icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cukruska1920
17. máj 2010

funlucy... mne povedala sestricka ze keby nieco tak vola ale ze ked nic tak staci ked si zavolam ja...

ollako
17. máj 2010

finlucy ja myslim klasika, vazenie, moc, meranie tlaku ,mozno spravi "sup ho tam" ci ako to bolo 😀 a mozno popocuvame ozvy, neviem ci bude robit sono, mne budu brat aj krv na tie tripple, ale teraz ma napada, neprali mi ju uz, no neviem mam to uz domotane 😕 😀

strelka11
17. máj 2010

ollako kedy si zacala pri Petkovi citit prve pohyby,okolo ktoreho tyzdna?

ollako
17. máj 2010

strelka ja som vtedy asi od 17 TT citila take bublinky alebo tak, no dodnes neviem co to bol maly, ale v 20 TT som uz citila riadne kopanceky a bola som si ista , ze su to pohyby 😉

cukruska1920
17. máj 2010

baby inak ja tiez rozmyslam ze ci rozoznam ked to pride ze to je babo 😕

strelka11
17. máj 2010

neboj cukruska nejako to uz spozname 😅 ,lebo kamoska mi vravela,ze je to najprv take steklenie,ale to sem tam uz citim davnejsie,lenze si myslim,ze to moze byt nerv alebo crievka ako sa hybu,takze cakam ze pohyb babetka bude take inaksie, uz som si aj kolko razy ruku prikladala na brusko,ze ci nieco nezacitim,ale nic take odlisne sa nekonalo 😵

cukruska1920
17. máj 2010

strelka... moj muz si vzdy vecer dava ucho na brucho a pocuva babatko a ked sa smejem tak ma hresi ze nech nenatriasam brucho lebo vyplasim babo 😀

funlucy
17. máj 2010

jéééj cukruska,to je zlaté 🙂 ja idem spucovať pečené rebérko,nejak to na mňa doľahlo-myslím hlad 😀

cukruska1920
17. máj 2010

funy... ja som pred pol hodkou spracovala kebab v zemli..a rozmyslam co dalej 😀

lilli136
17. máj 2010

ja som si dala perkelt kurací s haluškami a teraz tlačím cukríky na nervy....
a ešte som si kúpila celé kilo hrozienka... mňam, mňam, mňam 🙂

andrea_stella
17. máj 2010

baby ja som mala na ranajky cokoladovy shake a 3mandarinky a tiez rozmyslam ako budem pokracovat, niaky typ 🙂 cukruska minule som mala taku chut na kebab, lebo tu maju omnoho lepsie mnam mnam, ale potom mi moja znama zacala pliest hlavu , ze ona by si to ako tehotna nedala, lebo nevies co vsetko do toho mesa pomelu ☹

andrea_stella
17. máj 2010

pardon hrubka - mäsa som mala na mysli 😅

martinkkka22
17. máj 2010

caute baby, no bola som u toho dokiho kvôli krvacaniu...teda presnejsie u dvoch, u jedneho sukromneho, spravil mi aj sono, povedal, ze mam vcesnu placentu a posielal ma do nemocnice, a ta druha, moja doktorka mi zasa povedala, ze nie je to az take strasne, ale mam nasadit kludovy rezim, nestresovat a podobne.... Ze sa mi to krvacanie moze este vratit....Som rada, ze som bola aj na tom sone...som zasa videla moje babatko ako tam poskakuje a hybe sa...to je na nezaplatenie taky pocit... 🙂

funlucy
17. máj 2010

martinka,tak klídek a nohy v teple,dávaj si na seba pozor,radšej fakt obmedzte ten keksík-dúfám,že sa krvácanie už nevrátí a všetko bude v poriadku 😵
Ja som sa najedla,ale málo mi jedno rebérko 😀 idem kutrať do tašky čo tam nájdem (viem na 100% že sú tam medvedíci 😝 )

aduliak
17. máj 2010

ahojte babenky.....konecne som sa k vam dostala.....ja musim zaklopat, ze uz par dni mi je celkom dobre, navecer sice trosku horsie, ale da sa! som rada.....
ja mam tripple az 31.5., lebo tyzden predtym ma moja dr dovolenku 😠 a pohlavie budeme vediet 14.6., to ideme na velky ultrazvuk v 20.tt 😀

zabiatko001
17. máj 2010

ahojte baby, ukazujem sa zas po dlhsej dobe... minuly pondelok som bola na poradni, vsetko by malo byt ok, ale nepovedala mi doktorka ziadne udaje, ani kolko meriame, iba: babo narastlo kolko malo, zodpoveda tomu tyzdnu v ktorom som a datum porodu tiez zodpoveda. ked som sa spytala na to meranie NT tak povedala ze to odmerala a ze je to ok, ze sa nemam stresovat, ale nemam nic zapisane v knizke, tak mi asi nezostava nic ine len verit jej a nestresovat sa. na krvne testy a dalsiu poradnu idem 24.5. a ked bude vsetko ok, tak sa chcem objednat do hlohovca na 3D utz na nejaky 20tt.

