November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
jeeej madeline,ze 7tt 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Cipsinka aj ja idem v piatok Tak v piatok hádam už aj my dopíšeme do pasov a do vtedy šup šup len pozitívne myslieť a netrápiť sa
Lubi suuuhlasiiiim 😵 😵 😵 😵 ako ja som vzdy pozitivne naladena,nikdy nemam pochmurne myslienky,vzdy sa snazim vidiet len lepsiu stranku veci ale ked sa jedna o vlastne babatko tak v cloveku sa veru ten strach trosku nahromadi 🤐 🤐 🤐 ,ale uz psssssssssssssst za chvilku budeme kocare rozoberat 😀 😀 😀 😀 😀 😀KEd SOM niekedy citala taketo zaciatocne temy,ze baby sa len dozvedeli,ze su tehu tak mi pripadalo take smiesne,ze hned sa bavia o kocaroch ked este ani tehu nemaju potvrdene a ja tu uz o kociaroch hovorim 😀 😀 😀 😀 😀
cipsi - no 1 den je vela pre teba a co ja, ked cakam do 30.3.? Treba pozitivne mysliet, aj pri rannom grckani a vsetko bude fajn 😵
no za jeden den budem na svk a az v pondelok idem k Dr.ale mas pravdu madeline ty to mas tiez este trosku casu ale uz si bola u Dr.ze ti aspon fazulku potvrdil,ci este len ides toho 30.teho??? 🙂 🙂 🙂 Ja by som tiez bola v pohode kebyze nespinim mi nejako nevadi,ze idem neskor k Dr.ale takto neviem co mozem ocakvat...
Inak Lubi ste krasna rodinka 😵 😵 😵 maly je rozkosny hrozne 😵 😵 😵 😵
cipsi - nie, vtedy pojdem prvykrat,tt som si chcela dat az po potvrdenom srdiecku, ale ked ma sestricka objednala az na koniec marca, tak som sa vykaslala a verim, ze je vsetko OK a preto mam aj tt v pase 😎
madeline 😎 😎 😎 😎
ja som si povedala tiez,ze sa do ziadnej temy kym nepojdem prvy raz k Dr.neprihlasim ale nevydrzala som 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝
ahojte babule,tak vy ste sa zase pekne rozkecali. 🙂 Tiež vítám nové tehuľky,držím vám palce aby všetko dobre dopadlo a ako vraví cipsinka,mohli sme už začať riešiť kočáre 😀
Som zvedavá na Moniqe,či už bude tiež biť srdiečko.Ja ako som dnes išla ráno domovz roboty ,tak som tiež myslela že hodím v eline tyčku,ale našťastie som to rozdýchala,a potom ma zase naplo,keď som si umývala zuby..teraz som v pohode,ale nejak mi ani jesť nechutí 😖
baby poculi ste,ze zajtra skoro cely den nepojde konik 😕 😕 😕 😕 vraj sa prechadza na novu verziu 😕 😕 😕 ,chvalabozku,ze som v praci 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahoj funlucy dakujem za privitanie 🙂 🙂 🙂
Ahojte, tak asi sa k vám pridám aj ja 🙂 🙂 🙂 Chcela som počkať až na potvrdenie od lekára, ale už to akosi nestíham len tak čítať, toľko toho tu popíšete, takže bude lepšie sa zapojiť 😉 😉 😉 😉 U lekára som už síce bola (kvôli špineniu a bolestiam v podbrušku - ktoré prišli presne v čase menštruácie, ale trvalo iba 1 a pol dňa - vtedy som už tušila, že som tehotná a lekár mi povedal, že v prvý mesiac je to ok, že sa to stáva často, že sú to také pozostatky mrchy ☹ ) A že keď mrcha nedorazí ani o týždeň (čo nedorazila), mám si spraviť ďalší test a potom sa ozvať. No a na ňom už boli dve silné paličky 🙂 🙂 🙂 🙂 Takže ma objednal na sono, na ktoré si však musím počkať až do budúceho utorka. Akurát ma však minulý štvrtok chytila taká nádcha, že sa bojím, či bude všetko v poriadku. 😒 Som si hovorila, aspoň, že nemám tehotenské nevoľnosti - a dnes, buch - však prečo nie - veď predsa zvládnem bolesť hlavy, krku, plný nos a ešte aj nutkanie na zvracanie 😉 No, ale aspoň viem, že som tehotná, no nie 🙂
rozpravocka vitaj 😵 😵 😵 😵 zlate si napisala tu poslednu vetu 😅 😅 😅 😀 😀 😀 Takze aj ty si krvacala tak aspon,ze dr,povedal,ze to je normalne,ze to nie je nic vazne 😉 😉 😉
a inak z toho isteho dovodu som tu aj ja zacala prispievat,ze by som potom nebola v obraze 😀 😀 😀 lebo zo SVK pridem az za 10 dni a toho by ste tu este popiiiiiiiiiiiiiisaliiiii 😉 😉 😉 😉
chichi,rozpravocka,tak jasne,uži si pekne všetko naraz 😉 neboj,toto zvládneš a potom budeš mať klídek.Ja som bola tiež na začiatku nachcípaná jak pes,aj som požrala ibáče a modafeny a ani som nevedela,že som tehotná 😅 až potom mi cvaklo,že čo keď sa zadarilo,písala som rýchlo jednej tehuľke,a tá ma ukľudnila,že to nevadí,že ešte niesme spojení či čo..
