icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

majcky
19. máj 2010

jaj hej, tak to je dobre, ja som volala lebo moj dr ma od zajtra dovolenku 10 dni

moncika15
19. máj 2010

preco ? byvalo ti zle?

majcky
19. máj 2010

tak ja to mam take pestre, od zaciatku, najskor som krvacala, potom som bola s tym istym v nemocnici, potom mi zistili ze mam otocenu maternicu, do toho 2x mykoza a zapal posvy, potom nizko polozena placenta, potom tenka brusna stena a teraz zle tripple

majcky
19. máj 2010

a to ze mi veeeelmi zle, tak to ani nespominam, to je malickost

moncika15
19. máj 2010

fuuu a tie diagnozy pred tym uz mas ok alebo sa to riesi alebo sleduje?
ja mam tiez vytoky a stale dokola sa my ozyva mocovy mexur. som sa pred tehu na to liecila vise mesiaca a nestihlo sa to doliecit ked somostala tehu nexceli mi davat ATB ze nex sa to uz nejako samo dostane do kolaji

moncika15
19. máj 2010

neboj na konci, respeknive novom zaciatku bude krasne zdrave babenko a na konplikovane tehotenstvo budes uz len spominat 😉

majcky
19. máj 2010

tak ta placenta ... to musim pockat kym narastie brusko a ona by potom mala vybehnut hore, tak dufam, krvacanie momentalne nemam, ani mykozu a creva, len dufam ze tiez sa vytlacia na bezpecne miesto

moncika15
19. máj 2010

si na PN? je to rizikove?

majcky
19. máj 2010

na PN som uz od 11.3. a neviem aky je rozdiel medzi rizikovym a PN a ked dr zisitil tu placentu tak povedal ze uz do prace asi nepojdem aj ked tam len sedim

moncika15
19. máj 2010

malo by to byt zapisane v knizke asi. prepac, ze sa ta vsetko nanovo pytam ale je nas tu moc a neda sa to vsetko pamatat si 😅

u vas su neni povodne?

majcky
19. máj 2010

nevadi ze sa pytas,
co povodne????

moncika15
19. máj 2010

pekny mostik som spravila 😀 ano poodne. pozeram ze si z kocic a tam tiez hlasia sodomugomoru 😒 u nas bude zaxvyluu dialnica pod vodou 🙄

strelka11
19. máj 2010

tak to si ma teraz zaskocila majcky tie vysledky su tak rychlo spravene,tak to ak mi nezavolaju do zajtra poobede,tak by som mala byt kludna?

majcky
19. máj 2010

povodne priamo v KE nie su ale v okoli ano, ale nas to pekne obchadza aj ked by mohlo prestat prsat.

STRELKA11 - tak zrejme ano, drzim palce

moncika15
19. máj 2010

podla mna to trva dlhsie ale ked majckyn dr ma dovolenku tak asi preto sa to uryxlilo, nie?

zuzanka1983
19. máj 2010

Baby ako sa počítajú týždne v tehotenstve? Ako normálne týždne 7 dní???Kamoška ma presviedča že nejako inak sa to počíta.

majcky
19. máj 2010

jasne ze normalne 7 dni je tyzden

zuzanka1983
19. máj 2010

Má tu niekto problémy v 16 týždni s hematómom???

majcky
19. máj 2010

zeny dakujem za podporu, idem si lahnut a pri dobrej voli zaspim a nebudem na nic mysliet, v poslednej dobe mi je tak najlepsie...... a pls. drzte nam palce

moncika15
19. máj 2010

ano ale 7 den uz je dalsi tyzden. napr nepovies ze si 13+7tt ale 14+0tt

moncika15
19. máj 2010

majcky , neboj drzim palce zo vsetkyx sil 😵 pekne si pospi a nestresuj sa 😉

strelka11
19. máj 2010

dakujem majcky a pekne si odychni a neboj vsetko dobre dopadne,kamosku tiez takto prehanali a strasili a plodova voda jej vysla dobre,takze neboj a budes mat vacsiu istotu,ze je vsetko v poriadku ako mi co mame len krvne testy 😉

cestovatelka
19. máj 2010

drzime paste majcky, vsetko dobre dopadne 😉

camilla_1
19. máj 2010

klop klop je tu niekto ? xixix 😀 ... myslite ze v 16t sa uz da urcit pohlavie dietatka ? 😅

moncika15
19. máj 2010

dalej 😀 😀 😀
no ja dufam ze nam pohlavie povedia uz v 15tt na 3D UTZ 😉

strelka11
19. máj 2010

ty uz ides moncika na 3D utz a to neni skoro? no pocula som ze od 13tt sa da urcit pohlavie ak je babo dobre otocene,tak to by ti mohli uz povedat 🙂

moncika15
19. máj 2010

idem len na maly 3D tento piatok 😵 a potom okolo 20tt na ten UTZ co sa robi koli tvaricke, to uz su lepsie zabery

camilla_1
19. máj 2010

Tak ja som bola na UTZ v 12t,pani doktorka pocitala babetku prstiky na ruckach s manzelom sme nechapali a dokonca sme sa zabudli opytat na pohlavie taki sme boli z toho mimo xixixixix ....tak nas napadlo ze urcite z blo vidiet pohlavie sakra 😅... cize si urobim uzlik na prste a nabuduci mesiac sa uz musim opytat .....ked to ked clovek vidi take nieco malicke je to ako zazrak 🙂

camilla_1
19. máj 2010

strelka nie je to skoro ....ja som bola prvy krat uz v 6t 😉

strelka11
19. máj 2010

tak to som nevedela,ale za tento 3D ultz sa plati vsak?