titulienka
17. máj 2010

jeeeeeeeeeej adulka ahoooooooj ...ja idem na tripl...4.6. takze sa zatial uspokojim so zajtrasim NT ...ak bude v poriadku tak sa nemusim bat 😉
ja som mala na obed ...pecene mesko a nove zemiciky mnam..mnam a nechybal uhorkovy salatik..ten teraz jedavam skoro kazdy den..
co sa tyka pohybov......
pri Radke....v 18.tt
pri Viki.........v 17.tt
pri Meli ....v 16.tt to som uz presne vedela o co ide a podla pohybov mi vysiel aj porod...berie sa to u prvorodiciek od prvych pohybov 20.tyzdnov a u viacrodiciek od pohybov 22.tyzdnov ... 😵

midsumergirl
17. máj 2010

caftee baby, vsetky tu vypisujete na ake testy idete a na sono a mna dalsie caka az 26 jula 🙄 tu v uk by to malo byt v 20 tyzdni ale mne vychadza za uz budem 23 tak neviem ci nezavolam mojej midwife a nespytam sa jej na to..poradnu by som mala mat 2 juna, kde mi sa budeme rozpravat o vysledkoch z testov ale tie boli ok lebo som im volala a pytala sa na to. Tiez som nevedela aka som krvna skupina a vyslo mi ze som A+ , takze by to malo byt ok, lebo drahy vravi, ze je nulka..inak mne uz tie nevolnosti aj unava presli (radsej si este zaklopem 😝 ) takze sa citim ovela lepsie ale zeby som mala nejaku prehnanu chut do jedla sa neda povedat, mate uz vobec nejake oblubene jedlo, ktore ste pre tehotenstvom nemali?

aduliak
17. máj 2010

ahoj titu 🙂 takze uz za take 3 tyzdne by som mohla citit pohyby? super 😀 a som citala,ze ty este vraciavas? 😝
aj ja som spokojna, kedze NT bolo uplne super......... 😀
nasla som dobry clanok
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2840-Porod-a-v...

strelka11
17. máj 2010

co sa tyka chuti mne sa moc nezmenili,akurat mavam vacsiu chut na kyslu kapustu ako predtym,ale uhorky kysle nie,zjem ale zeby som sa isla za nim zblaznit,tak vobec,ale kapusta surova kysla sa mi ziada,maso moc nemusim,tiez zjem,ale nevadi ked neni a inak vsetko v normale 🙂

titulienka
17. máj 2010

adulka ano zvraciam ale uz len sem-tam vacsinou vecer po celom dni ..to asi preto aby som vela nepribrala 😀 😀
no je to pravdepodobneeee ze o chvilinku uz budete spolu komunikovat 😵 😵 😵

mid...ja presne opacne...zboznovala som kafriol a zatial ho nemusim ..sice neviem co sa stalo ale len pomyslenie nan mi dviha zaludok ..zaujimaveeee 😝

aduliak
17. máj 2010

titu....ja som bola na poradni minuly stvrtok a schudla som spolu 8 kil! co som kazdy den vracala a posledne jedlo v sebe som udrzala obed o 11:00! ale myslim,ze za tento vikend som aspon kilo pribrala, lebo sa mi nejako brusko trosku zvacsilo 😀
a ja mam stale chut na nejake stavnate ovocie, najlepsie cerveny melon 😀

strelka11
17. máj 2010

no aduliak,tak ty uz sa pripravujes na porod? inak som nevedela,ze ta placenta je taka velka,som myslela,ze je mensia 😅

me5
17. máj 2010

ollako - my mavame tusim poradne na den presne 😀 tiez idem 26.5. - poradnu + 3D utz a den predtym idem na krv - asi budu brat na tie triple testy abo co 😉
uz sa neviem dockat, zasa uvidim babo a teraz dostanem aj video, takze budem moct doma pozerat 🙂

me5
17. máj 2010

adulliak - a taketo nevolnosti ta drzali az doteraz? ja som to presne takto mala okolo 12 tt, obed som bud uz ani nezjedla alebo ked som zjedla tak o hodinku siel von a uz nic viac do mna neslo. preto ma poslali na infuzku a bez cipkov som nemohla fungovat. teraz sa to uz polepsilo, ale vecer je to stale take na prd, opat som zacala uzivat tie cipky, nech sa uz nejak urdzim v klude 😉

andrea_stella
17. máj 2010

ahoj midsu, ja nemam niake speci chute, ale strasne zboznujem vsetko kysele, najnovsie kapustu a ked si spravim uhorkovy salat tak donho vzdy dam strasne vela octu mnaaam 🙂 ale co tak strasne by som si dala je mojej mami svieckova, mala som ju rada aj pred tym, ale teraz by som jej zjedla aj za velky hrnec 😅

wiwi22
17. máj 2010

ahojte kocky...
vy ste toho zase popisali 🙂

my sme dnes boli na poradni a vsetko je ok. Mimi sa nedalo zmerat metalo sa hore dole aj nozickami, rucickami 🙂 🙂

takze dufam, ze nebude take hyperaktivne lebo to je fakt vela 😀

25.5. sa budu robit AFT testy tak dufam, ze to bude ok...

midsumergirl
17. máj 2010

no ja tiez zjem vsetko az na brokolicu tu nemozem ani len na obrazku 😖 ale chute nemam na nic, zjem co je navarene, teda riadim sa pravidlom ak ma nenapne alebo mi to vyslovene nechuti tak to zjem, zo zaciatku som sa snazila jest vsetko aj take co mi nechutilo a skoncilo to tak, ze mi potom bolo zle..ale ani raz som nezvracala 😵

aduliak
17. máj 2010

me5, asi pred tyzdnom sa mi polepsilo tak,ze uz dokazem aj vecer fungovat 😀

me5
17. máj 2010

aduliak - tak drzim palce, aby ti to uz vydrzalo.
kolega mi dnes hovori, ze ty uz si tak daleko v tehotenstve? a ja na to, ze asi nie dost daleko na to, aby uz skoncili tie nevolnosti 😀