Rozpravocka vitaj Cipsinka ďakujem 🙂 Funlucy si ma potešila lebo aj ja som brala pred mesiacom ibalgin
ahojte, vitam nove tehulky 🙂
moniqe, drzime palceky
rozpravocka, neboj to prejde. Ja som sa prave trosku preliecila ale este niesom celkom fit
no monique už asi leží na koze 😀 držím palce...baby ja som dostala nenormálnú chuť na zeleninovú polievku,tak už čistím krumple,mrkvu atď 😀 sa až trasiem na ňu 😀
Jeeejo, kocky, sorry, ze sa vam montujem do temy, len ma milo prekvapilo, ze uz su novembrovky 2010 😉
Ja tiez patrim k novembrovkam, ale s o rok skorsim datumom, tak sa drzte a dakujem za mile pripomenutie krasneho obdobia tehulkovania 🙂 drzte sa a uzivajte si to 😵
funlucy: si ma videla cez kľúčovú dierku..?? a už som tu... takže všetko je v porááádku mám aj prvú fotku, ešte sme nevideli srdiečko, lebo sme maličký ale všetko je ok a som šťastná.. mám prísť 31.3. aby sme pozreli srdiečko..a Vikinka bola so mnou tak sa chúďa pozerala ako sedím na tej koze a doniesla mi nohavičky aby som sa obliekla.. 😀 sme sa s doki smiali..
idem si Vás prečítať
caute kocky par dni som tu nebola...a normalne uz hodinu sedim a citam 😉 co nove..ja si idem po knizku o tyzden tak sa tesiiiiiiim...zozrala by som aj klince...xixi..dufam ze to bude dievcatko..
jeeeeeeej moni...to sa tesiiim ze vsetko ok....chuda malaaaa..iste bola z toho v soku ze kde to sedi maminka 🙂
moni, gratulujem a tesim sa s tebou
no teda vy ste toho popísali.. vítam nové tehulky... a GRATULUJEM
sa nám to tu rozrastá...
mne je celý deň na vracanie.. fuj..aj teraz ma napína.. idem si kúpiť cez net také gravi pop či ako sa to píše..také lízatka na nevolnosti a švagrinka mi hovorila, že fakt pomáhajú..tak vyskúšame..no nie?? 😉
zuzi: ĎAKUJEM ... ja som mala ovulku 17 takže ty si mala skôr a preto som ja ešte nevidela biť srdiečko.. nevadí uvidíme nabudúce.. 😉
moni, ake lizatka? este som o nich nepocula 😅 hod link mozno sa zidu viacerim z nas 😀
ahojte babulky 🙂
krasne tu rastieme 🙂 vitam nove tehulky a vsetkym gratulujem 🙂
nam dnesny den nezacal velmi dobre ☹ hned rano som musela ist k dokimu, spinim od rana a boli ma dost brucho ☹ ale aspon dobra sprava je ze sme videli babatko 😎 😎 😎 ma 5mm a srdiecko mu bilo o106 tak som trosku kludna ze je v poriadku 🙂
dostala som tabletky duphaston a o dva tyzdne idem na kontrolu tak snad sa to nezhorsi a vsetko bude v poriadku 😒 ale to brucho boli jak svina, presne ako keby som mala prvy den menzes ☹ spinenie sa zatial nezhorsuje uvidim aka bude noc, drzte palce
idem si dat zavinaca 😀 😝 zasluzim si po dnesnom stresujucom dni 😉
moniq som rada ze je vsetko v poriadku 😉

Lubka ja viem,keby som tu mala Dr.uz som tam ako na koni ale tu moc na pohotovst nechcem ist aj tak by som sa nic nedozvedela,no ako tak vidim zajtrajsi den bude dlhyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 ale aspon idem do prace budem mat ine myslienky ako takto ked som doma a konujem a mam hororove scenare 😀 😀 😀 😀