icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
3. jún 2010

@ollako to asi zalezi ako je na tom klinika. my ideme na tu kliniku kde sa robi aj 3D a oni robia morfologicke sono 2D aj 3D si to prepinaju ako sa im to lepsie pozera

mikailla
3. jún 2010

Pohlavie dietatka sa da urcit uz od 15 tyzdna tehotenstva vsade na nete je pisane ze uz su pohlavne organy viditelne,tu v UK to uz vie kazda od vtedy ale na SR si doktori odkladaju tu namahu na 20 tt ale keby dobry doktor velmi chcel tak ti vie povedat. 🙂 a moj priatel so mnou chodi na prehliadky a sona od zaciatku,tehotny sme obidvaja 🙂 😎

ollako
3. jún 2010

@moncika15 tak to je fakt super, ze ako niekde na zaklade klasickeho zdravotneho poistenia spravia 3D a niekde si clovek musi zacvakat a nie malo 😠 😠 😠 to 3D fakt maju na ryzovanie prachov, niekde v TV v nejakej relacii som dokonca pocula, ze nema nijaky diagnosticky vyznam, je to ako aj s tymi testami na dawna, kazdy povie inak, ide ma z toho trafit 😠

moncika15
3. jún 2010

@ollako no da sa spravit aj zaznam priamo na morfologii ak je babo dobre viditelne ale to sa cvaka potom ako normalne 3D . ale jednu foto davaju ako pamiatku na morfo

ollako
3. jún 2010

moncika15 s tymi fotkami je to tiez asi podla nalady lekara, v Prahe som za fotky u mojho dokyho latila 50 Kč, v nemocnici 150 Kč a tu na sr, chceli sa jednu fotku podla cennika 2 ecka, ale potom lenDr. mavol rukou, mam styri fotky a ani za jednu som neplatila 😉

nika147
3. jún 2010

ahojte "mamičky "...my tiež ešte nevieme čo budeme mať, zatiaľ, gyn nás objednal, keď budeme v 20tt, tak sa veeeľmi tešíme a rozmýšľala som, že by som vzala so sebou aj pána manžela, chcela by som, aby nášho drobčeka videl 🙂)))), ja som ho/ju videla už od 6tt a krásne mu/jej bilo srdiečko, skoro som sa rozplakala na tej koze :DDD ...bol to neopísateľne nádherný pocit a mala som pocit, ked som o tom rozprávala manželovi, že aj on to chcel vidieť, pustila sa mu slzička od šťastia, tak možno rád teraz pôjde so mnou, no uvidíme 🙂))) ....

nika147
3. jún 2010

...a máte už vybraté nejaké mená???...my ešte stále rozmýšľame, ´môj manžel je pevne rozhodnutý, že keď bude chlapček, bude sa volať po ňom a dievčatko nechal na mňa, veď samozrejme :DDDD....ale ja ešte neviem, ešte je aj tak dosť času, no nie??? 🙂))) ...

moncika15
3. jún 2010

my sme mali vybrate pre dievca ale xlapec to je velka zahada ☹

mikailla
3. jún 2010

@nika147 asi trosku od veci ozatka,ale pisala si,ze si od dojatia sa skoro rozplakala na koze,to Vas pozeraju tym vnutornym sonom od spodu ? 😕 aj mne vsetci vravia,ze na meno je casu dost,ale ja chcem svoje brusko nejako oslovovat ked rozpravam drobcovi tak meno uz mam 🙂

moncika15
3. jún 2010

@mikailla a ako mu hovoris ked nevies pohlavie? 😅
mna pozera vnutornim sonom a teraz naposledy len rucne. ale ked som bola u zastupujucej dr tak ta poperala z vonku

mikailla
3. jún 2010

@moncika15 hovorim babatku raz tak-raz tak,ked sa sprchujem hovorim Ninuska to bola sprcha atd ... 😅 a ked sa natieram olejom vysvetlujem Maty to je masaz. ci sa mu to paci ... 😅 ale najviac mam zauzivane Ninka s pipikom, nevem preco 🙂 tyka sa to oboch 😎 Ahaa,neviem preco,ale som si myslela,ze len vonkajsim sonom sa to kontroluje... ☹

mikailla
3. jún 2010

@moncika15 a ake si mala meno pre dievcatko pripravene?

