autka, vláčiky a koľajky. Ale môj muž tiež strašne túži po synovi. Tak uvidíme či sa podaril. Aj tak si myslím,že sa bude skrývať až do pôrodu ako Elinka.
funlucy : ja tiez pochadzam od nz. Budes tam aj rodit?
caveste 🙂 pocko zasa o nicom,no ja sa tesim na poradnuuuuuuuuuu 😵 ale trosku mam aj obavy,aby bolo vsetko ok 🙄
v robote mame poobede poradu,to bude na dlho,takze slava 😝
kamoska mi robila vestbu s tym prstenom a vyslo:chalan,baba,chalan...uff,mam co stihnut 😀
janielka aj nas tatik je zberatel auticok... 😀 😀 a povedal, ze stym prestane ak bude mat syna , ze mu to vsetko daruje..tak uvidime ci to ostane v obyvaku v skrini alebo to premiestnim do detskej 😀
Ahojte zase som tu dlho nebola, ale nemám čas na net. Som u rodičov už vyše týždňa a tu na dedine nie je čas na pc. Neviem ako Vám ale zajtra začínam 16tt a stále vraciam. Hlavne večer je to neznesiteľné. ☹
monig...no u mna je to tiez asi tak nejak...cez den papkam vsetko a vecer mam pokec s wc 😠
Mne každý hovorí čosi iné. Jeden že vyzerám krajšia,že asi chlapec,moja mama zas tvrdí, že dievka. Ja vôbec neviem,nemám nijaké pocity. Akurát pre chlapca ma žiadne meno nenapadá. Ale musím uznať,že sa mi toto tehotenstvo zdá iné. Aj bruško mi už trocha vidno,pri malej mi do polovice nebolo nič vidno. Pribrala som len 6 kíl. Ani to nechutenstvo čo mám teraz som nemala.
vazne babulky uz ste cosi pribrali ?
ešte nie.
ja som sa vôbec nevážila pred tehu a ešte ani teraz, takže vôbec neviem.... ale "by očko" ako sa sledujem som určite dačo pribrala....
no ja som schudla 4 kila ale uz som na predtehu vahe..takze zacinam priberat 😝
tak aj s prstenom mi vysiel chalan. Pomaly sa ale zacnčem zberat do prace.
mne to s tým prstenom nefunguje... vôbec sa nehýbe a už som to 2x skúšala... na dalšiu kontrolu idem 26.5. dúfam, že bude všetko v poriadku to už budem v 17tt. Možno uvidíme čo to bude. Doki mi to povedala, že ak bude mať rozkročené nôžky tak sa dá už vedieť pohlavie.
moniq...mne pri melanii povedali asi v 16.tt alebo 17.tt ze to bude dievcatko a mame dievcatko 😉 ale ako ti povedal, zelezi ci sa bude chciet ukazat 😵
aj ja mam kontrolu 26,5,aj afp test.
matkamil,no plánujem rodiť v NZ,lebo koncom leta by sme sa mali odsťahovať z BA..budem si tam musieť nájsť nejakého doktora.Kamoška má za týždeň termín,chodí k Stankovi st.je s ním spokojná,tak možno oslovím jeho,ak ma zoberie..(mimochodom som " jeho dielo" 😀 ma rodil cisárským )
ja som sa tiež včera vážila,a vyzerá to tak,že som zatiaľ nepribrala nič..šak rozkysnutá som aj tak dosť 😀

uz je tam 🙂 ...a vazne my vysli vsetky 3 baby ..zaujimave ze 😀 😀 zeby nahoda 😕