moncika15
3. jún 2010

pravdepodobne Angelika Stela ale tam by sa dalo ese vymyslat 🙂 porad nejake xlapcenske

mikailla
3. jún 2010

Moj priatel vymyslel Kristian a hovorili by sme mu Tino,alebo Nicolas 🙂 no ja som si zamilovala Mathias. Ake mas rada slovenske alebo zahranicne ?

moncika15
3. jún 2010

to je jedno len musi byt vynimocne. pacia sa mi aj stare slovenske alebo ceske: adam , ondrej ale to ma kazdy tak to nexceme. zatial sa nam paci Alino 😅

mikailla
3. jún 2010

To je hezke 🙂aj mne sa pacia Slovenske ako Jakubko,Matej,Risko,Adamko je tiez krasne, moj priatel zase cudzie, tak som vymyslela Mathias co je v slovencine Matej,takze mu mozu hovorit ako chcu ludia...

moncika15
3. jún 2010

ja som xcela strasne kewina ale muz ho zamieta lebo je americke 🙄

mikailla
3. jún 2010

Heeh a on nechce cudzie? 😒 Dajte mu po ockovi a skomolte ho to angliny 🙂 a ozaj na normalnom sone Ti zistili pohlavie,ci na 3D?

moncika15
3. jún 2010

@mikailla na 3D. jemu je jedno ci cudzie ale hlavne nie americke 🙄 jemu sa paci damian

nika147
3. jún 2010

@mikaila od 3tt ma pozeral zo spodu až do 12tt...potom už nie, len po brušku 🙂)...

nika147
3. jún 2010

..mala som pre chlapčela meno Tobias a pre dievčatko Tamarka...ale manžel s menom pre chlapčela veľmi nesúhlasí, tak som ešte dala jedno meno Taras, je to ukrajinské meno..mne sa veľmi páči a je nezvyčajné...

mikailla
3. jún 2010

@moncika15 ale aj Damian je pekneee 😉 jee toho hruza tych peknych mien.... @nika147 dakujem za odpoved 🙂 caka ma za dva tyzdne prva prehliadka na SR a obavala som sa,ze mi budu sono od spodu robit 🤐 🤐 Taras je naozaj nezvycajne ale pekne,mozno prinesies tym menom na SR aj viac Tarasov 🙂

moncika15
3. jún 2010

@nika147 to je taras alebo Taraš?

moncika15
3. jún 2010

@mikailla to mas pravdu mna zaujalo a hned som si ho zapisala 🙂 dufam ze ti to nevadi nika 😅

nika147
3. jún 2010

@mikaila už by ti nemali robiť sono zo spodu, aspoň si myslím...a ak môžem vedieť, kde si chodila teraz na prehliadky?...Taras aj kvôli tomu, že manžel je ukrajinec tak na poli, jeho mamka-moja svokra je ukrajinka a manžel sa volá Emil a mne sa nejako veľmi nieže nepáči, ale radšej by som, keby sa chlapček volal nejako inak, nooo, keď budde chlapček a pre dievčatko ešte neviem, chcela som Tamarku, ale už neviem..🙂

nika147
3. jún 2010

...nie nevadí a nie je to Taraš ale Taras....S ako Simonka 🙂))

moncika15
3. jún 2010

mne to pripomina Tarabas z Fantagiro 😀

nika147
3. jún 2010

🙂

mikailla
3. jún 2010

@nika147 ja zijem v Anglicku kde nerobia ziadne prehliadky okrem sona na brusku, koli tomu idem domov na kontrolu lebo chcem aspon jednu prehliadku od spodu ale to sono by som nezniesla,kedze neznesiem ani "zivy pipik" hihi 😀 Taras je naozaj krasne podla mna bude pekne ho priniest na SR aspon nebudu vsetky deti Samkovia a Marcusovia 🙂 Hehe @moncika15 tak ked spominas Tarabasa,tak strasne vzrusujuce meno,asi po tom hercovi 🙂

moncika15
3. jún 2010

mne sa paci meno aj herec Romualdo 😵